cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2010

clock-img

23.12.2010, 08:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Drugari, ja cu stvarno da napravim zurku kad ovaj gremlin pocne normalno da jede, i to ce biti zurka za RR mame i decu, jer ste me vi gurale sve ovo vreme.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.12.2010, 08:52

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Ne mogu mm sa telefona prebacivao slike. I jajedva čekam da upoznam tebe i Monikuuser posted image .

clock-img

23.12.2010, 08:56

clock-img

MERYEN

pencil-img

1390

Lepo se provedite drugari!user posted image user posted image user posted image user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

clock-img

23.12.2010, 08:59

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Drugari , uzivajte i za nas koji smo daleko user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.12.2010, 09:01

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

user posted image  hvalaaa

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

23.12.2010, 09:05

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jos veceras da okacite slike!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.12.2010, 09:10

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ako nema niko nista protiv ja bi da snimam.

clock-img

23.12.2010, 09:12

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Drugari lepo se provedite.user posted image
Ja se nadam da ćemo sledeće godine moći da vam se pridružimo.

clock-img

23.12.2010, 09:17

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Da li neko od devojaka iz Novog Sada može da mi kaže dokle traje program i da li će deca imati tamo nešto da grickaju. Pitam zato što Stefan kad ide u vrtić, već u 20:30h spava. Ako ostanemo do 20h, zaspaće mi u autu do kuće sigurno i nastaviti odmah u svom krevetiću, znam ga. Samo da znam da li da mu ponesem nešto da večera ili gricne pre nego što krenemo nazad.
Jesam li komplikovana?user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

23.12.2010, 09:20

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Nisi komplikovana Didy i ja cu poneti veceru za Moniku jer je ona tempirana ko sat oko 19-19:30 vecera sta da radim nosicu ja.

clock-img

23.12.2010, 09:22

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Draga, ja mislim da nema šanse u onoj atmosferi da nahvataš dete da večera...ali nek bude da gresim, videcemo user posted image  

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

23.12.2010, 09:32

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Pretty78

i ja cu mozda okasniti 10-15 minuta mm radi do 16h pa dok dodje kuci 16:40 dok ruca , pa se presvuce pa dok krenemo.....maya, sm, jmpm, maya da mi cuvate mesto pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz blizu vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pih, ja reko'' da se druže zet i snaja, a ti tako... Neka, neka...user posted image

NM trazi drugog zeta vidis da te prija vec ignorise user posted image ...i meni rekla da ce me pokupiti a nije me ni spomenula u prvoj turi user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:32

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Sto se tice hrane do sada nije pravila problem, mislim nema veze ni guzva ni deca samo ona da je sita.user posted image user posted image user posted image Ali videcemo mozda se promeni.

clock-img

23.12.2010, 09:36

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Pa ja ne planiram tamo da ga hranim, ali recimo da mu ponesem malo mleko u tetra paku i neku kiflu ili neki suvi keks i da mu dam da jede dok se vozimo kući. Razmisliću još.
Pozdrav devojke, vidimo se.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

23.12.2010, 09:38

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Pretty78

i ja cu mozda okasniti 10-15 minuta mm radi do 16h pa dok dodje kuci 16:40 dok ruca , pa se presvuce pa dok krenemo.....maya, sm, jmpm, maya da mi cuvate mesto pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz blizu vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pih, ja reko'' da se druže zet i snaja, a ti tako... Neka, neka...user posted image

NM trazi drugog zeta vidis da te prija vec ignorise user posted image ...i meni rekla da ce me pokupiti a nije me ni spomenula u prvoj turi user posted image

kako bre nisam..................jesam ...vidis da ima 2 puta maya?? e pa jedno je trebalo da bude lanajelena.....

dakle ja sam prolupala zivota mi....jb me godina proizvodnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

23.12.2010, 10:21

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Večeras se vidimo!!!!! Baš jedva čekam!user posted image  Mm radi do 17h ovde u Pančevu, dok dodje kući i dok krenemo biće 17.30h u najboljem slučaju tako da kasnimo sigurno!user posted image
Možda da ponesem hoklicu za svaki slučaj!?user posted image

clock-img

23.12.2010, 10:32

clock-img

Anoniman

Didy, mislim da traje do 19:30, nisam sigurna

clock-img

23.12.2010, 10:40

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Pocastite nas slicicama veceras user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.12.2010, 13:28

clock-img

gagins

pencil-img

680

Jeeeedvaaaaaaa cekam,gora sam od mog detetauser posted image !

clock-img

23.12.2010, 13:34

clock-img

lesica

pencil-img

12015

I ja,i ja,i ja user posted image user posted image user posted image  

clock-img

23.12.2010, 14:03

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Moj brat i snaja ce doci malo kasnije,jel i oni ulaze na moj nick?

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

23.12.2010, 14:56

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: gagins

Jeeeedvaaaaaaa cekam,gora sam od mog detetauser posted image !

user posted image ...isti slucaj...ali mi je najjace sto sam ja mislila da Lana nema pojma da ide kod deda mraza,govorim sestri diskretno kako treba da spremimo sta cemo poneti TAMO,tek ona gdeuser posted image (nikad nije u toku) a Lana ce pa kod deda mraza sa foruma user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 15:19

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: mejvis

Možda da ponesem hoklicu za svaki slučaj!?user posted image

Ovo je i meni palo na pamet. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

23.12.2010, 15:27

clock-img

minna

pencil-img

3196

Lepo se provedite!! user posted image
Meni je bas zao sto necemo doci ali kad nisam znala da li cemo biti u Beogradu...na kraju ispade da sam mogla da se prijavim, ali sta je tu je... bice prilike da se upoznamouser posted image
Cekamo slicice!

clock-img

23.12.2010, 15:31

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image
joooooooooooooš 2 saaaaaaaaattttttttttttaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. moji postovi u zadnje vreme nemaju veze sa zivotom......ne obracajte paznju user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 23.12.2010 15:33:43 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!