cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mobilni telefoni

clock-img

16.09.2011, 09:20

clock-img

jance

pencil-img

6439

da, i za sve vas ljubitelje Iphona.. ovo smo sa mm nasli i jaako se zainteresovali... mislim da cu poceti da skupljam pare user posted image

Iphone 5

Bez dece kuća ne raste

clock-img

16.09.2011, 09:22

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

wow user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

16.09.2011, 11:33

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

IZVORNA PORUKA: jance

da, i za sve vas ljubitelje Iphona.. ovo smo sa mm nasli i jaako se zainteresovali... mislim da cu poceti da skupljam pare user posted image

Iphone 5

Uuuu, mi lajk!! user posted image Procitah dobar komentar ispod videa "the iPhone 6 will be invisible" user posted image I stvarno, sta jos novo mogu da izmisle.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

16.09.2011, 12:03

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

wooow  user posted image

clock-img

16.09.2011, 19:36

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Moj telefon, cijena prava sitnica, 11 americkih baksova iliti oko 800 dindzi (nov):

user posted image

clock-img

17.09.2011, 15:36

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Iphone 5

To im je samo vizija. Ko zna kada ce to biti... i koliko ce kostati. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

17.09.2011, 15:44

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja ne volim takve telefone, ali zaista...imam novi Ipod koji ima internet itd. ali ga nikad ne koristim.  Zalila sam se 3 godine sto nemam, i dobijem od mm za bozic i ne koristim gauser posted image   A tel hocu najobicniji, nista od tih touch screen i drugih dzidza bidza, meni to iskreno ide na nerve.  Al sto mm kaze, docice dan kad necu naci nista drugo nego sve ove novije tel. 

e sad, ne znam da li i kad ce ovaj tel. izaci ali takvih tastatura vec ima, na drugim "aparatima"...Previse je tanak user posted image

Iphone 5

clock-img

19.09.2011, 15:09

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Iphone 5

vauu,mm ima Iphone 2 ,zelja mu je 4 a kad ovo vidiii.....lud je za tehnikom..

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

19.09.2011, 19:39

clock-img

Anoniman

Muž mi je danas naručio OVO, do kraja nedelje treba da stigne. Mi hepi! user posted image

clock-img

19.09.2011, 22:46

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Auuuuu ,Bubiliks Če da častiš. user posted image

clock-img

20.09.2011, 11:30

clock-img

Anoniman

Ћастим те ћим ти зарасте прстиЋ user posted image

clock-img

20.09.2011, 16:25

clock-img

jance

pencil-img

6439

uzela sam taj telefon sto sam planirala, i ne moze ipak da pristupi Rr temama na zalost..
u pitanju je Samsung I5500 ( i vec sam ga oplakala , al o tome cu u drugoj temi)

Bez dece kuća ne raste

clock-img

20.09.2011, 18:13

clock-img

jance

pencil-img

6439

ispravka, moze user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

26.10.2011, 13:36

clock-img

kalinam

pencil-img

77

Ja ne razumem sta ce jednom detetu od 12 godina onaj nabudzeni telefon od 300e?! neka nokia, ozbiljno izgleda, ne znam koji je tip msm model. Isto tako, ne kontam kako neko moze da da 150 ili vise e na mobilni telefon a pri tom ne radi, kuka kako je zivot tezak i kako nema za neke osnovne stvari!??!?!

clock-img

26.10.2011, 13:42

clock-img

peca

pencil-img

1755

Oduvek i zauvek nokia user posted image

Puno nokia sa promenila, i sad imam dve nokie, kao i moj dragi user posted image

Samo se modeli razlikuju malo ....

clock-img

13.11.2011, 02:47

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Koristim iPhone 4 i Blackberry Curve. Na BB sam navikla jer njegove modele koristim vec 2.5god, a od iPhone sam apsolutno zavisna.user posted image

clock-img

29.11.2011, 14:40

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Pre 4 dana dobila sam od mm samsung s5620.Sasvim sam zadovoljna,probala sam net i to je to.Igrice extra jos da ucitam mape i zavrsila sam.Mada se samo zamlacujem jer meni mob sluzi da pozovem,javim se i posaljem poruku
jel imao ko iskustva sa njim?

clock-img

03.01.2012, 20:08

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Danas sam od brata, za nadolazeći rođendan, dobila Nokiu C3-00. Super mi je i baš sam srećna.user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

03.01.2012, 20:59

clock-img

mihi

pencil-img

4968

user posted image

Fenomenalan tel mm ga ima bolji je od I Phona nego ja navikla na Nokiju, mo\da uymem beli.

clock-img

03.01.2012, 21:18

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Uh, smela izjava. Verovatno je bolja rezolucija, mislim i da ima neki ludački procesor, ali poenta iphone-a je itunes i milioni najneverovatnijih aplikacija. Android mu nije ni do kolena. To tvrdim jer na samsungovom tabletu imam android, a iphone imam pune 4 godine biće u aprilu.

clock-img

03.01.2012, 21:58

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Leki, ja iz ugla pukog korisnika, malo veći ekran odličan foto aparat 8mp i kameru  2 u 1user posted image user posted image user posted image , da ne nosim i fotoparat, skajp da pričam s mm,da pogledam film i to je to, stvarno se u tehniku uopšte ne razumem Leki.

clock-img

03.01.2012, 22:02

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Imam htc sa android platformom, a žudim da imam iphoneuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.01.2012, 22:08

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Mihi, sve pomenuto ima i iphone 4user posted image
Šta ću, fan samuser posted image imajte razumevanjauser posted image

clock-img

03.01.2012, 22:11

clock-img

Anoniman

Od kada sam uzela iPhone nista me drugo ne ineresuje. Sad cekam da Apple izbaci i TV pa da i to uzmemo. Ako pocnu da prave gace samo cu te da nosim user posted image Jednostavno postanes vremenom ovisnik o njima user posted image

clock-img

03.01.2012, 22:15

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Idite u peršun!user posted image Mišu, jel tvoj iphone donet iz USA?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.