IZVORNA PORUKA: Jeca RR
Dunja, Mayo, Mali mišu ...hvala na organizaciji! Bilo je baš lepo.
Što se mene tiče, moram priznati da sam očajna što jedva da sam koju razmenila sa devojkama, ali sam se uvukla unutra da snimam Luku i nisam želela ništa da propustim oko njega, pa praktično nisam imala vremena ni sa kim da proćaskam. Sad gledam vaše slike sa bebama pa kapiram da bih bila mnoooogooo više sa vama da je i Luka tako mali....ovako samo bila non stop na nogama.
Biće prilike, nadam se, da i kaficu popijemo natenane.
Izvinjavam se svakoj devojci koju nisam povezala sa nickom ili sl....
Što se tiče RR Zeke....hmmmm....da li ste i dalje za tu ideju? šalim se, može, ali samo da budemo samo mi pa koliko košta da košta.... ovako u prostoru od milion i drugih ljudi i dece, potpuno nisam imala utisak da je iko sa RR tu a na kraju mi se dete toliko umorilo i unervozilo, da sam samo zgrabila paketic i pobegla
E, Jeco, čitaš mi misli! Mi smo stigli oko pola 7, Jeca nas je spazila na ulazu i odmah sprovela da skidamo jakne i uleteli smo unutra. Jedino sam skontala LillyT, ma ni Dunju nisam videla, tek kasnije
Dok smo čekale Deda Mraza, skontala sam Ribizlu i Nalu, i činilo mi se da sam skontala Lesicu, ali nisam bila baš sigurna (posle sam skontala da sam kreten
). Mi smo sve vreme bili u igraonici, ni jednu jedinu reč nisam prozborila sa RRajkama, i baš mi je žao
Ja sam to zamišljala drugačije
Mm će da se bori sa Andrejem u igraonici, a ja ću da kafenišem sa vama, ali se to nekako nije desilo. Ja samo mogu da kažem da imamo najlepše bebe, čak je i Deda Mraz to primetio