cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta?

clock-img

16.10.2016, 16:42

clock-img

World

pencil-img

4234

Ma ok, nisam ja to mislila na tebe, nego generalno, za tvog muza user posted image user posted image .. I problem sa zenama je upravo taj sto su nam nekako genetski ugradili taj osjecaj da je to sve nasa duznost, a muskarci 'pomazu', pa nikako da dodjemo sebi valjda. A ta prica da ni ti (ne ti, nego neka zenauser posted image ) ne pomazes njemu u cijepanju drva i ostalo mi ne pije vode nikako jer prvo, drva se cijepaju jednom godisnje, a i ako je po potrebi ne cijepa ih vala svaki dan, a drugo, vidim gomilu zena koje sasvim regularno i cijepaju i slazu. Bjezte, necu vise da pisem ovako nadrndana, svasta cu napisati!user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

16.10.2016, 17:26

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa znam slucajeve i ove suprotne, da se slobodno moze pitati koliko mama ucestvuje u odrastanju deteta, a ne koliko pomaze.
Imam jedan slucaj u ulici, gde mama radi 24 h /7 a muz oko dece, ona nema zivaca ona nista ne zna sama, ni po decu u vrtic nije sposobna otici sama, ali je sposobna da stvori novac..o da i to kako!

clock-img

16.10.2016, 17:32

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Sad citam ove poslednje postove pa sam se zamislila... Ja nikad ne bih rekla (a ni pomislila) da mm pomaze oko mini bube, on u svemu ravnopravno ucestvuje. Ali bukvalno u svemu. Tako je od kad se rodila. Zajedno smo bili budni kad nije spavala, na smenu dezuramo nocu kad ima temperaturu.
Iskreno, ne bih ni razmisljala o drugom detetu da nije tako

clock-img

16.10.2016, 18:00

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Daco evo KLIK

MM je par puta meni "nabacio" kako neki njegovi prijatelji to ne rade, a onda mu je dato do znanja da sam se ja udala za njega, a ne za njih i da ako ne želi da učestvuje u svemu, ne mora nikako što se mene tiče. Ja tako onda djecu mogu podizat i sama, a partnera za sex (jer ti muzevi nizasta drugo ne služe-ako i za to) hvala dragom Bogu ima koliko hoces user posted image Ja ne zelim da budem niciji sluga, isto kao sto ne tjeram nikoga da bude moj. Sve na ravne cas_ti user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 16.10.2016 19:27:25 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.10.2016, 18:59

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: World

Ma ok, nisam ja to mislila na tebe, nego generalno, za tvog muza user posted image user posted image .. I problem sa zenama je upravo taj sto su nam nekako genetski ugradili taj osjecaj da je to sve nasa duznost, a muskarci 'pomazu', pa nikako da dodjemo sebi valjda. A ta prica da ni ti (ne ti, nego neka zenauser posted image ) ne pomazes njemu u cijepanju drva i ostalo mi ne pije vode nikako jer prvo, drva se cijepaju jednom godisnje, a i ako je po potrebi ne cijepa ih vala svaki dan, a drugo, vidim gomilu zena koje sasvim regularno i cijepaju i slazu. Bjezte, necu vise da pisem ovako nadrndana, svasta cu napisati!user posted image

Ma world znam da nisi mislila na mene user posted image i slazem se u svemu i ovaj put sto si napisala user posted image samo u trenutku nisam razmisljala kada sma napisala da mi mm pomaze...madato cesto svi tako kazemo.
I slazem se sa Milicicak, od pocetka je tako , da je tata tu za sve, i zato i imam sa njim troje dece user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

16.10.2016, 19:11

clock-img

marketing RR

pencil-img

5063

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: World

Opet tate POMAZU i POMAZU! Jesu li to i njihova djeca ili samo vasa pa pomazu? Dajte ima li ijedna mama da se javi da kaze kako ona pomaze tati oko djece i u kucnim poslovima? Jezim se vise na to pomaganje stvarno, kao da su komsije pa eto, ako su raspolozeni onda ce uskociti i nesto odraditi i zato su sjajni i bajni! Nisam cula da je igdje ijedan muskarac ikad rekao ili napisao ''moja zena je sjajna, bas sve radi oko djece i kuva i cisti, bas mi puno pomaze''..hm... user posted image

Carice!user posted image

Znate svi sigurno se ovih dana vrtio na FB onaj tekst tate koji upravo to i kaže, kao nemam ja šta da pomažem, to su naša zajednička djeca. E sve bi bilo super da nije među komentarima(žena) bilo nekih tipa: "Ovo je pisala žena..:", "Da, ne pomažem ni ja njemu da zida...", "Kako da ne ovo je izmišljeno..." I tako dalje. Žena je ženi vuk. user posted image

Misliš OVAJ KLIK Našao je on i na RR mesto pre nekih 5 dana user posted image

clock-img

16.10.2016, 19:14

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Taj, taj! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.03.2019, 10:06

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Pa koliko i mama..

clock-img

11.12.2019, 22:04

clock-img

Slavkic

pencil-img