cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mobilni telefoni

clock-img

03.01.2012, 22:17

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Od kada sam uzela iPhone nista me drugo ne ineresuje. Sad cekam da Apple izbaci i TV pa da i to uzmemo. Ako pocnu da prave gace samo cu te da nosim user posted image Jednostavno postanes vremenom ovisnik o njima user posted image

Hahahaha! Nije tesko razumeti kad iz iskustva znas o cemu se govori! Jednom iPhone, uvek iPhone user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

03.01.2012, 22:19

clock-img

Anoniman

Ovaj poslednji iz Londona, a bilo ih je iz USA i iz Rusije, tamo se isto prodaju otkljucani. Mislim da toga u USA vise nema, bar ne u njihovim radnjama.

clock-img

03.01.2012, 22:27

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Misliš nema više otključanih u prodaji u USA? Trt! Jel bih bila mnogo bezobrazna ako bih samo godinu dana od dobijanja HTC Desire za rođendan, pritisla muža da mi nađe otključani iphone?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.01.2012, 22:33

clock-img

Anoniman

Naravno da ne user posted image

Ne znam za USA, mm kaze da sad moze. Mislim da mi kad smo poslednji put bili nije moglo.

clock-img

03.01.2012, 22:44

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Orkljucani iPhone se moze kupiti direktno od Apple i u radnjama tipa Carphonewarehouse i Phones4U user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

03.01.2012, 22:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Možda bolje da tražim auto user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.01.2012, 22:57

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Mislim da će Telenor imati I Phone u ponudi ove godine, e sad kakvi će dilovi biti to ćemo da vidimo. Može da se kupi otključan I phone a cena mu je koliko ovde u evrima tamo isto toliko u dolarima.

clock-img

04.01.2012, 11:39

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Pokušavala su sva tri operatera pre koju godinu da sklope ugovor sa apple-om, ali im nije pošlo za rukom. Ne samo zbog tehničkih k-ka mreže, čemu se i moglo izaći tada u susret, već i zbog detalja tipa zahtev da ni jedan drugi telefon ni u jednoj poslovnici ne bude izložen blizu iphone (10m2 za iphone po ugovoru). Ima tu dosta preterivanja, po mome mišljenju.
Sve u svemu, u apple-ovim radnjama se prodaje "normalan" telefon, a ovi kod nas koji su u prodaji za oko 400e su otključani.
Prilikom kupovine iphone-a treba obratiti pažnju koji iOS mu je instaliran, jer neki ne mogu da se valjano jailbreak-uju, pa ostanete uskraćeni za cydia-u npr.

clock-img

04.01.2012, 11:41

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Od kada sam uzela iPhone nista me drugo ne ineresuje. Sad cekam da Apple izbaci i TV pa da i to uzmemo. Ako pocnu da prave gace samo cu te da nosim user posted image Jednostavno postanes vremenom ovisnik o njima user posted image

user posted image

clock-img

04.01.2012, 12:01

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Leki 77

Sve u svemu, u apple-ovim radnjama se prodaje "normalan" telefon, a ovi kod nas koji su u prodaji za oko 400e su otključani.

Jbg, toliko je i HTC desire. Da sam to onda znala...
Elem, Leki trebaćeš mi kad se rešim šta ću sa telefonom.user posted image

clock-img

04.01.2012, 15:01

clock-img

Anoniman

Ovi otkljucani koje ja pominjem nisu jailbrak nego nisu vezani ni za jednog operatera od starta. Moj je u londonu placen 500 funti i kad ti vrate porez dodje 400 eur, i nije skidan ni sa jedne mreze.

U prilog iPhon-a, skinula sam aplikaciju koju koristim u slucajevima teske nuzde, a ima snimljene zvuke fena, talasa, tekuce vode,... a moze se ubaciti i zvuk srca da ide naporedo sa njima. Ima i timer pa namestis koliko dugo zelis da zubori user posted image

Ne znam da li ima tako nesto za ove druge telefone

clock-img

04.01.2012, 15:32

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Ne znam da li ima tako nesto za ove druge telefone

Sad čitam to sve ima i Samsung Galaxy II.

clock-img

08.02.2012, 13:28

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ne znam koji tel. da kupim, interesuje me xperia arc, samsung galaxy s, htc hd7user posted image
ako se neko razume neka mi kaze ko ima najzanimljivije aplikacije i tako to,ja specifikaciju nista ne razumem pa nek neko objasni ako se razumeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

08.02.2012, 13:30

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Koje god aplikacija da ima ili nema, sve možeš da instaliraš user posted image Glasam za htc.

clock-img

08.02.2012, 13:32

clock-img

slavica.

pencil-img

1274

Za ostale ne znam,ja imam htc,ali Cha cha,i bas bas sam zadovoljna! U sustini,sve sto zelis,mozes da instaliras na njega,ma mali racunar!

clock-img

08.02.2012, 13:34

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Dobila od muža Samsung Galaxy S II pre 2 meseca i potpuno sam zaljubljena u njega.
A mislila sam da nema šanse jer sam inače potpuni Nokia fan.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

08.02.2012, 13:58

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

NM ako nije tajna koja mu je cena,ima raznih od 300 i nesto pa do 600user posted image da se mm ne slogira,danas idemo da gledamo verovatnouser posted image

dajte neke zanimljivosti koje imaju ti telefoni da ne bacam 500 eura a da ga koristim samo za sms,pozive i slikanjeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

14.02.2012, 15:18

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

dvoumim se izmedju samsung galxy s2 ili SE xperia arcuser posted image
ajmo sad ko se razume da kaze koji je bolji user posted image
i da li na oba telefna mogu da budu bilo koje meloodije za poruke i alarm,mrzim kad moraju da budu fabricke melodije,ja imam samsung neki touch screen i sra.e je jer je bas ogranicen,nikakve funkcije nema i sad ce mm eda ga nasledi da ima kad ode na teren a ja dobijam noviuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.03.2012, 08:31

clock-img

Anoniman

Promenila sam broj juce i sad kad zovem pise mi
Napomena preusmerenja dolaznih poziva su aktivna
Sta to znaci , da kad pricam , neko ko me zove je preusmeren - gde ?

clock-img

06.03.2012, 11:17

clock-img

Anoniman

nista ne znaci ovo gore user posted image sad mi ne radi prenos na racunar sa telefona user posted image

clock-img

23.03.2012, 10:16

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: mihi

user posted image

Fenomenalan tel mm ga ima bolji je od I Phona nego ja navikla na Nokiju, mo\da uymem beli.

Ja imam ovaj telefon a muz Iphone. Meni je moj bolji :). Vi koji imate smart mobitele I internet monilni jel koristite aplikaciju whats app?

< Poruku je uredio indy_25 -- 23.3.2012 10:20:55 >

clock-img

23.03.2012, 11:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja koristim na mom androidu, obožavam tu aplikaciju!user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 23.3.2012 11:49:30 >

clock-img

23.03.2012, 11:51

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

I ja isto bas je super stvar :)

clock-img

23.03.2012, 11:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Meni inače mms ne radi , i vidim da većina vlasnika htc telefona ima sličan problem, pa mi ova aplikacija super menja mms.

clock-img

23.03.2012, 12:33

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

joj, ni meni ne radi na HTC u MMS...sad cu da nadjem tu aplikaciju :)

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"