cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2010

clock-img

22.12.2010, 21:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Baš mi je žao što neću moći da dođem..

lepo se provedite, drugari user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.12.2010, 21:40

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Svaka čast, Mišu! user posted image
Da li postoje mesta za sedenje za sve?
Ne znam kada ćemo stići jer mm radi do kasno, a treba još da stignemo iz Pa. user posted image

postoje ali su nam zato rekli da dođemo ranije, da nam ne bi ostali uzimali stolice...oni neće moći da obuzdaju narod, tako su mi rekli.......

clock-img

22.12.2010, 21:41

clock-img

Anoniman

E devojke jedva cekam da upoznam i ostale. Dunja ja bi njih sve tamo postrojila, ukljucujuci i sefa smene, ali nisam htela da se mesam a i cekao me rucak i zabrinuti svekar, da slucajno ne smrsam i ne pregladnim user posted image

Pored piva rezervisite i jedan viski user posted image

clock-img

22.12.2010, 21:44

clock-img

Anoniman

Anci, zasto ne mozes da dodjes? Nadam se da nisi opet bolesna

clock-img

22.12.2010, 21:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Nisam bolesna (kuc,kucuser posted image ) ali ne mogu da stignem.. jbg. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.12.2010, 21:53

clock-img

Anoniman

Bas mi je zao user posted image

clock-img

22.12.2010, 22:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Biće još prilika user posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 22:24

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

i ja cu mozda okasniti 10-15 minuta mm radi do 16h pa dok dodje kuci 16:40 dok ruca , pa se presvuce pa dok krenemo.....maya, sm, jmpm, maya da mi cuvate mesto pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz blizu vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

22.12.2010, 22:26

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

i da, umalo da zaboravim......nemoj sutra da mi se predstavljate imenom i prezimenom jer cu se pogubiti user posted image ....MOLIM VAS PRVO NICK pa onda ime...............falaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

22.12.2010, 22:58

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Pretty78

i ja cu mozda okasniti 10-15 minuta mm radi do 16h pa dok dodje kuci 16:40 dok ruca , pa se presvuce pa dok krenemo.....maya, sm, jmpm, maya da mi cuvate mesto pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz blizu vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pih, ja reko'' da se druže zet i snaja, a ti tako... Neka, neka...user posted image

< Poruku je uredio New Mom -- 22.12.2010 23:03:14 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.12.2010, 23:01

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

ma dodjemo ali ne u 17:30 mozda u 17:40 a ako mm se potrudi i potrci kuci mooooooooooooooooooooooooooooooooozda stignemo i na vreme

clock-img

22.12.2010, 23:02

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja ne vodim muža, dobio je radne zadatke (od mene) za sutra posle podne, tako da nema vremena.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

22.12.2010, 23:04

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Mislila sam na boldovan deo.user posted image

clock-img

22.12.2010, 23:06

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nisam bolesna (kuc,kucuser posted image ) ali ne mogu da stignem.. jbg. 

A ja sam se bas radovala da te upoznam user posted image

clock-img

22.12.2010, 23:08

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: New Mom

Mislila sam na boldovan deo.user posted image

pazi kad nisam ni videla boldovan deo user posted image user posted image user posted image
pa i tebe sam navela....ti ,maya, jmpm i lanalejena user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 23:08

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Čitaj bolje.user posted image

clock-img

22.12.2010, 23:10

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Pretty78

ti ne vidis da tu pise NM??????? user posted image   greska u kucanju

clock-img

23.12.2010, 08:17

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Dobro jutro!
Luka danas ima deda mraza u vrticu, pa deda mraza popodne....kakav uzbudljiv dan user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

23.12.2010, 08:30

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Drugari lepo se provedite!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.12.2010, 08:36

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Hvala Mina pa da nam se Vi pridružite sledeće godineuser posted image .

clock-img

23.12.2010, 08:39

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Prijo jel se spremate, polako...user posted image

clock-img

23.12.2010, 08:41

clock-img

Anoniman

Ja od sinoć skupljam mleko, jedva nakupih 140ml user posted image , a ne znam ni koliko bih ostavila mami da ima dok smo mi na Deda Mrzi. user posted image Ja bih joj ostavila bar 200ml... 

clock-img

23.12.2010, 08:43

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: mihi

Hvala Mina pa da nam se Vi pridružite sledeće godineuser posted image .

Jedva cekam!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.12.2010, 08:45

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Zaviri u slicice stavila sam Miloša i Luku.

clock-img

23.12.2010, 08:48

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Videla sam juce mihi, kolko je porastao.
Samo si trebala da okrenes slike iskrivila sam vratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jedva cekam veceras da vas sve upoznam.