cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mobilni telefoni

clock-img

08.08.2018, 14:31

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mislim da je svuda tri meseca user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.08.2018, 14:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super, ja sam u novembru pre 2 godine uzela, taman da pogledam sta nude pa kad se vratimo sa mora mogla bih se pocastiti 😊

,,Carpe diem"

clock-img

08.08.2018, 15:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mozes onda i pre morauser posted image

clock-img

08.08.2018, 15:07

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Mozes onda i pre morauser posted image

Pa jedino ako nadjem vremena. I rodjendan i more, ne znam kako cemo sve 😊
Ali ako nadjem bar na netu to sto me zanima mozda i pre mora, dobra ideja 😊

,,Carpe diem"

clock-img

08.08.2018, 20:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ma to zavrsavas za petnaest minuta. Pogledas po netu, odes i kazes koji uredjaj, potpises ugovor i to je to.

clock-img

08.08.2018, 21:35

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pa da, samo kad pronadjem uredjaj. Danas sam malo gledala na njihovom sajtu, nista mi nije jasno user posted image
Moram lrvo nazvati da vidim koji je moj paket uopste user posted image
Pa da znam sta da gledam.

,,Carpe diem"

clock-img

23.01.2019, 21:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Emi, evo ovaj sutra uzimam. KLIK

Cikica kad je cuo koji imam samo se blago nasmejao. Bio je za dinar i ja sam ga uzela. Poceo da baguje, viruse mi donosi, mailove ne salje...I jos mnogo toga.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.01.2019, 22:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sanjice ne znam dal je do mene ali ne otvara mi.Stranica ne postoji 😑

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

23.01.2019, 22:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Vidi stvarno. KLIK

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

23.01.2019, 23:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

E sad hoce,Huawei dosta hvale u zadnje vrijeme.Nadam se da ce te super sluziti

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

23.01.2019, 23:18

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Emi, cika mi je nahvalio tu marku. Ja sam htela samsung. Onda je mm gledao huawei i njegove karakteristike. Sutra idem da uzmem.

E, da i prazni mi se ovde baterija brzinom svetlosti.

clock-img

23.01.2019, 23:40

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Huawei zadnjih gidina radi odlicne telefone, a cene telefona istog ranga su mnogo nize od, recimo Samsunga. Muz vec dve i po godine ima p8, ja imam Honor, koji je podbrend Huawei-ja. Oboje prezadovoljni. 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

23.01.2019, 23:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Super Gagana. To cekam da mi neko kaze iz prve ruke. user posted image

clock-img

24.01.2019, 00:42

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Sanjice, ja isto imam Huawei honor vec duze od godinu dana i bas sam zadovoljna. Mislim da neces pogresiti. Pre toga sam imala Samsung nekoliko puta za redom. Ne vidim neku razliku. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

24.01.2019, 04:21

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mm ima ocakav,odlican je.I ja cu sledeci huawei da uzmem.

clock-img

24.01.2019, 06:03

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Meni moj LG riknjava posle 4 godine jadan. Hehe... I gledam pre neki dan i dalje je ovaj mpj model u top 10 androida. Dobro je izdrzao. Jos sljaka. Nekad me dugme pozadi zeza. Sve odbijam da uzmem tel. Mada i baterija mu vec brljavi. Npr isprazni se. Stavim ga na punjac ono hop vec 60%  a ne mogu da ga upalim. I tako neke stvari. Mm ima nokiju. Dobro ga sluzi.

clock-img

24.01.2019, 07:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Ma, devojke uzimam ja huewei pa nek ide zivot. :)

clock-img

24.01.2019, 07:38

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ja sam verovatno jedina ovde sa Windows telefonom 😁 imala sam ranije androide, uglavnom Sony a posle Samsung, htela sam da uzmem Huawei ali reših da odmorim od androida pa sam uzela Windows telefon. Jeste da ne funkcionišu mesenger niti instagram ali nekako sam rasterećenija bez njih. A pre sam uvek visila ili na mesengeru ili na instagramu, tako da je ovo došlo kao neko odvikavanje od društvenih mreža 😂

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

clock-img

24.01.2019, 08:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sanjice ma sigurno se neces pokajati.

clock-img

24.01.2019, 09:10

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Ja imam Huawei p9 lite mini godinu dana , prezadovoljna sam, baterija extra, ne baguje, stvarno fantastican.

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

24.01.2019, 12:17

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ja za NG dobila Mate 20 lite. Baterija traje do 3 dana sto sam sa Samsungom mogla sanjati. Generalno sam zadovoljna. 

clock-img

25.01.2019, 07:22

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Nato blago tebi, ja tek u oktobru da obnovim ugovor, ali ne smem da se mnogo sirkam sa telefonom i sada placam puno, a telefon mi je ispao iz ruke, razbio se nisam ga imala 3 meseca. Uvek mi se to desi.user posted image Svi hvalle taj Mate 20

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

25.01.2019, 08:31

clock-img

nata11

pencil-img

9223

20 pro je tek vrh, to je masina ali ja ne radim u narednom periodu pa je i slabija zamena sasvim OK.

clock-img

25.01.2019, 08:43

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kazu da 20 pro ima nevjerovatnu kameru.Ali cula sam da ce i Samsung u buduvnosti imati takvu.Tako da cu i u buducnosti ostati pri Samsungu 😊
Sanjice jesi li preuzela svoj?

clock-img

25.01.2019, 09:35

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Emi, peuzela sam.user posted image Sinoc posto mi je bilo lose nista nisam podesila. Mm mi je sve podesio. user posted image