IZVORNA PORUKA: OTI
Jelena, ja nemam nista protiv zena koje doje na ulici...to mi je i simpaticno ali ja ne mogu jednostavno...
A ovo za dojenje...moja beba nekad hoce da jede na dva sata a nekad na cetiri i ja joj ne nabijam ritam nego joj dajem kad ona hoce..ipak ima samo 15 dana...
ma naravno, jos je mala, imas i visak mleka, ali videces kasnije, to je samo mrljavljenje, jer ako dobro jede, beba u naredna tri sata NIJE gladna, a naravno da nece da jede dobro, ako yna da moye da sisa svaki cas. ja sam volela da dete lepo ogladni, najede se za petnaest minuta i bude mirno posle tri sata. osim toga, mleko ne moze da naidje kako treba, ako dete sisa svaki cas.
i iso mi je simpaticno dojenje na ulici, posebno sto sam preosetljiva na materinstvo i to, ali drugacije to vidimo mi, a drugacije perverznjaci, i nekako... ma podojila sam ga nekoliko puta, morala sam, u autobusu, kad sam putovala, par puta na izletima, ali to je kad se mora, ali obicno se ne mora i onda sam se organozovala.
a sto se tice flasice, nije tema, ali moje dete je pilo iz flasice 43 dana dok nije povuklo iz dojke i nastavilo da sisa 10 meseci. forsiraj tu drugu dojku, jer ces vremenom izgubiti mleko iz nje, mozda ipak uhvati i nju, kao ova moja lenstina
svoje...