Ok i razumem da se nada, ali ako se nada da će ga proći, zašto se takmiči sa povređenom nogom? Evo mene je pre nekih dana zaboleo lakat od sklekova, pretpostavila sam da je neki ligament, tako nešto, ne deluje mi da je zglob. Mm išao kod fizioterapeuta neki dan na masažu leđa, i jja krenula sa njim samo da mi ona pogleda lakat. Kaže školski primer teniskog lakta, odmarajte ruku, samo tako će proći. To sam i sama znala naravno, ali sam se plašila da nije nešto ozbiljnije, svakako sam odmarala ruku od kako me zabolela. Zabolelo me i koleno u isto vreme, od trčanja, ali baš malo, i brzo prošlo, ali moram priznati da sam se prepala. A mogu misliti njega kako boli, kada onako šepa. I ide takav u takmičenje, ne razumem. Nije fer prema timu pre svega, ako već njega baš briga za nogu. On ima preko 40, ja još više od nega, kod nas svaka povreda može da bude komplikovana, kosti su već polu potrošene.
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75
Mozda misli da ce ga nekim cudom proci. Nada se. Zato se i trudio da osvoji imunitet. Nekako su mi svi redom bezizražajni, obični.Nedostaje mi Nika 😊
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir