cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mobilni telefoni

clock-img

28.11.2014, 11:24

clock-img

soni

pencil-img

5581

Pa kao i kod svih androida uglavnom punim svaki dan

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

28.11.2014, 11:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Zaova ima neki sony sa pojačanom baterijom i drži po dva,nekad i tri dana ako ga ne koristi previše ali meni samsung opet nešto draži.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.11.2014, 17:54

clock-img

soni

pencil-img

5581

pa meni je net uvek ukljucen...to vuce puno..i slusam radio na poslu

clock-img

28.11.2014, 21:44

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja od skoro imam Nokia Lumia 925 i prezadovoljna sam.
Inace nisam nikad bila fan Android telefona, a sad kad sam uzela Windows Phone definitivno se necu vracati na Android.
Mnogo brze radi,ne brlja, ne koci, kamera je fenomenalna ali ono sto je mene najvise odusevilo je sto kroz meni i imenik ne mora da se skroluje vec samo ukucas pocetno slovo aplikacije ili imena i tu si.
Muz takodje ima Nokiu Lumia, samo 630 takodje je zadovoljan.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

29.11.2014, 09:08

clock-img

soni

pencil-img

5581

I ja sam se dvoumila..nokia mi super i uvek sam i imala nokie

clock-img

29.11.2014, 09:25

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: emicaa

Zaova ima neki sony sa pojačanom baterijom i drži po dva,nekad i tri dana ako ga ne koristi previše ali meni samsung opet nešto draži.

Ja polako otpisujem Sony iz buduće upotrebe.
Mnogo su pobrljavili i stalno neki problem. Net mi je stalno uključen, što wifi što prenos podataka. Baterija drži jedan dan, zavisi doduše koliko igram igrice user posted image

Gago, pa ni ja ne skrolam po imeniku, početno slovo ili sa strane imam abecedu. Meni generalno android uopšte ne smeta. Sad samo ne znam koji će biti sledeći.
Otpisala sam Motorolu posle V3 verzije. Ne znam na kom OS su sada. Da li su zadržali Win ili su prešli i oni na Android. Mada oni imaju obično više modela i više OS. Svojevrmeeno mi s sviđala jedna koja je imala Symbian, dok su svi drugi imali ili Win ili onaj fabrički njihov.
Nokiu nikad nisam imala i neći nikad sigurno.
Samsung mi je bio ranije komplikovan zbog poruka i sl, ali sad mm ima samsunga i vidim da je zadovoljan.
LG je bio ok... Videćemo, od novog telefona ima minimum godinu i po (toliko još traje ovaj ugovor)

I flunked anger management! }:->

clock-img

26.12.2014, 19:30

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja obozavam samsung ..bilo koji Galaksi user posted image samo ih menjam , eto sad sam rezervisala S4 ali lupam glavu dal Beli ili Crni .... Sta vi misliteee user posted image

clock-img

26.12.2014, 19:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Beli, naravno user posted image

Ja trenutno imam Moto G second generation i baš sam zadovoljna. Mm hoće da proda njegov Samsung i da uzme moju motorolu a meni da kupi Galaxy S5.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.12.2014, 19:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Svi su mi uvek bili crni, i sad mi rezervisan beli a za crni moram da cekam.. a nemogu!!

Sutra idem po njega alalalallala user posted image

clock-img

26.12.2014, 20:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Beli. Mada ako ces masku kupovati moze biti u raznim bojama

clock-img

26.12.2014, 20:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Futrolu obavezno, bas ga dosta koristim i vuce se po tasni po dzepovima tako da ce biti ona na preklop.
Tako da vidim da mi je sve jedno koja je boja user posted image

clock-img

26.12.2014, 21:53

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam kupila samsung note 3 pre neki dan, crni, beli mi se ne svidja, odusevljena samuser posted image
mm je uzeo samsung neo, i taj je super telefon.
ja sam uzela neku masku na preglom sa magnetnom kopcom, one bez kopce me nerviraju jer klaparajuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2014, 00:15

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Ja sam dobila od muza za rodjendan Samsung galax mini ali ovih dana me nesto zezao i sad je kod majstora.... Ne mogu bez njega...user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

08.01.2015, 09:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja uzela Sony xpera compact z3 i za sad sam prezadovoljna najviše baterijom,stalno nešto čaprkam po njemu i baterija izdrži dan i po,e sad čekam da se izigram pa da vidim koliko traje kad ga normalno koristim.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

04.02.2015, 17:28

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Jos malo mi istice ugovor u Telenoru,a nemam pojma koji bi mob uzela.Svideo mi se LGl65 ali ne znam nikog ko ga ima i ne znam kakav jeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

17.02.2015, 12:25

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Jos malo mi istice ugovor u Telenoru,a nemam pojma koji bi mob uzela.Svideo mi se LGl65 ali ne znam nikog ko ga ima i ne znam kakav jeuser posted image

i ja bih danas da posaljem muza da mi uzme, i sada gledam po netu, npr isto taj LG mi se svidja...
meni je najbitniji internet jer do kompa i ne dolazim user posted image

clock-img

17.02.2015, 12:36

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja sam imala jednom LG, bio mi je sasvim korektan, baš sam bila zadovoljna. Posle ga je koristio moj brat, ne znam gdje je sad. Obično su svi skeptični kad čuju LG, ali je meni ovaj bio skroz OK.

Sad koristim Samsung S5, on se ne može porediti ni sa čim što sam ranije koristila, prebrz procesor 2,4GH , display jasan, kamera 16MP, jednostavno može zamjeniti komp.
Redovno radim sa njega, mejlovi su skroz čitljivi i uopšte nemam utisak da sam na tel.

clock-img

17.02.2015, 12:39

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Ja sam pre per meseci u VIP-u uzela lg l80 i prezadovoljna sam narocito sto se tice neta posto do kompa ni ja ne stizem
a dosad me nijedan lg nije izneverio a ovo mi je 4.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

17.02.2015, 13:21

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Figaro88

i ja bih danas da posaljem muza da mi uzme, i sada gledam po netu, npr isto taj LG mi se svidja...
meni je najbitniji internet jer do kompa i ne dolazim user posted image

LGl65

ako je to ovo što ja gledam sad - šta će vam dual sim mob? imate po dve kartice?

drugo - meni bio spor (dual core 1,2ghz)

KLIK jel taj?

I flunked anger management! }:->

clock-img

17.02.2015, 13:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ih Trco kao da ja znam sve to da desifrujem user posted image .
inace sam i ja ljubitelj samsunga ali sada nema nista normalno za neke normalne pare a da dam 200e za tel pod ugovorom nema sanse!
p.s. a rekla sam da necu uzimati tel na ugovor...

clock-img

17.02.2015, 13:36

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Jeste Bubi, taj ti je LG dual sim. Ja sam koristila Alcatel Dual sim dok sam držala poslovnu i privatnu karticu u jednom tel, baš mi je brzo trošio bateriju. Posle nekog vremena sam ih razdvojila.

< Poruku je uredio jabudic -- 17.2.2015 13:39:23 >

clock-img

17.02.2015, 13:41

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

pih, znaci otpada ...
ina i neki alcatel sto mi se dopao na izgled ali mi oni nisu simpaticni kao marka... na kraju cu poslati mm da uzme bilo sta...

clock-img

17.02.2015, 14:17

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Bubi nibi da ti dajem laznu nadu ali u telenoru u specifikaciji ne pise da je dual sim.

Trco na tom sajtu je i moj lg l80 dual sim a moj nije.

< Poruku je uredio mamin mish -- 17.2.2015 14:19:11 >

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

17.02.2015, 14:30

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Već sam pisala da imam soni i preporučujem ga i vama,baterija mu bude po tri dana,kamera 18mp,ja sam prezadovoljna samo ne znam koliko tu košta.

clock-img

17.02.2015, 15:32

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

e otisao mm pa sta mi uzme... sigurno se razume bolje nego ja...