cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mobilni telefoni

clock-img

07.02.2023, 12:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34347

Kao malo dete sa igračkom user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.02.2023, 22:14

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Super. Nek te lepo služi user posted image

clock-img

02.07.2023, 17:17

clock-img

Tamitami

pencil-img

1

Moja zadnja kupovina je Huawei p60 pro. za mene nešto najbolje, jer obožavam da slikam moju bebu, ali ima i toliko aplikacija u AppGallery da izbor nije baš lak:)

clock-img

03.07.2023, 16:27

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Takodje sam zadovoljna telefonom.

Zavrsava mi i sve oko posla sta imam u smislu-nema potrebe da nosim laptotp.

Cena je sramno visoka, obzirom na kvalitet i cinjenicu na nema googl,ali kao Huawei dugogodisnji korisnik,meni licno ne smeta.
Osim cene ,koja ne opravdava...

clock-img

26.01.2025, 13:30

clock-img

dunja RR

pencil-img

30446

Ne znam da li imamo temu za mobilne operatere pa ću pitati ovde - muž ima pripejd broj koji treba da registruje, ima još par dana zakonskog roka, i nikako to da odradimo. Razmišljam da ga iz Yetella prebacim u A1 jer mi se čini da je jeftiniji, mada on slabo koristi telefon, samo kada je na poslu. Kod kuće sve zovemo sa mog, jer imam milion besplatnih minuta u paketu. On će svakako ostati pripejd, jedino što mu treba je nešto malo interneta, dok je na poslu, pa tu gledam da li je za pripejd korisnike povoljniji A1 ili Yetell?

Ako je neko od vas u A1 da li ste zadovoljni? Mislim da čak ima i neke beneficije, tipa godinu dana neće plaćati ili tako nešto, ako se registruje kod njih, proveriću još. Ali na stranu i to, zanima me da li ste zadovoljni sa A1?

Ja sam u Yetellu, i ostajem tu, ali njega razmišljam da prebacim.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

27.01.2025, 12:58

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18878

Dunja, samo nemoj MTS, deru sa imaginarnim neplacenim racunima, moja sestra bije bitku sa njoma i jedva ceka da isteknu ugovori, ima 2 prepaid broja reg kod njih.
Mm i dete su na Yetelu on prepaid ona postpaid ja na A1 postpaid. 
Ona ima neki paket koji je ob povezao sa svojim brojem, ima internet taman za neke njene potrebe. Znam da je 5 GB. Nije ih potrosila ni kad je ekskurziji bila. 
Ja mogu ovako da pomognem.

clock-img

27.01.2025, 14:47

clock-img

dunja RR

pencil-img

30446

Iv hvala ti, reci mi samo tvoj muž da li i šta uplaćuje što se interneta tiče, s obzirom da je pripejd u Yetellu?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

27.01.2025, 15:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18878

Ne uplacuje nista, bas zbog toga jevi povezao njenbroj sa svojim, bila neka akcija ima godinu i po, ako povezes pre paid i post paid broj, post paid dobija internet. Nije mi ni tada bilo jasno kako to funkcionise 😊 On joj jednom mesecno uplati kredit online i to je to to. 

clock-img

27.01.2025, 16:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34347

Dunja, mi smo u A1 ali mi smo postpaid

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!