cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Survivor

clock-img

31.05.2024, 12:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30408

A ona scena iz prošlog survivor plus, kada voditeljka pita Vesnu da li se čula sa Varjom i Ivanom, i Vesna kaže ne, nismo se čule. A posle jedno 10 minuta pita Martinu sa kim se čula, a Martina kaže da, čula sam se svima, svi smo u dobrim odnosima, Varja i Ivana su me zvale da vide kako sam zbog povrede. I onda kaže, ma svi smo u dobrim odnosima, pa jel tako, i okrene se ka Vesni, a Vesna smrknuta user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

31.05.2024, 13:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34328

I meni je nešto bilo mlako, pogotovo za Luku, čini mi se da nisu iskreno radovali njegovoj pobedi. Nisam gledala do kraja, nisam videla kada su se javili.

Ja sam potpuno zaboravila da je prošle godine pobedila Antonia, ne znam zašto sam nešto bila ubeđena da se ona povredila i da je na kraju pobedio Denis, ili kako se već zove onaj dečko. Još kažem mm sinoć, šta je ovaj Boki prolupao, sto puta je rekao kako je posle dve sezone pobedio muškarac user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Poslednji tekstovi

article-img