cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2010

clock-img

24.12.2010, 14:02

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Eee Snelle i Lesice!!!!
Super

p.s. Lesice imamo isti ''džemper'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.p.s. de bre pitaj tvog žmua jel mu možda Boban iz Ritma nereda rođak????

I flunked anger management! }:->

clock-img

24.12.2010, 14:03

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Trcosava

user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

24.12.2010, 14:05

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Snelle

user posted image

što se smeješ?? jel jeste? mlađi brat? ja sam bre najozbiljnija, prvo sam mislila da je jedan drug iz detin jstva, posle sam skontala da mi liči na Bobana

clock-img

24.12.2010, 14:07

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Snelle, diiivna prica za vase majke i vase djetinjstvo! Svijet je mali, zaista!!! user posted image

clock-img

24.12.2010, 14:18

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Trco pojma nemam, nego mi simpatično kako si postavila pitanje. Nemoj da se ljutiš user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

24.12.2010, 14:27

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Snelle,divno,svet je stvarno mali user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

24.12.2010, 14:30

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: ribizla
Onda sam videla Nensi koju sam prepoznala po Vuku user posted image Kakav mali dasa,vice smeje se sve vreme,mlati onim rukicama i nogicama,sladak je kao secer user posted image A Nensi je jedna mirnica,bar sam ja stekla takav utisak a mislila sam da je neka goropadna zena user posted image A ona,kao pahulja,smedja pahulja user posted image

Ribizla,divan ti je post user posted image
A na ovo podvuceno sam se slatko nasmejala user posted image ,a inace,ja jesam mirna i tiha dok se sa nekim ne zblizim bas,bas,e onda se opustim totalno...

Ja sam jos pod utiscima user posted image

clock-img

24.12.2010, 14:33

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Trco pojma nemam, nego mi simpatično kako si postavila pitanje. Nemoj da se ljutiš user posted image

i bre Snelle ti ki da me ne poznaš user posted image user posted image user posted image

Jel vam ja toliko ozbiljno delujem???????user posted image

clock-img

24.12.2010, 14:43

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: nensi27

a inace,ja jesam mirna i tiha dok se sa nekim ne zblizim bas,bas,e onda se opustim totalno...

Nešto slično i ja...

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

24.12.2010, 15:15

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

i bre Snelle ti ki da me ne poznaš user posted image user posted image user posted image

Jel vam ja toliko ozbiljno delujem???????user posted image

Ma znam te, ali otkud znam, možda te danas muž nešto naljutio, pa ja nastradam, ni kriva, ni dužna user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

24.12.2010, 15:44

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WOW kako je vama bilo superiškauser posted image
Divne slike,divne mame,deca,a videla sam i po kojeg tatu,bravo i za njihuser posted image
Oduševljena sam sa Dedamrazomuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

24.12.2010, 17:10

clock-img

gagins

pencil-img

680

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Moje dece nema sa dekom user posted image ...kad mm uvek zaboravi fotoaparat a kad ga ponese ili mu je puna memorija ili prazne baterije user posted image

Jeco,stize slika

clock-img

24.12.2010, 17:11

clock-img

gagins

pencil-img

680

clock-img

24.12.2010, 19:26

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Evo jedne sličice Patka Dače,Deda Mraza i Duška Dugouška user posted image

user posted image

clock-img

24.12.2010, 19:31

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

24.12.2010, 19:53

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Mamike iz Bg da li je neka mozda dobila dupli vaucer, jedno dete je ostalo bez popusta za WOW igracke user posted image

clock-img

24.12.2010, 20:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Malimiš i ja smo skontale da imamo zajedničkog prijatelja user posted image user posted image

clock-img

24.12.2010, 21:02

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Maya21

Mamike iz Bg da li je neka mozda dobila dupli vaucer, jedno dete je ostalo bez popusta za WOW igracke user posted image

Kod mene nije...

clock-img

24.12.2010, 21:04

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ni kod mene nije.

clock-img

24.12.2010, 21:06

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Nije ni kod mene ali ja mogu i hoću da pošaljem naš vaučer poštom tom nekom kome fali jer ne verujem da ćemo ga mi iskoristiti. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

24.12.2010, 21:55

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Hihihi,evo i ja da se javim user posted image Stvarno je bilo divno!
Ribizla
,potpisujem tvoj post potpuno uz dodatak da si i ti jedna divna,lepa vesela slatkica sa divnim,mirnim prelepim plavim andjelcicem Petrom a Aki je pravi smekerica zvrk user posted image
Snelle,hehehe...reci koja koincidencijauser posted image
Trco,ma moj muzic je ustvari Boban user posted image user posted image user posted image I mene je nekada davno mnogo istripovao sa tim koliko lice mada nikakve veze nemaju...mada ko ce ga znati ciji je deda tu sta radio u mladosti user posted image

Zene jednom recju divne ste sve i jako mi je drago da smo se makar malo videle a za natenane druzenje bice prilike pa makar vas ja sve pozvala kod mene na kafu-decu cemo u prizemlje i zaduzicemo vec nekog da ih cuva a mi na spratu pravimo zurku!!!

clock-img

24.12.2010, 23:25

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

LiliT je jedna otkacena devojka za koju mi rekose da licim na nju,hvala na komplimentu user posted image

Si ti sigurna da si mislila na mene? Ti si riba i po (a ja sam samo po), baš sam komentarisala kako si lepa user posted image
ŽeMske, kada pijemo kafu?

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

24.12.2010, 23:36

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

IZVORNA PORUKA: LillyT

LiliT je jedna otkacena devojka za koju mi rekose da licim na nju,hvala na komplimentu user posted image

Si ti sigurna da si mislila na mene? Ti si riba i po (a ja sam samo po), baš sam komentarisala kako si lepa user posted image
ŽeMske, kada pijemo kafu?

U licu ste jako slične, ja kada sam je videla mislila sam da si ti, mada me frizura zbunila, pomislila sam da si ispeglala kosu user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.12.2010 23:42:24 >

clock-img

24.12.2010, 23:44

clock-img

Anoniman

Pa kad je Dunja pravi Serlok user posted image

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Malimiš i ja smo skontale da imamo zajedničkog prijatelja user posted image user posted image

clock-img

24.12.2010, 23:48

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Fala Dunja user posted image
Inače, MaliMiš i ja poslovno sarađujemo (skontale sinoć)
Čoveče, koje su se priče sinoć isprepletale, ko zna, da smo imale više vremena, svašta bi tu bilo user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try