E sad ja moram da komentarisem malo Vecinu vas znam kako izgleda iz slika koje ste kacili, ali uvijek je postojalo par ljudi za koje nisam znala kako izgledaju. E sad:
LillyT, ti si me sokirala, jer izgledas upravo onako kako sam te ja zamisljala, to je nevjerovatno, jer uvijek ispadne suprotno!!!! I super izgledas, mrsava si kao grana, a tamo mi pricas da si debela. Da te vise nisam cula.
Mihi, tako mi je drago sto sam i tebe napokon vidjela, poslije toliko vremena, pa makar i preko slika. Ti si suprotnost kako sam te zamisljala. Tako si mladolika, a uvijek si naglasavala svoje godine, pa sam te i zamisljala kao stariju. kad ono Mihi kao curica I hvala ti sto si uvijek tako smirena, spremna da pomognes, jednom rijecju DAMA. Nego necu vise, znas koliko te cijenim.
Ostale cure uglavnom znam. Ali moram da pohvalim nasu Dunju, uvijek je vesela i pozitivna, isto tako mi izgledas kao neki djevojcurak!
Mayo, svaka cast na organizaciji, necu da te hvalim, znas koliko te cijenim
Super mama, svaka cast na slikanju! Monika je preslatka.
Cure, neke i ne poznajem, nisam cesto bila tu, ali divne ste, i bebice su preslatke! Blago vama, kako ste se divnoooo druzile! E sledece ljeto, ima da se sastanemo kada dodjete na more! Ljubac svima!