cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mobilni telefoni

clock-img

21.02.2014, 14:59

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Ne znam gde da postavim pitanje tice se aplikacije skype za android samsung? vi prebacite ako ne odgovara temi..

instalirala sam skype na mob, ali mi ne daje opciju video call uopste, kad pozovem, pojavi se znam za kameru, ali je to precrtano, kao da je iskljucena, a kamera mi je pozadi, napred nemam, da li je to zbog toga, tj da li mogu uopste da obavljam video call, ako mi je kamra pozadiuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

21.02.2014, 15:03

clock-img

Mama.Veki

pencil-img

252

nina26, ne mozes
treba da imas prednju kameru.

ustvari, mislim da mozes da vidis sagovornika ako taj ima prednju kameru, i treba oboje da ste onlajn, ali on tebe ne moze.

< Poruku je uredio Mama.Veki -- 21.2.2014 15:16:56 >

clock-img

21.02.2014, 15:04

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Nina ja mislim da video call ne možeš bez prednje kamere...i ako nemaš 3G mrežu..
Možda se neko pametniji javi..user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

21.02.2014, 15:31

clock-img

nina26

pencil-img

3303

tacno sam znala user posted image i lepo kazem sestri da ne moze, a ona me ubedjuje u suprotnouser posted image

ok, hvala devojkeuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

21.02.2014, 16:49

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

nina, mozes da koristis Skype na telefonu koji ima samo jednu kameru, tj video poziv...s'tim sto ne mozes u isto vreme da gledas sagovornika a on tebe, nego okrenes telefon da on tebe vidi dok pricas pa onda ti gledas u njega dok on prica user posted image , jeste smesno ali moze.
Pisem iz iskustva jer imam mob sa jednom kamerom i tako mi funkcionise video poziv.
E sada, to sto ti je kamera precrtana postoje dva resenja:
-proveri u podesavanjima da li ti je namesteno da uopste imas video poziv, jer pri instalaciji te pita da li zelis da koristis video jer postoji mogucnost da bude loseg kvaliteta, pa on automatski postavi na disable (valjda).. proveri podesavanja
-jednostavno ga deinstaliraj i instaliraj... ali ponovo obrati paznju na to kada ti postavi pitanje u vezi videa.

Nadam se da si razumela sta je pisac hteo da kaze, ako treba pomoc: zovi user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

22.03.2014, 07:47

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Mi danas idemo da uzmemo nove telefone. I u opasnoj smo nedoumici i ja i mm.

Ja se dvoumim između Xperia Z1 i Xperia Z1 compact. Razlika je samo u veličini displeja. Naravno i veličini telefona. Problem je što ja imam šaku kao deteuser posted image , ok malo veću. S druge strane pa je zbog browsanja i generalno svega veći displej ok. UF!

A mm se dvoumi zimeđu note 3 i nexus 5.

Neko sa iskustvom neki od ovih?

I flunked anger management! }:->

clock-img

22.03.2014, 07:54

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja imam Samsung Galaxy Note3 i reci tm da apsolutno nema boljeg telefona. Ako je u prilici da ga kupi, da ga kupi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.03.2014, 08:12

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Iskreno i njega vuče, ali zamerka je veličina i kad razgovaraš kad to staviš na uvo je kao da si ciglu stavio. S druge strane je veličina ipak bitna user posted image

NM hvala za tipuser posted image
Javim šta smo uzeli.

clock-img

22.03.2014, 08:18

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Moja sestra ima Note 3 i fenomelan je sto se tice preglednosti ali je bas nezgodno kada ga stavis na uvo da telefoniras.user posted image

clock-img

22.03.2014, 11:26

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

I pade odluka - ja sam definitivno uzela Z1, mm Note 3.

Sad da nam se sve izapdejta user posted image

clock-img

22.03.2014, 11:33

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Jaoooooo note 3..... user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.03.2014, 11:41

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

user posted image sad se javljaš :P

clock-img

22.03.2014, 12:20

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Kako si bezobraznaaaaaa user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.03.2014, 13:41

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Mm ima note 3, uzeo ga je nedavno, srećan je kao malo dete. user posted image
Ja se ne palim na tehniku, bitno mi je da radi posao. Imam neki samsung galaxy već 3 godine, lep mi je i odgovara mi. Mogu na net s njega, što mi je nekad baš super jer mogu i iz kreveta da surfujem.
Jedino što ne mogu da poreknem je kad idemo negde svi zajedno ne nosim fotoaparat, jer note pravi bolje slike. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

22.03.2014, 17:18

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ja ni do sada nisam nosila fotoaparat, a tek od sada neću.
Sony ima kameru od 20megapixela - isto kao i aparat koji imamo, tako da...

crnjak - kupih neku temu za telefon i sad mi se ne đa user posted image

@ Wiki - mojne mi pošalješ sad čmičak!

clock-img

22.03.2014, 21:31

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja volim foto aparat. Ne volim da slikam telefonom i ne radim to. Nekad mi dobro dođe telefon za neke nenadane momente.
I, da, zaboravh reći da nikad ne bih dala silne pare za mobilni. Mislim da ne bih mogla ni da budem s nekim ko pukne grdne pare za mene tako nebitnu spravicu. Mm dobije mobilni od firme, u suprotnom sumnjam da bi ikad kupio note 3.
Da se neko sad ne oseti prozvanim, nikoga ne kritikujem, poštujem svačije prioritete, pričam o sebi lično i o svom stavu prema mobilnom i ostaloj tehnici prema kojoj sam uglavnom prilično ravnodušna.

clock-img

22.03.2014, 21:36

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja licno nemam komp, laptop, tablet, meni mobilni sve to menja, pride i fotoaparat, kamera i fiksni telefon.
Sto se velicine Note3 tice, i ja sam h pocetku bila sokirana kako sa njim razgovarati. Prvih par dana samo.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

27.03.2014, 08:18

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Didy mi ne kupujemo telefon u prodavnici. Uzimamo sa paketom pa ga otplaćujemo neke 2 godine.

Jednom sam samo kupila telefon u prodavnici - skuplji.

Jbg neko voli tehniku, neko voli da jede čokoladu, neko da ide na skijanje. Ja se ne osetih prozvanom user posted image

Nego, mm je zadovoljan sa note 3, ja sam sa mojim isto generalno zadovoljna, ali imam problem sa upgrad-om. Na forumu iščitah katastrofalne probleme nakon kitkat-a i ne smem da ga upgradujem. S druge strane postoji problem sa launcherom ili ekranom. Problala sam da instaliram i drugi launcer ali je stvar samo još gora. Na screenshot-u se ne vidi. Izgleda kao da bi launcher bio za pola milimetra pomeren na gore te se tako ispod njega vidi linija u boji nečega što je trenutno u pozadini - ako startujem neku igricu ispod se vidi prvo bela pa plava linija. U početku je čak u blinkalo i mnogo smeta. Danas moram da zovem servis i da vidim šta da radim jer nema šanse sa onim bagovima da stavljam kitkat.
Odlepiću.

clock-img

27.03.2014, 09:48

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja bas volim dobar telefon, kad sam kupovala tel, i kad sam ga uzela u ruku, prvi komentar je bio, jao kako je velik u ruciuser posted image , mm i prodavac su umrli od smeha, mm me i sad zeza za touser posted image
ja telefone kupujem, ne uzimam na pretplatu, meni se to ne isplati.
sledeci ce biti verovatno neki note, ali nemam u planu u skorije vreme da kupujem, ipak treba dosta para skupiti, trenutno imam neke bitnije stvari

< Poruku je uredio isidora88 -- 27.3.2014 10:01:39 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.03.2014, 09:59

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja isto ne uzimam na račun, dobar drugar ima prodavnicu mobilnih, pa mi da po nabavnoj ceni i to bude baš, baš povoljno. I da ne ispadne sad da ja tu nešto previše filozofiram, pre nepune 3 godine sam kupila svoj sadašnji mobilni, platila sam ga 180 evra. Svideo mi se na izgled, dopalo mi se što lako mogu da surfujem preko njega i to mi baš znači u mnogim prilikama. Htedoh reći da nije baš da ću uzeti najjeftiniji samo da služi svrsi da s e javiš i otkucaš poruku.

clock-img

27.03.2014, 11:05

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ko uopšte još koristi sms?

Mislim ok, pošaljem ja sms - ali to tipa samo mami ili nekom u Srbiju kad šaljem. Odgovorim isto na poruke.
ali poenta je da ja to uopšte ne koristim, mislim imam paket koji za 27e mesečno obuhvata sledeće - beskonačne pozive u sve mreže, beskonačno sms/mms i 3gb prenos podataka. Ne čini mi se skupo. Na to se dodaje još i cena telefona.

Zbog posla (nije da radim sad punom parom) mi treba taj prenos, što zbog wifija, gps-a... bla bla svega. I hoću brate brz telefon. Neću da čekam sto godina da mi se otvori browser. Ova ala ima 4 jezgra od 2.2 GHz i leti.

Zvala sam i servis - izem im podršku!
Više odgovora sam dobila od prodavca nego od servisa.
Ostaje mi da probam da uradim factory reset i da vidim da li će i onda da se pojavljuje. Dogovorila sam se sa servisom da mi ne stavljaju kitkat gore (ako ga pošaljem na servis)

clock-img

27.03.2014, 16:12

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Meni se ne svidjaju ti veliki telefoni. Ovaj moj 3.8 I taman mi.
U karakteristike se uopste ne kontam. Bitan mi je poziv I.da mi rade omiljene aplikacije - whatsapp,viber,fb,tw,instagram.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

27.03.2014, 18:38

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ja sam danas išla i do prodavnice, uporedila sa drugim telefonom i na njemu se to ne vidi. Tako da sutra OPET idem u prodavnicu, pa da prekinem pogodbu pa ne znam šta i onda dobijem drugi telefon, a ovi će da šalju na servis pa nek se oni akaju sa tim.

Ja sam se navikla na veliki, ne smeta mi. dobro mi dođe pogotovo kad sam negde gde ne poznajem kraj, da ne piljim na mini ekranu u ulice i skretanja.

clock-img

27.03.2014, 18:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

ja i mm koristimouser posted image , mm kad je na terenu jedva ima signala da posalje poruku, tako da jedino tako mozemo da komuniciramouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.03.2014, 18:55

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

mm i ja razmenimo bar 20 poruka dnevno, kao tinejdzeri....