cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2010

clock-img

13.12.2010, 23:48

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Kako sta pa da cemo jesti NA ZADNJEM SEDISTU TVOGA AUTA user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2010, 23:50

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

poooooooooooooooooooooooojma nemam o cemu pricas lanajelena user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

13.12.2010, 23:51

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

aaaaaaaaa....to ok (gde ga nadje majke ti,probudih celu kucu)
sorry za Off Topic

clock-img

16.12.2010, 17:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Za nedelju dana u ovo vreme Ringeraja Double žurka user posted image

clock-img

16.12.2010, 17:50

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ja jedva cekammmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 17:52

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Me too, me too...
Dunja, stvarno nemam reči za organizaciju i trud. user posted image
Kome god ispričam, svi su oduševljeni.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

17.12.2010, 00:24

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Humanitarna trka deda Mrazova

Devojke vidite ove Kanadske Deda i Baba mrazove

< Poruku je uredio Alexis79 -- 17.12.2010 0:25:12 >

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

17.12.2010, 00:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Me too, me too...
Dunja, stvarno nemam reči za organizaciju i trud. user posted image
Kome god ispričam, svi su oduševljeni.

user posted image

Ne zaboravite, Maya21 je najviše uradila, Mayče bravo i hvala ti, i tvom Banetu i tvom tati user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2010 0:52:37 >

clock-img

17.12.2010, 00:56

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Oooo, zaboravih Mayu... sorry. Mayooooo user posted image user posted image Svi ste diiiiiivniiiii.
RR je jedno predivno "mesto".

clock-img

17.12.2010, 14:05

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

user posted image

clock-img

18.12.2010, 17:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Devojke opet mi treba pomoć, obzirom da nemam kola. Trebamo prebaciti paketiće 22.12. u Extreme kids, negde oko 17.30.-18.00.

Lilly T nam je prošli put pomogla, da li ima još neka devojka koja bi sada izašla u susret?

clock-img

19.12.2010, 00:25

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Nikad da stignem da se zahvalim Viking jer me je ona pozvala da se pridružim ovom događaju. Uvek sam nekako obilazila ovu temu.

Viking, divna si.... hvala puno. user posted image

clock-img

19.12.2010, 09:14

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

dunja, mi smo u sredu zauzeti celo popodne, ali mm moze u vecernjim satima, kad "spakujemo" Luku u krevet da dodje i da preveze paketice sa tobom...Nazalost, to je jedino sto mogu da ponudim, nema sanse pre 20-21h ni utorak ni sredu....user posted image  ali ako ti to odgovara, eto racunaj na nas

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

19.12.2010, 13:52

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Dunja, ja radim do 17h (a često i duže ostanem), pa ti ne mogu obećati da ćemo stići da prebacimo paketiće. Ne bih da zakasnim, pa da dečica čekaju mene kao deda mraza (doduše motorizovanog). Ja verujem da ćemo stići do 19h, ne znam da li je to kasno user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

19.12.2010, 13:57

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: LillyT

Dunja, ja radim do 17h (a često i duže ostanem), pa ti ne mogu obećati da ćemo stići da prebacimo paketiće. Ne bih da zakasnim, pa da dečica čekaju mene kao deda mraza (doduše motorizovanog). Ja verujem da ćemo stići do 19h, ne znam da li je to kasno user posted image

rekli su mi da paketiće donesem dan ranije 22.12. da bi oni sve pripremili na vremeuser posted image

žao mi je da tebe cimam, ti si nam već puno pomogla, ako ima neka druga devojka da želi da pomogne....

proveriću da li mogu sutra da im donesem, onda bi mogla Jeca RR, Jecka?

u svakom slučaju sve pišem ovde, na vezi smo, hvala Lillyka i Jecika u svakom slučajuuser posted image

clock-img

20.12.2010, 08:06

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Žene imam jedno pitanje....sinoc set_amo mm i deca i ja i pricamo i ja kazem mm kako jedva cekam dodelu paketica i kako ce se Maki obradovati i pricam mu a on kaze : "pa ja cu snimati kamerom" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aaaaaaaaaaaaaa ja u cudu jer uopšte nisam planirala da on ide....i kazem mu ja  onako leeeeeeeeepo slatkooooooooo umiljatoooo pa cico ja mislim da ce tamo biti samo zene, nisam znala da hoces i ti da ides a on mrtav ladan kaze pa da, hocu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i sad me zanima da li vi dolazite same sa decom ili dovodite i muzeve....da mu kazem da ce biti jedini pa onda nece (mozda) hteti da dodje ili.......

< Poruku je uredio Pretty78 -- 20.12.2010 8:07:40 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

20.12.2010, 08:14

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja koliko znam u Bg dolaze sve ili skoro sve sa muzevima...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.12.2010, 08:16

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: nensi27

Ja koliko znam u Bg dolaze sve ili skoro sve sa muzevima...

neeeeeeeemoj zezatii uuuuuuuuuupsssssssssssssssss.....moracu da se izvinim muzu....user posted image

clock-img

20.12.2010, 08:18

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Sad gledam prvu stranu teme,kod nas za Bg pored imena pise +1,to su muzevi,ili jos neko pored njih...Kod vas vidim da to ne pise,pa ne znam,sacekaj da se javi neka koja dolazi na vaseg deda mraza...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.12.2010, 08:22

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: nensi27

Sad gledam prvu stranu teme,kod nas za Bg pored imena pise +1,to su muzevi,ili jos neko pored njih...Kod vas vidim da to ne pise,pa ne znam,sacekaj da se javi neka koja dolazi na vaseg deda mraza...

ovo mi se posebno svidja....blago deda mrazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salim se...

ma da, da vidim sta kazu

clock-img

20.12.2010, 08:23

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ja dolazim sa muzem, svi troje u kompletu.user posted image

clock-img

20.12.2010, 08:24

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Naravno da dolazim sa mužem! Izvini se čoveku user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.12.2010, 08:25

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Naravno da dolazim sa mužem! Izvini se čoveku user posted image

oćeeeem oćeeeeeeeeeeem obećajem user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 08:38

clock-img

Anoniman

Pretty, i Maya i ja dolazimo sa jačom polovinomuser posted image

clock-img

20.12.2010, 08:50

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Nedja

Pretty, i Maya i ja dolazimo sa jačom polovinomuser posted image

a ja oladila coveka c c c user posted image