cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Foto aparati

clock-img

13.01.2011, 23:39

clock-img

Anoniman

A mi smo pazarili ovo user posted image

user posted image

Fantastican je user posted image

clock-img

14.11.2011, 12:32

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Mi imamo ovaj user posted image

a planiramo da uzmemo OVAJ jednog dana,nadam se uskoro..

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

03.12.2011, 13:30

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Mi imamo AGFA DC-830, grozan je! Eto! Ja ne znam da mu iskljucim blic, ili sam totalni glupander ili ne znam...

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

03.01.2012, 16:29

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja sam resila da se pocas_tim dobrim fotoaparatomuser posted image
e, sad samo treba odluciti koji, a to je najtezeuser posted image

ana, pomagajuser posted image vidim da hvalis nikon, to mi je jasno. nego imas li preporuku za recimo neku poluprofi varijantuuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 3.1.2012 16:40:19 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

03.01.2012, 16:39

clock-img

madre

pencil-img

6600

tip SLR  je profi, a PROSUMER poluprofi, jesam li u pravu?
sta kazes za ovaj nikon d60, vidim da si ga ranije hvalilauser posted image ili da gledam nesto bolje u toj klasi?

< Poruku je uredio madre -- 3.1.2012 16:48:20 >

clock-img

04.01.2012, 17:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ne znam da li možeš naći D60, nisam sigurna da još uvek postoji u prodaji. To je već stari model, sada ima novih modela. Imaš D3100 i D5100 (koji je bolji) i oba su ok. Ako hoćeš prosumer to je onda D90 (taj ja imam). D5100 je sličan D90 samo se na njega ne mogu nakačiti stari tipovi objektiva. Ali to tebi verovatno nije ni bitno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.1.2012 17:55:21 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.01.2012, 18:00

clock-img

madre

pencil-img

6600

sad cu bas da najem da pogledam te modeleuser posted image da, nije mi bitno ta opcija da mogu da se kace objektivi. a kazi mi, kakva je baterija, da li je ona koja se puni ili ima one obicne 4 kom? meni je prilicno vazno da bude ona koja se puniuser posted image

clock-img

04.01.2012, 18:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Imaju svoju bateriju koja se puni, trebalo bi da se dobije i punjač uz aparat. Idi OVDE pa uporedi, imaš tu sve.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

04.01.2012, 20:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Moja preporuka je oaj model KLIK. Ima odličan zoom tako da nemaš potrebu za dodatnim objektiima, možeš se pročitati na sajtu. Ako je samo za kućnu upotrebu on je odličan.

P.S. Ne rade mi neka sloa (nešto mi je Marko čačkao) pa se deluje konfuzno user posted image

clock-img

04.01.2012, 21:17

clock-img

peca

pencil-img

1755

Ja jesam pristalica dobrih, kvalitetnih aparata, ali nema se za to...

Ali mogu da kazem da od ovih "kucnih" modela za zezanje je nikon skroz ok, ja imam jedan takav, a to je coolpix s2500, za tu cenu i za namenu je odlican aparat, on ima 12 megapiksela ali da vam napomenem da broj megapiksela ne odredjuje kvalitet fotografije u cemu mnogi ljudi grese, pa se zalecu za sto vecim brojem piksela !!!

clock-img

04.01.2012, 21:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Bitan je optički zum, dobra optika. Kad iz optičkog pređete u digitalni zum to je već krš.

clock-img

04.01.2012, 21:48

clock-img

peca

pencil-img

1755

Ana ja se razumem u to, ali recimo, mnogi ljudi su neupuceni, i misle sto vise aparat ima megapixela da je bolji,da su bolje slike... gledala sam mnooogo laika u radnji koji su kupovali krseve, naravno da je optika najvaznija, a mpx sta ce mi to, kao da cu da radim postere user posted image
Recimo ni jedan dobar profesionalni aparat nema preko 7mpx user posted image

To sam samo htela da naglasim, raspitajte se dobro pre nego sto se odlucite za bilo koji, i zelim vam srecu da naletite na prodavca koji se imalo razume u ono sta prodaje a takvih je malo nazalost user posted image

< Poruku je uredio peca -- 4.1.2012 21:50:21 >

clock-img

04.01.2012, 21:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Radila sam i ja nekada u foto radnji, vala sam se svega nagledala. A i naslušala user posted image user posted image

clock-img

04.01.2012, 21:53

clock-img

peca

pencil-img

1755

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Radila sam i ja nekada u foto radnji, vala sam se svega nagledala. A i naslušala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2012, 12:44

clock-img

Irence

pencil-img

141

Castli smo se sa foto aparatom.Konacno da slikam decu kao covek,a ne pomocu stapa i kanapauser posted image .Kupili smo KLIK.Cini mi se da je skroz ok.FujiFilm AV200

< Poruku je uredio Irence -- 8.1.2012 12:45:04 >

clock-img

13.01.2012, 09:58

clock-img

meyo

pencil-img

1737

mi smo kupili fujifilm finepix c25
onako nije loš barem mi se cini pogotovo za te novce jer nismo imali vise
i hvala za ove podatke o optickom zumu jer mi ni u jednoj radnji na to nisu skrenuli paznju a ja naravno kao neko ko se ne razumije oslanjam se na znanje prodavca user posted image

clock-img

13.01.2012, 10:42

clock-img

Ognjenka

pencil-img

1152

Ja sam imam Canon 400D za posao (fotograf sam) i Canon MarkII i Canon A530 za zezanje. Njega cu uskoro da menjam. Usudicu se da uzmem nesto sto nije Canon, a to ce biti OlympusPen. Zezace me kolege, ali mislim da je divno sto se neko konacno setio da napravi poluopciju izmedju profi digitalca i kompaktnog idiota. Vec sam ga testirala i potpuno sam zaljubljena.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

clock-img

13.01.2012, 22:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

A meni bi za zezanciju legao jedan Nikon D4, hihihi user posted image

Ognjenka, gde radiš? Za nekoga ili solo? Radiš na stock-u nešto?

clock-img

13.01.2012, 22:28

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

zene kako se uslika da jedna stvar bude u fokusu a ostatak pozadine onako zamucen? Moze li to sa obicnim digitalnim fotoap. ili to samo profi moze?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

14.01.2012, 12:56

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Da li znate nekoga iz NS ko popravlja fotoaparate mom je crklo dugme za slikanje inace imam sliku na ekranu ali nece daa skljoca-YAKUMO

clock-img

24.07.2012, 17:41

clock-img

Anoniman

Smorila sam se najstrašnije. Imamo Nikon Coolpix P50 i danas je počeo da odbija saradnju, ne zatvara blendu. user posted image Ubeđena sam da ga je N nečim ulepila.

< Poruku je uredio gae_gr -- 24.7.2012 17:42:12 >

clock-img

24.07.2012, 22:20

clock-img

bratzz

pencil-img

982

ja imam ovaj canon
mm ima kodak ali ne znam koji model

clock-img

14.08.2012, 21:51

clock-img

Anoniman

Ispao nam je aparat u more. Istog casa riknuo, izvadili smo bateriju i karticu. Koje su sanse da su slike sa kartice prezivele.

< Poruku je uredio Tash -- 14.8.2012 21:59:47 >

clock-img

14.08.2012, 22:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Moguće. Kada se kartica dobro osuši probaj da otvoriš na kompu. 

clock-img

15.08.2012, 22:12

clock-img

Anoniman

To ce biti tek kad stignem kuci, jer nemam u sta da turim karticu. Ima tako lepih slika tamo. user posted image