Yula hvala puno, citala sam ja..... meni mala ne sisa, mislim sisa jako malo, jer ja nemam mleka skoro uopste.... ja tamo procitala da pise da se javlja kod dece koja sisaju... ali i ja sam kao mala imala ekcem, tako da kazu da je velika sansa da i ona dobije, a i tek joj je tri meseca, tako da, moze da joj se povuce kao i meni... ja sam alergicna na jaja, tako da ih ne jedem, ali mleka dosta pijem, ali kazem, ona je jedno vreme sisala dosta, a nije imala nista, pa ne znam ima li, ili nema veze... posto se sestrinom malom, kao i zaovinom malom javila odmah maltene..... bilo kako bilo, ja cu prvo da se orjentisem na ovu kozmetiku, nadam se da cu tu pronaci lek, ali ako se, ne daj Boze, to sve nastavi, moracu da delam dalje...... njoj taj ekcem cak nije ni crven... i vidim da mnogi imaju mnogo vise problema nego ona sada, i posto se desava da se taj ekcem javi bas u ovom dobu, ali isto tako i kasnije iscezne, praticu, pa ako bude problema, ici cemo na sve testove, radicemo sve sto treba... imam ja dosta iskustva oko toga, doduse ne sa ovako malom bebom.. ali, steci cu ga i tu, zlu ne trebalo... hvala vam puno na svim obavestenjima, javljacu se ja, sa novostima, kakve god bile