cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2010

clock-img

27.11.2010, 01:09

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Možete li i nas da dodate na spisak? Stefan, 2 godine i njegova mama.user posted image
Čitala sam još dok se priča zahuktavala, ali nisam smela odmah da se prijavim jer smo planirali zimovanje, a nismo znali termin.
Sad priznajem da ne svraćam tako često na RR, ne znam na koju ću stranu pre, ali bih volela da se družimo (i upoznamo).

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

27.11.2010, 01:09

clock-img

Anoniman

Dunja, potvrdjujem i ja. Dolazim sama da vas upoznam. Neka mi neko pusti na PP ili negde sta i gde da uplatim.

Nisam iscitala sve, pa ne znam da li nesto treba da donesem ili na neki drugi nacin da ucestvujem u organizaciji. Javite ako nesto treba.

MM me vodi na neki produzeni vikend pre toga (ne mogu da se setim kada user posted image ) ali sigurno cu biti tu 23 jer 25 idem na BenTena, a dolaze i ledeni i cetvororuki user posted image a to ne smem da propustim

clock-img

27.11.2010, 01:11

clock-img

Anoniman

Ja imam kameru, ali se nisam nesto proslavila kao snimatelj. Mogu da je ponesem ako se slazete

clock-img

27.11.2010, 01:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Dunja, potvrdjujem i ja. Dolazim sama da vas upoznam. Neka mi neko pusti na PP ili negde sta i gde da uplatim.

Nisam iscitala sve, pa ne znam da li nesto treba da donesem ili na neki drugi nacin da ucestvujem u organizaciji. Javite ako nesto treba.

MM me vodi na neki produzeni vikend pre toga (ne mogu da se set_im kada user posted image ) ali sigurno cu biti tu 23 jer 25 idem na BenTena, a dolaze i ledeni i cetvororuki user posted image a to ne smem da propustim

Draga, uplaćuju samo mame za dečicu ranije, a mi stariji ćemo tamo na licu mesta plaćati kaficu, sokiće šta već ko šta bude hteo, tako da za nas matore user posted image ne treba ništa unapred.

Bitno mi je da znam broj ljudi za spisak koji šaljem u nedelju igraonici, tako da će te Mayče dodati, jupi!!!!

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2010 1:17:14 >

clock-img

27.11.2010, 01:17

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Ja imam kameru, ali se nisam nesto proslavila kao snimatelj. Mogu da je ponesem ako se slazete

Može, super, nisam još sigurna da li Anči dolazi, ali što da ne......
Ana dođiiiiii i ti user posted image

clock-img

27.11.2010, 01:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Didy

Možete li i nas da dodate na spisak? Stefan, 2 godine i njegova mama.user posted image
Čitala sam još dok se priča zahuktavala, ali nisam smela odmah da se prijavim jer smo planirali zimovanje, a nismo znali termin.
Sad priznajem da ne svraćam tako često na RR, ne znam na koju ću stranu pre, ali bih volela da se družimo (i upoznamo).

Didy za koji beše grad, da Mayče zna?

clock-img

27.11.2010, 01:48

clock-img

Anoniman

Treba će mi pomoć oko prevoza sokova sledeće nedelje. Jeca RR se ponudila, ali u slučaju da ne može, zbog posla, da li neko može da pomogne?

Dunja ja imam kola, zavisi kada si to planirala mogu da ti pomognem. Radim do 17 i idem na sport, ali sigurno nesto mozemo da se dogovorimo. A posto smo u komsiluku, na proslavu mozes i samnom user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 27.11.2010 1:49:06 >

clock-img

27.11.2010, 01:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Treba će mi pomoć oko prevoza sokova sledeće nedelje. Jeca RR se ponudila, ali u slučaju da ne može, zbog posla, da li neko može da pomogne?

Dunja ja imam kola, zavisi kada si to planirala mogu da ti pomognem. Radim do 17 i idem na sport, ali sigurno nesto mozemo da se dogovorimo. A posto smo u komsiluku, na proslavu mozes i samnom user posted image

Hej draga, na proslavu idemo onda zajedno komšinice user posted image

Ja bih isto volela da može posle podne, ali su mi rekli da mora pre podne. Lilly T mi je rekla da će najverovatnije moći u utorak prepodne, pa javljam ako nam se nešto izjalovi a mislim da neće....Mišu hvala tebi i svima koji su se ponudili, nekako ćemo prevesti; javljam sve novosti ovde user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2010 1:58:12 >

clock-img

27.11.2010, 08:10

clock-img

gagins

pencil-img

680

hoce i moja drugarica,ako jos moze(posecuje RR cesto,ali se nije registrovala).
Aleksandar(1 godina) i Rada,ako ne moze,nema vezeuser posted image

clock-img

27.11.2010, 09:06

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Didy za koji beše grad, da Mayče zna?

Novi Sad

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

27.11.2010, 10:52

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Zvanično za Beograd:

datum: 23.12.
vreme: 18-20h
mesto: EXTREME KIDS
NOVAC: 150 dinara po detetu

Znaci definitivno je ovaj datum? Evo da potvrdim za nsa da dolazimo!

Spisak otvoren do nedelje uveče, molim da mi Beograđanke potvrde, više neće biti izmena. Posle nedelje uveče ne postoji mogućnost da nekoga dodamo, spisak šaljem igraonici.

clock-img

27.11.2010, 10:56

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Zvanično za Beograd:

Spisak otvoren do nedelje uveče, molim da mi Beograđanke potvrde, više neće biti izmena. Posle nedelje uveče ne postoji mogućnost da nekoga dodamo, spisak šaljem igraonici.

Zvanično

OK user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2010 10:57:01 >

clock-img

27.11.2010, 11:04

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Zvanično za Beograd:

Zvanično

OK user posted image

E dobro user posted image

clock-img

27.11.2010, 11:06

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Rivana, igraonica ti je iznad Extreme gym-a u koji nisi htela da nam dođeš user posted image

sada imam priliku da te izgrdim user posted image

clock-img

27.11.2010, 11:10

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Rivana, igraonica ti je iznad Extreme gym-a u koji nisi htela da nam dođeš user posted image

sada imam priliku da te izgrdim user posted image

hahahahaha user posted image user posted image , jaooooooooooouser posted image htela sam stvarno, ali Luka bio bolestan nije da se vadim ali celo leto bio kilav.
Sad se stidim user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2010, 11:31

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

gagins, nensi27, na spisku su i decica koju ste dodale, samo nismo sigurne da li ce biti igracaka za svu decu, mi cemo se potruditi da ih obezbedimo za sve user posted image

clock-img

27.11.2010, 11:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Maya21

gagins, nensi27, na spisku su i decica koju ste dodale, samo nismo sigurne da li ce biti igracaka za svu decu, mi cemo se potruditi da ih obezbedimo za sve user posted image

baš tako kako je maya rekla, ali ni u Aksi više nemaju dovoljno igračaka jer se dosta devojaka prijavilo u poslednja 4 dana, zato smo i molili da se ranije prijavite....mnogi sada prave paketiće ne samo mi, igračke se razgrabe....a dani su potrebni da se dođe do ljudi u Aksi koji to rade...

clock-img

27.11.2010, 13:33

clock-img

gagins

pencil-img

680

baš tako kako je maya rekla, ali ni u Aksi više nemaju dovoljno igračaka jer se dosta devojaka prijavilo u poslednja 4 dana, zato smo i molili da se ranije prijavite....mnogi sada prave paketiće ne samo mi, igračke se razgrabe....a dani su potrebni da se dođe do ljudi u Aksi koji to rade...

nema problema drage organizatorkeuser posted image ,rekoh ja jos ranije da mi je mnogo vaznija ta carolija oko NG i deda mraz

clock-img

27.11.2010, 13:45

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Posaljite mi pp sa brojem racuna na koji da uplatim parice.

clock-img

27.11.2010, 13:47

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

lesice imas pp user posted image

clock-img

27.11.2010, 13:51

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

A jel su cene paketica za njih onda iste kao i za nas ako ne budu istog sadrzaja?

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

27.11.2010, 13:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: nensi27

A jel su cene paketica za njih onda iste kao i za nas ako ne budu istog sadrzaja?

Mi smo rekli da ćemo se potruditi da obezbedimo ISTE paketiće za sve koji su se do sada prijavili, već sam nekoliko puta povećavala broj prijavljenih ljudi kod Akse, mislim da za to više nema mogućnosti.

nisam baš razumela ovo pitanje oko cene, cena je ista za sve.

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2010 14:00:12 >

clock-img

27.11.2010, 14:01

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Pa pitam da li je ista cena ako ce dobiti manje u paketicu? Ali dobro,ako je ista,ok,pitam samo zbog uplacivanja...

clock-img

27.11.2010, 14:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: nensi27

Pa pitam da li je ista cena ako ce dobiti manje u paketicu? Ali dobro,ako je ista,ok,pitam samo zbog uplacivanja...

WOW I MEDU Ringeraja poklanja, to ne plaća niko.

cena se odnosi za paketić koji Maya sprema, tu se ne mešam

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2010 14:04:57 >

clock-img

27.11.2010, 14:03

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ok,ok user posted image