writing-img

RE: RR Deda Mraz 2010

clock-img

03.12.2010, 19:19

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

I can''t wait, I can''t wait! user posted image

Sa njihovog sajta:.......... Uz to, tu je i naš fotograf koji će zabeležiti trenutke Vašeg uživanja, a trajnu uspomenu dobicete od nas gratis.... user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 3.12.2010 19:21:09 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

03.12.2010, 19:20

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

mince, spremis ga, uvalis mu mleko i dodjete lepo
ili mu uvali mleko tamo user posted image  evo ja se nudim da mu dam mekce...da vidis kako ce kod teta jece da klopa user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

03.12.2010, 19:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: minavb

Drugari, malo sam ispala iz tokova pa da proverim u koje doba dana bi trebalo da se druzimo?

dobila sam mail od extreme kids-a da predstava počinje u 18.30., pretpostavljam da bi bilo dobro doći ranije, znači onako kako smo rekli, u 18h.

clock-img

03.12.2010, 19:23

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Extra!!!

user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

03.12.2010, 19:24

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

taman sam ja nasla neki link i vidim tamo pise to za predstavu, ali naravno da je logicno da dodjemo u 18h. SAmo bi bilo zgodno da pitas, ako ti nije problem, koliko traje predstava, u slucaju da neke mame hoce decu da dovedu samo za paketice...

Robin Sharma

clock-img

03.12.2010, 19:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mnogo smo ti mi komplikovaniuser posted image  Recimo da bi bili za druzenje od 19:30 do 20:30, mozda se nekako i uklopimo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.12.2010, 19:26

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

taman sam ja nasla neki link i vidim tamo pise to za predstavu, ali naravno da je logicno da dodjemo u 18h. SAmo bi bilo zgodno da pitas, ako ti nije problem, koliko traje predstava, u slucaju da neke mame hoce decu da dovedu samo za paketice...

bi, ali sada sam pod bolovima ( izvadila malopre umnjak)....dok ne mognem normalno da pričam........

clock-img

03.12.2010, 19:28

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: minavb

Mnogo smo ti mi komplikovaniuser posted image  Recimo da bi bili za druzenje od 19:30 do 20:30, mozda se nekako i uklopimo.

ma znam, i ja imam dete koje je "juče" bilo tako malo ko tvoje. Mi smo i sad komplikovani...juče u delta city-ju...mamaaaa piki mi seeee....trcimo u wcu u sred jedenja happy meal-a....posle sat vremena...vidim ja on cupka, šta je bilo Luka...kaki mi seeeeeee....prvi put u životu smo kakili u javnom toaletu, bez noše....ajoooj...treba li da vam kažem da sam cepkala toalet papir na po 2 listica i oblagala dasku onako poprecno, pa u krug jedno 7-8 takvih, da kad sedne da mu ni nogice ne nalezu na dasku, a on onako cupka pa jos kaze...evo ti mama jos jedan i cepa user posted image  muko moja predji na drugoga....i ti kazes da ste komplikovani user posted image user posted image
kad god da dodjete mi cemo vam se radovati...

Robin Sharma

clock-img

03.12.2010, 19:28

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

auuu dunja user posted image  sorry

Robin Sharma

clock-img

03.12.2010, 19:29

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Na sajtu igraonice Extrime kids ima info tel. u vezi sa deda mrazom 23.12. Ja predpostavljam onda da nećemo biti samo mi sa RR?!
Ako je tako mogli bismo da imamo neki znak raspoznavanja, npr crvenu traku oko ruke ili nešto drugo?!user posted image

clock-img

03.12.2010, 19:31

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ili svaka laptop pod mišku user posted image

Robin Sharma

clock-img

03.12.2010, 19:32

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: mejvis

Na sajtu igraonice Extrime kids ima info tel. u vezi sa deda mrazom 23.12. Ja predpostavljam onda da nećemo biti samo mi sa RR?!
Ako je tako mogli bismo da imamo neki znak raspoznavanja, npr crvenu traku oko ruke ili nešto drugo?!user posted image

nećemo biti sami, jer zakup igraonice je 1000 evra, igraonica je ogromna........

< Poruku je uredio dunja RR -- 3.12.2010 19:33:50 >

clock-img

03.12.2010, 19:33

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Evo kako bi to bilo-ako zaspi i pocne da pije u 18h, sto bi bilo idealno a retko je tako, trebalo bi mu 20 minuta da popije zadovoljavajucu kol. mleka. Daremne jos malo do 18:30 i onda ga dignem da podrigne. Nosam ga jos 20ak minuta, presvucem i krenemo oko 19h. To bi bilo idealno, pod uslovom da zaspi u 18h. Danas je zaspao u 18:25 i evo jos ga  nosam, stojim i kuckam.user posted image
Cisto da vam opisem moju zabavu.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.12.2010, 19:43

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

hej...pa i ja sam tako...kad se samo setim.....u potpunosti te razumem! Ja imam utisak da je prvih godinu dana, do polaska u vrtic Luka bio ili na meni (stomak na stomak) , pa tako spavamo, ili je sisao ili sam ga nosila da podrigne ili samo ga nosila pevala, vikala šššššš i cupkala da zaspi...heeeeeej godinu dana....a imao je kila i kila user posted image

Robin Sharma

clock-img

03.12.2010, 20:15

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ili sem znak raspoznavanja dali moze gde cemo mi sedeti da bude postavljeno logo ringeraja na stolovima ili slicno, mislim da ne izgledam vako glupo da udjem i da trazim poznato lice, da ne ispadnem ko da sma pala s Marsauser posted image user posted image user posted image
Mislim da bi bilo leepo.
ja jedva cekaaam.

clock-img

03.12.2010, 20:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Ili sem znak raspoznavanja dali moze gde cemo mi sedeti da bude postavljeno logo ringeraja na stolovima ili slicno, mislim da ne izgledam vako glupo da udjem i da trazim poznato lice, da ne ispadnem ko da sma pala s Marsauser posted image user posted image user posted image
Mislim da bi bilo leepo.
ja jedva cekaaam.

ili zaigramo Ringeringeraju pa kako ko dođe, priključi se, dok svi ne dođu user posted image

clock-img

03.12.2010, 20:23

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Hahahaha e luda si Dunjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali nije ti losa ideja.

clock-img

03.12.2010, 20:35

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Mislim da bi bilo leepo.
ja jedva cekaaam.

ili zaigramo Ringeringeraju pa kako ko dođe, priključi se, dok svi ne dođu user posted image

user posted image user posted image user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

03.12.2010, 22:06

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image

sramoteeee samo ja nisam jos platilaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

a ne stignem nemam kad mm radi a ja sama s decu user posted image
sutra obecavaaaaaaaaaam

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

04.12.2010, 09:50

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  otisao mm da uplatiiiiiiiiiiiii  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

04.12.2010, 11:16

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Samo se vi zezajte ali to je vrlo praktično pitanje- znak raspoznavanja! Ili da domaćini na vratima sprovode nas sa RR na mesto skupa!
Lako je vama, ja skoro nikoga nisam upoznala! user posted image  (Živeo facebook, moram da pregledam prijatelje sa RR dobrouser posted image )

clock-img

04.12.2010, 11:18

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

A za nas što nismo na FB? user posted image
Lepo neko reče da znak raspoznavanja bude laptop pod ruku. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

04.12.2010, 11:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Samo se vi zezajte ali to je vrlo praktično pitanje- znak raspoznavanja! Ili da domaćini na vratima sprovode nas sa RR na mesto skupa!
Lako je vama, ja skoro nikoga nisam upoznala! user posted image  (Živeo facebook, moram da pregledam prijatelje sa RR dobrouser posted image )

u bre što ste se prepale, verovatno će biti ovako kao što kažeš user posted image

clock-img

04.12.2010, 11:40

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

plaćenoooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2010, 11:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

A za nas što nismo na FB? user posted image
Lepo neko reče da znak raspoznavanja bude laptop pod ruku. user posted image

ja sam tebe videla na sličici.....ali ni na FB ne mogu da povežem sve devojke ko su....

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.12.2010 11:42:05 >