IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Madre, mene ovo tek ceka, zakazali smo za proslu nedelju ali nas je uhvatio ovaj grip i visoka temperatura tako da je sve odlozeno za tamo negde posle praznika, izludecu vise Gde on ima najvise? Nemam sad vremena da citam koji su vama simptomi tj. sto je najcrnje citala sam vec kad si pisala ali sad ne mogu da se set_im. Javljaj sve sta se desava, tj. kako reaguje na sta. Sta podrazumeva antialergenska ishrana i zasto ako alergija nije od hrane?
kako kad, ali uglavnom je najvise na glavi... pojavljuju mu se kraste na kosmatom delu, celu. zatim onaj klasican oblik na obrazima i ispod brade. ali ima ga svuda po telu, rukama, nogama, iznad pise, cak i na guzi. nisu velike povrsine zahvacene, ima ga na mozda 10ak mesta. ali zbog onog u kosi smo ga cak i na celavo osisali da bismo mogli da mazemo. to je toliko cesao da je cesto raskrvario kraste.
a sto se antialergijske ishrane tice, mislila je bez citrusa (kaze, pogotovu ne kivi), bez kostunjavih plodova, raznih grickalica, konzervansa, aditiva... i valjda se svakako primenjuje iz predostroznosti. ja sam, recimo, primetila da on reaguje na paradajz.
kako kod vas stoje stvari?
mm, isli smo na pregled u jednu privatnu kliniku u bg.
< Poruku je uredio madre -- 11.4.2012 20:49:15 >