cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta

clock-img

15.10.2016, 15:17

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ne znam smijem li napisati, ako ne bude smjelo, neka izbrišu moderatori. Sanjalice, po netu sam nasla da je Srbotrejd apoteka baš dosta jeftinija nego ostale, pa čak i da se redovi cekaju da se kupe lijekovi. Na sajtu im stoji da je kod njih Imunoglukan 1.384 din a kod nas je preko 18 eura, pa ti vidi koja je razlika! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.10.2016, 11:22

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Moram reci da sam razocarana u sve te preparate za jacanje imuniteta...cisto bacanje para a ni jedan nije bas podigao imunutet. Cak sam stekla utisak kako pocnu nesto da piju ubrzo se razbile.
Naj bolji lek za to sam kupila jutros.. 5kg mandarina...i udri user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.10.2016 11:23:08 >

clock-img

16.10.2016, 11:31

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Choopo, juče sam kupila za sebe sirup platila 1200 sa popustom inače je 1400. Nisu imali kapsule pa sam uzela sirup. Kad se posavetujem sa pedijatrom uzeću i klincima. Apotekar mi je baš nahvalio imunoglukan.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.10.2016, 14:57

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ne znam smijem li napisati, ako ne bude smjelo, neka izbrišu moderatori. Sanjalice, po netu sam nasla da je Srbotrejd apoteka baš dosta jeftinija nego ostale, pa čak i da se redovi cekaju da se kupe lijekovi. Na sajtu im stoji da je kod njih Imunoglukan 1.384 din a kod nas je preko 18 eura, pa ti vidi koja je razlika! user posted image

Za jeftinu apoteku se stvarno daleko cuje user posted image stvarno je najjeftinija u Bg, moracu da svratim ovih dana da uzmem Imunoglukan, cena je bas bas povoljna.
Mini buba ga je pila prosle godine tri meseca, i da kucnem u drvo, ni jednom nije imala problema sa usima posle toga. Trebalo bi opet...

clock-img

16.10.2016, 15:17

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ja sam ga ovdje platila oko 17€, ali ovdje je inace crna berza sa lijekovima.

clock-img

16.10.2016, 15:25

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Choopo, juče sam kupila za sebe sirup platila 1200 sa popustom inače je 1400. Nisu imali kapsule pa sam uzela sirup. Kad se posavetujem sa pedijatrom uzeću i klincima. Apotekar mi je baš nahvalio imunoglukan.

Sanjalice Imunoglukan si platila 1200? user posted image Brate meni bi se isplatilo da dođem autobusom po to user posted image Neki dan sam išla u Hr, mislila sam da tamo uzmem, kao možda je jeftinije, ali sam zaboravila da svratim u apoteku user posted image

clock-img

16.10.2016, 15:34

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja sam sve najbolje cula za imunoglukan,iako ga jos nisam koristila.Malo sam citala na netu o njemu,ali nisam htela da uzimam,dok se ne konsultujem sa dr.Htela sam da ga dajem T. Trenutno pije Omega Junior kapi. ranije sam joj davala Imuno sirup sa cinkom..Stariji klinci su pili i sanostol, i pikovit...ALi zadnje dve ,pa i tri godine,uglavnom Imuno sirup..i puno prirodnih preparata sama pravim...juce pravila sok od cvekle,sargarepe i limuna..redovno konzumiraju med, ubacila sam i kurkumu redovno u ishranu..T zvace sve vrste luka,nista joj ne smeta user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.11.2016, 18:40

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Eh iscitah malo unazad .
Nisam pametna sta da radim,da li bekama da kupujem nešto za imunitet,konsulovala sam se sa par lekara i niko mi ne preporucije,bez obzira što su male.

A probiotic neki?

clock-img

04.11.2016, 18:46

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Suzi, samo vocke, med, djumbir, propolis i nema zime

clock-img

04.11.2016, 19:38

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Med sam im uvela, đumbir nisam jos.

clock-img

04.11.2016, 22:51

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Ja nikako ne verujem u te preparate za imunitet, sinu sam kupovala kobajagi najbolje i najkvalitetnije, ali nikad nisam nikakav boljitak primetila. Sto vise voca, povrca, forsirati forsirati, forsirati. Med, djumbira, takodje, prava stvar za zdravlje.

"I don't insult, I diagnose."

clock-img

05.11.2016, 19:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

kako ide to sa djumbirom i medom,izrendan djumbitr dodate u med pa svaki dan po kasikicu ili drugacije?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.11.2016, 20:08

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Ne znam Emice i mene zanima. Ja A., dajem limun i med.

clock-img

05.11.2016, 21:11

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Ja sam bas danas mojima zbuckala, dakle teglica meda, dva limuna bez kore i komad djumbira, po ukusu, oljustiti i narendati. Ja sam izblendala sve zajedno pa mi se malo proredilo, ali ne mari. Jede se valjda kasicica ujutru i uvece ( obavezno plasticna ili drvena, nikako metalna). A moze i da se doda u caj!

clock-img

05.11.2016, 21:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sun jel se i limun izrenda?Kontam kako da to izvedem user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.11.2016, 22:36

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Ja sam oljustila koru i iseckala onako sto sitnije, e da ali zaboravih da kazem, da sam procedila posle sve kroz cediljku. Proguglaj ima mozda i lepsih recepatauser posted image . Jako je zdravo pogotovo za zimske dane.

clock-img

05.11.2016, 22:41

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

SF ja sam to pila i mogu ti reci da je super

clock-img

05.11.2016, 23:01

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja znam za recept isti sastojci ali se ne blenda nego da se obavezno renda i djumbir i limun s korom.

clock-img

06.11.2016, 01:10

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Ovde skoro uvek pise na mrezicama limuna da kora nije za konzumaciju pa se ne igram sa tim, jedino ako je bio limun onda moze. Ko zna cime prskaju.

clock-img

07.11.2016, 21:17

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24790

Eca me podseti sada za Imunokind.. Od kada se taj preparat sme davati deci?

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.11.2016, 22:24

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ne znam sad sam gledala na bocicic jer sam kutiju bacila, ali ne pise. A koliko se sjecam pisalo je nesto tipa za djecu do 6g. Nisam sigurna da li od 1g?

clock-img

07.11.2016, 23:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Ivana u upustvu pise od 0-6 godina. Secam se da sam Sofiji davala kad je bila beba i cesto se razboljevala. T sam davala od pocetka septembra. I ne znam koji mi je djavo bio da sam prestala i sad se razbolela. Da li je slicajnost ili zaista deluje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.11.2016, 19:40

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24790

Sanjice, znaci moze i pre godine?
Andrea mi opet slinavi, a pre tri nedelje je bila na Inhalacijama. Sinu koristim Pharmalife za imunitet, ali on ide tek od 1g.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.12.2016, 08:41

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Kupila sam Propomel kapi ( propolis) , gorke do bola. Iako se sipaju u kasicicu meda ili kocku secera, bas su jake i E ih odbija. Piju se ujutru i uvece a ona povremeno popije uz mleko i med.

clock-img

21.12.2016, 08:43

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ni moja H nece nista sto joj nije prijatnog ukusa, veciti borba!