cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Laptop, problemi;

clock-img

29.01.2016, 09:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Neću vidjet mužića do večeras,čim se vidimo pišem user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

22.12.2016, 11:33

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Molim Vas pomoc!!!
Podesila sam u Microsoft Outlook-u povratnu poruku o odsustvovanju iz kancelarije i ne mogu da je obrisem. I dalje se svakome ko mi poslje mail vraca poruka.

clock-img

22.12.2016, 12:06

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: nata11

Molim Vas pomoc!!!
Podesila sam u Microsoft Outlook-u povratnu poruku o odsustvovanju iz kancelarije i ne mogu da je obrisem. I dalje se svakome ko mi poslje mail vraca poruka.

Resila
user posted image

clock-img

24.02.2017, 13:36

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ja sam prosle nedelje imala situaciju sa lapom, nije hteo da se ugasi. Pa je islo prinudno gasenje na dugme, koje isto nije htelo da reaguje, Lap se ponasao kao kad je upaljen screen saver, sve se savrseno cuje, samo ne reaguje. I onda opet gasenje na dugme, koje je uspelo, pa lepo vadjenje baterije, pustila ga da iskulira malo, vratila nazad, upalila, dize sistem bez problema. I onda je ludak tj. ja skontala, da se avast nije, pa vise od pola godine update-vao, i od tad...pu-pu-pu da ne ureknem.

clock-img

24.02.2017, 14:02

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nas lap je poceo pucketati kad ga otvaram ili zatvaam.Ono kao skljocne nesto.Pojma nemam sta mu je.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.11.2018, 13:56

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Moj laptop je doživeo nervni slom. Takve zvuke ispušta, ko da meša malter ili krupi kukuruz user posted image . Recimo da fercera ali je sporiji i dere se. Ne znam šta da mu radim da se stiša?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.11.2018, 14:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hm, Oldži, čudno... ne znam. Trebalo bi neko da ga otvori i možda malo očisti.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.11.2018, 14:23

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Još se dere, moraću onda u ponedeljak da ga odnesem kod doktora. Ovo nisam do sada nikad čula od njega user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !