IZVORNA PORUKA: Olga RR
ahaa , ona je onda zlo , vestica , sta
Mene pitas?
Ne ona je divna devojka, koja se posle jedne svadbe u Kucevu vratila i vise nije pricala. Progovarala je samo po prekoj potrebi. Zatvorila se u sobu i prestala da zivi. Roditelji su je svuda vodali, kod psihologa, na preglede...Pomisljali su da je silovana, da joj se ko zna sta desilo. I onda su otisli u jedan manastir.....i tako je sve krenulo.
Ako je pitanje postavljeno meni, mogu da razumem da nego negira ono sto nije video. Mogu da razumem cak i da ne verujes u to sto ja pricam, ali ne mogu da razumem vas ljude koji se toliko branite tim 21. vekom. Ja sam obrazovana zena, ali postoje stvari u zivotu koje ja ne znam da objasnim. Ako izuzmemo cinjenicu da postoji lek za sidu, je ne znam kako bih drukcije objasnila nacin na koji se Medzik Dzonson izlecio od iste. Isto tako, verovao mi neko ili ne, ne mogu da objasnim ni ovo, jer prosto ne moze da se objasni.
Ono sto je najbitnije u celoj prici jeste da je ona nekoliko meseci posle toga ponovo bila ona stara. Sad je srecna, udata i ceka svoje prvo dete.
Nekada ljudi, kada vise medicina ne moze da pomogne kopaju rukama i nogama da spasu voljene. Ja to opravdavam i sigurna sam, ma sta se ovde desilo, da je ovoj devojci bilo od velike pomoci.
Sa druge strane, ja verujem u Boga, ali verujem i da je on postavio niz staza kojima mozemo ici u zivotu. Ne idemo svi istom i ne postoje samo dve-staza dobra i staza zla. Postoji ih mnogo i neke nikada necemo razumeti. Niti staze, niti ljude koji idu njima, niti produkte setnje po tim stazama.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.