cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2010

clock-img

24.11.2010, 22:21

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Odma cu reci da mi je to previse,uz ostale paketice i planove user posted image

clock-img

24.11.2010, 22:53

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Mayo koliko je kod nas ta predstava i deda mraz...mislim mogao je i neki tata da se obuce i da podeli paketice,sad kad sracunam 2600 mi nije tako malouser posted image ,jer mi je decembar i ovako kritican(rodjendani,slava,NG)plasi me da mozda necu biti u mogucnosti da dam tolike pare

clock-img

24.11.2010, 22:55

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Deda Mraz je najmanji problem,on je manje od 100din po detetu kad se preracuna. problem je prostor koji je skup

clock-img

24.11.2010, 22:58

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Samo nam je ta varijanta ostala ili ako neko ima predlog za prostor da da ponuduuser posted image
mislim ja nemam,bar mi sad ne pada na pamet

clock-img

24.11.2010, 23:03

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Hajde da ostavimo sve otvoreno jos par dana, pa cemo da vidimo. U principu imamo jos vremena user posted image

clock-img

24.11.2010, 23:03

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Da li je neko proveravao u Gundulicevoj ulici Zvezdani kutak?To mi je palo na pamet...nije jako veliki prstor,pa moze i tamo da se proveri.

clock-img

24.11.2010, 23:04

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

JMPM ako imas neki kontakt tel ili link molim te posalji mi u pp user posted image

clock-img

24.11.2010, 23:06

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Poslala user posted image

clock-img

25.11.2010, 08:27

clock-img

gagins

pencil-img

680

Pozdrav drage zenice,ja sam htela da se prijavim,ali vidim da jos nista nije konacno dogovoreno.meni je Gunduliceva dve ulice od mene,mogu otici to da vam proverim,samo mi recite sta treba da radim

clock-img

25.11.2010, 08:30

clock-img

Anoniman

Koje lepe vesti user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2010, 09:27

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: gagins

Pozdrav drage zenice,ja sam htela da se prijavim,ali vidim da jos nista nije konacno dogovoreno.meni je Gunduliceva dve ulice od mene,mogu otici to da vam proverim,samo mi recite sta treba da radim

I meni je Gunduliceva blizu,tu sam isla i u skolu user posted image !Ali ne mogu ici nikako jer sam na poslu.Idi tamo i pitaj kako funkcionise zakup prostora ili koliko kosta recimo dva sata da budemo tamo.Sta nude,da li moze neki tata da bude Deda Mraz i tako to user posted image .Videces fine su devojke tamo.

clock-img

25.11.2010, 09:32

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Mame iz NS, sta mislite o Novom Naselju? mislim da cemo moci da dobijemo malko povoljnije jednu rodjendaonicu za 300din.
Javite mi da li se slazete, i recite da li biste vise prepodnevni termin, npr od 11h-13h ili da ipak ostane popodne.

clock-img

25.11.2010, 09:34

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Ja sam za to da prvo vidimo i za Gundulicevu ulicu uslove pa kad budemo imali te dve ponude odlucicemo svi zajedno user posted image

clock-img

25.11.2010, 09:35

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Najnovija ponuda:
po detetu plaćamo 150 dinara za Novogodišnju predstavu i Deda mraza u igraonici, on će podeliti naše paketiće, nama matorima će ostaviti mesto u kafiću,:

EXTREME KIDS

termin će mi sutra javiti ali najverovatnije 24.12. predveče, mada ću pokušati i nešto ranije - da nam dođe i Viking.

Ovo je super! Igraonica izgleda jako lepo, cena je i više nego povoljna user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

25.11.2010, 09:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maya21

Mame iz NS, sta mislite o Novom Naselju? mislim da cemo moci da dobijemo malko povoljnije jednu rodjendaonicu za 300din.
Javite mi da li se slazete, i recite da li biste vise prepodnevni termin, npr od 11h-13h ili da ipak ostane popodne.

Pa moje dete tad spava, a verujem da nisam jedina (mislim na 11-13h)user posted image
Meni je potpuno svejedno koji je deo grada u pitanju, ako mi nije pred zgradom, svakako ću taksijemuser posted image

clock-img

25.11.2010, 10:01

clock-img

gagins

pencil-img

680

Ja cu ici popodne da pitam pa vam predvece javljam,ja nisam za prepodnevnu varijantu,muz mi radi,a ne nameravam da dovodim Luku samo Sonju,u svakom slucaju glasam za popodne.Da li je dogovorena cena paketica i sadrzaj,da ne listam unazad strane?

clock-img

25.11.2010, 10:38

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Hvala gagi ne treba user posted image

Deda Mraz ce biti na novom naselju u rodjendaonici TIGRIC PETAR 26.12. u 17h. prostor i Deda Mraz su 400din, za paketice cemo videti naknadno.

bojim se da cu morati da zatvorim spiskove, jer imamo odredjeni broj poklona - meda.

< Poruku je uredio Maya21 -- 25.11.2010 10:42:07 >

clock-img

25.11.2010, 10:48

clock-img

gagins

pencil-img

680

uhhh,pa to je bas daleko!Ja cu reci da li dolazim samo mi recite okvirnu cenu paketica,igraonica +deda mraz 400,a koliko za paketic?

clock-img

25.11.2010, 11:04

clock-img

gagins

pencil-img

680

gagi ne znam da li cu uopste i moci da te stavim na spisak, jer smo dobili odredjeni broj medvedica na poklon koje cemo staviti u paketice... Moram da vidim sa Dunjom pa ti javljam, za sad su spiskovi zatvoreni, sorry user posted image

Eto sad,bas lepo, mislim da mi meda i nije bitan,samo mi je zao sto se spiskovi i broj dece ogranicavaju zbog toga!
Zao mi je sto moje dete nece biti na spisku samo zbog mede igrackice,mislim da je detetova radost mnogo vaznija od jedne igracke.A danas je tek 25.novembar.

clock-img

25.11.2010, 11:07

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Dajte gagins Andrejevog (mog) medvedića  user posted image

< Poruku je uredio Alexx RR -- 25.11.2010 11:08:48 >

clock-img

25.11.2010, 11:10

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

E ne mogu da verujem koja glupost...

clock-img

25.11.2010, 11:12

clock-img

gagins

pencil-img

680

nemojte me zene pogresno razumeti,lepo kazem da mi medvedic uopste nije bitan,koliko detetu da priustim malo druzenja sa decom i deda mrazom.Moja deca ne dobijaju paketice od vojske(posto muz radi tamo),ni od mojih,posto sam na bolovanju.Mi cemo im praviti paketic,ali deda mraz je deda mrazuser posted image i sva ta carolija oko praznika

clock-img

25.11.2010, 11:13

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

nemojte me zene pogresno razumeti,lepo kazem da mi medvedic uopste nije bitan,koliko detetu da priustim malo druzenja sa decom i deda mrazom.Moja deca ne dobijaju paketice od vojske(posto muz radi tamo),ni od mojih,posto sam na bolovanju.Mi cemo im praviti paketic,ali deda mraz je deda mrazuser posted image i sva ta carolija oko praznika

Zbog toga i kazem glupo sto se spisak zatvara.Kod mm ima paketica ali nema Deda Mraza,a kod mene u firmi nema ni paketica...nema veze,organizovacu se drugacije!

clock-img

25.11.2010, 11:14

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ma naravno, shvatila sam user posted image Htedoh reći da se odričem mog medvedića ako je uslov broj zvanica = broj medvedića (meni nije neophodan). Dakle, stavite gagins na spisak user posted image

clock-img

25.11.2010, 11:17

clock-img

gagins

pencil-img

680

hvala Alexx,videcemo kako ce se stvari dalje odvijati,ne zelim da i jedno dete ostane bez medvedica zbog nas