cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Upala pluca

clock-img

30.11.2010, 21:51

clock-img

Anoniman

pepino user posted image

clock-img

30.11.2010, 22:44

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Hvala Tash!user posted image

clock-img

05.12.2010, 20:35

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.12.2010, 20:38

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Nije Gagi bolje,na zalost,kaslje i dalje,sinoc ga je toliko boljelo,prsa,ruke,da se cijelu noc prevrtao,nikako da se nemjesti u odgovarajuci polozajuser posted image
Radili smo 3 nalaza,2 su ok,treci-najbitniji poslije CT je gotov,ali ne znamo rezultate,radio je privatno,sestra ce mu sutra podici,CT treba da radi u cetvrtak a pokvario se aparat na Paprikovcuuser posted image ,ako se ne popravi kazem mu da ne ceka,neka radi privatno,ako znas dje ima dole CT privatno,javljaj,da moze sa tim nalazima kod Dr. da mu pocnu davati terapiju,da to lijece,strah me bas!user posted image

clock-img

05.12.2010, 20:40

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

05.12.2010, 20:42

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Jel to gore prema Paprikovcu ili je gore Intermedik,ja vise sve pobrkala?
Pokusacu naci na internetu,ima ja mislim i broj i sve,a ti ako se sjetis posalji za svaki slucaj,hvala!user posted image

clock-img

05.12.2010, 20:43

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

05.12.2010, 20:46

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Ajd vazi,onda salji kad god,ne moras zuriti ujutru ako imas obaveza,jer mi cemo prvo cekati njihov gore na Paprikovcu,a ako se ne popravi onda se nadam da ce me poslusati i otici privatno,da necemo cekati vise,previse smo i cekali...user posted image

clock-img

06.12.2010, 15:42

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Javila nam sestra od mm ako je dobro procitala nalaz da je ok!user posted image user posted image  Uredu nam je glavni nalaz-ACE (agotenzin konvertin enzim)!user posted image user posted image
Nadam se da u lab. nisu pogrijesili i nadam se da cemo pronaci sta mu je,da vise znamo i da to lijecimo...
Ako ko zna dobrog Dr. u B.G.,N.S. ma bilo dje u Srbiji neka nam javi,jer JA user posted image  planiram da ga vodim,ako ovi ovde ne budu imali i dalje pojma,nista mi vise nije jasno jer su po slici njegovih pluca 3 DR. rekla da je da glupa bolest!?user posted image user posted image

clock-img

07.12.2010, 21:08

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Evo me tu user posted image
Darko je juče popodne počeo da kašlje i to sa sve iskašljavanjem. Prethodno je dva dana samo slinio. Sve bez temperature.
Jutros odlučim da ne ode u školu, a popodne ga odvedem kod njegove dr. Posluša ga i kaže upala oba plućna krila user posted image .
Ma više sam šiznula, dokle će mu se više sve spuštati na pluća???
Kaže dr da vlada atipična virusna upala pluća u NS. Kaže neka joj deca dođu na redovan sistematski i ona nakon što ih posluša otkrije upalu user posted image .
Pa šta je to bre više ljudi? Kakve su ovo bolesti?

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

07.12.2010, 21:11

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

07.12.2010, 21:15

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Zao mi je Podrum,ne dajte se!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2010, 21:25

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Hvala drage user posted image

clock-img

07.12.2010, 21:28

clock-img

Lu

pencil-img

15094

PodrumŠ, baš mi je žao...neka što prije ozdraviuser posted image
Kod nas je isto bilo slučajeva upale pluća bez ikakvih jasnih simptoma i baš me nešto strah toga, znači dijete se zakašlje i moguća upala plućauser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

07.12.2010, 21:38

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

A najveći crnjak je što mu generalno nije ništa, samo je bezobrazniji user posted image

user posted image

clock-img

08.12.2010, 23:05

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Da se updatujem: Darko je (kako je i bioenergetičarka rekla) dobio temperaturu 38. Preznojavao se noćas.
Jutros se probudio skroz dobar. Ravnomerno diše, skoro ne slini, manje kašlje ali izbacuje šlajm. user posted image

Rea mi je briga, nadam se da neće popasti virus. Slini - pogotovo noću ali nije strašno...

clock-img

28.12.2010, 00:38

clock-img

pepino

pencil-img

2296

O onom sto smo mi ovih dana prosli bi se mogla otvoriti nova tema,ali ja nemam snage,kod mog muza nije bila upitanju upala plucauser posted image
Kao sto sam vec pisala nalazi su mu svi bili ok,CT smo uradili napokon prosli ponedeljak i on je pokazao da on ima u predjelu grudnog kosa i na vratu vise limfnih cvorova,koji mogu biti nesto bezazleno,a u drugu ruku postoji i druga grupa koja je maligna-zlocudna,mozete misliti kada su mu saopstili da moze imati tumor,leukemijuuser posted image Bili smo u soku,najbolja nam je opcija opet bila Sarkoidoza,jutros je operisan,izvadili su mu uzorak za biopsiju,ali Dr. nam je saopstio da je sve u najboljem redu,nije nista strasno,kada su ga ,,otvorili,, ti cvorici su se bili vec povukli,Dr. je jedva uzeo uzorak,tvrdi da je sve ok i da nije bilo potrebe da se salje na analizu,ali je to uradio za svaki slucaj,mozda ima pocetni oblik Sarkoidoze,vidjecemo,ali to nije strasno,lijecice terapijom,malo da mu se povuce kasalj...
Porucila bi vam svima da se cuvate,redovno idite kod Dr. eto sta je nas nenadano snaslo od najobicnijeg kaslja,nikada se ne bi to nadali,ali bitno je da je sve ok,bar se nadamouser posted image

clock-img

28.12.2010, 00:40

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Draga mogu da zamislim koliko ste se oboje isprepadali i nasekirali user posted image   hvala bogu da je sve u redu user posted image

clock-img

28.12.2010, 00:43

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Pepino user posted image
Nadam se da ce sve biti ok.

clock-img

28.12.2010, 00:43

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Jesmo Indy i to ne samo nas dvoje vec svi,cijela familija,danas tel. samo zvoni,da vide kako je sve proslo i kako je on,samo neka bude sve ok,samo se molim uvijek za zdravlje,ostalo ako bude bude!

clock-img

28.12.2010, 00:44

clock-img

pepino

pencil-img

2296

IZVORNA PORUKA: sneza24

Pepino user posted image
Nadam se da ce sve biti ok.

I ja Snezo!user posted image

clock-img

28.12.2010, 00:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Pepi moja draga user posted image

clock-img

28.12.2010, 00:48

clock-img

pepino

pencil-img

2296

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Pepi moja draga user posted image

Dunjuska!user posted image

clock-img

28.12.2010, 09:26

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

uh , dobro je , pepino user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.12.2010, 21:28

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

user posted image  pepino user posted image