cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: 40 dana kod kuće ili šetnja?

clock-img

26.09.2014, 15:14

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Mi smo izasli u dvoriste odmah prvog dana kada smo dosli kuci iz porodilista.

Setamo uveliko, juce npr sat i po setnje, prespavao je (danas ima tri nedelje).
Prva setnjica je bila sa nedelju dana mislim, malo ispred dvorista.
Vozamo ga kolima, isli smo u kupovinu, park... Eto, najgori smo user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

26.09.2014, 15:17

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Mi smo izasli u dvoriste odmah prvog dana kada smo dosli kuci iz porodilista.

Setamo uveliko, juce npr sat i po setnje, prespavao je (danas ima tri nedelje).
Prva setnjica je bila sa nedelju dana mislim, malo ispred dvorista.
Vozamo ga kolima, isli smo u kupovinu, park... Eto, najgori smo user posted image

Tako i mi,nema potrebe da dete bude u kuci osim ako napolju nisu ekstremne vremenske prilike,u suprotnom svaki dan setnja uz povecavanje vremena provedenog napoljuuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

26.09.2014, 15:32

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Razumijem žene koje su imale težak porod pa ne mogu od bolova hodati,razumijem i kad je loše vrijeme pa ne izlaziš vani ali moja drugarica se porodila priće dva mjeseca,ona kao da se nije poradjala a još nije djete vodila u šetnju,njoj je mama rekla da je beba još premala za šetnje i tako mora biti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.02.2015, 22:51

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Emice to je bas preterivanje, po meni.
Mi smo krenuli polako, sa sedam dana na terasu 5 min, pa sutradan 10.. pa sa 15 dana u setnjicu. I meni je bio potreban vazduh, a kapiram da je i bebcu bio isto tako.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

14.02.2015, 23:20

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mi smo sada 9. dana izasli na terasu samo 2-3 min, juce oko 5, danas jos koji vise... nadam se da cemo sledece nedelje ici u setnjice...