cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kad se dete boji mraka

clock-img

23.07.2017, 20:59

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Ni mi nemamo taj problem. Uhvate ga nekad periodi da nece bez svetla, ali u suštini se ne boji mraka.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.07.2017, 21:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

A uvek kazem kako se.ne bojite mraka kad se napolju zaigrate user posted image onda ih ne mozes uterati u kucu mrak im ne smeta!

clock-img

23.07.2017, 21:54

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Nismo jos stigli do te faze. Sta ce biti, videcemo

clock-img

23.07.2017, 22:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kod nas je sad bolje po pvom pitanju,nekad joj moram i preko dana praviti mrak u sobi da gleda zvijezde na plafonu,zatvori se u sobu i lezi na krevetu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

23.07.2017, 23:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

A i S sada uzmu telefon i skoro svako vece izadju u dvoriste da prave ''strasne'' snimkeuser posted image

clock-img

24.07.2017, 15:00

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

E to sa zvezdama je super ideja. Ranije mi je to palo na pamet, super sto si me podsetila user posted image

clock-img

24.07.2017, 15:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Kod nas je sad bolje po pvom pitanju,nekad joj moram i preko dana praviti mrak u sobi da gleda zvijezde na plafonu,zatvori se u sobu i lezi na krevetu.

Ma mi smo imali citav plafon od zvezda, a i onu mkornjuacu sto svetle zvezde iz nje...al nije to od pomoci.
ne boje se one kad spavaju u mraku , vec ako treba ici iz prostorije u drugu prostoriju u kojoj je mrak.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image