cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Homoseksualnost

clock-img

10.06.2018, 23:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ima posebna tema.

,,Carpe diem"

clock-img

10.06.2018, 23:12

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Daj link, bas me zanima.. :)

clock-img

11.06.2018, 09:37

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Ivana, slozila bih se sa tobom oko toga... ali, po meni, to je druga krajnost. Ok, sto bi rekli, neka u svojoj spavacoj sobi svako radi sta hoce i sa kim hoce, u tom smislu sam mislila da me to puno ne zanima.
Ali kada je u pitanju usvajanje dece, pa cak i javno eksponiranje bilo kakvo u sta podrazumevam cak i paradu.... bespotrebno je skroz.
Da ne pricam o legalizovanju homoseksualnih brakova u crkvi...

Od vencanja u crkvi nema nista. To mogu samo novine izmisljati. Inace podrzavam LGBT prava i mislim da ne treba generalizovati i zabraniti usvajanje ( ima i tu i te kako mirnih, umerenih i kutlurnih ljudi) ali mi smo mnogooo daleko od toga ( kamo srece da nismo).

clock-img

11.06.2018, 11:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

U Srspkoj pravoslavnoj crkvi nema vencavanja istopolnih.
U drugim crkvama da.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.06.2018, 11:50

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Hvala Bogu pa smo daleko od togauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.06.2018, 11:53

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Opet kazem, nisam luda za idejom da im se daju deca na usvajanje, ali su u ovoj zemlji uslovi stravicni pa ih mozda bolje dati njima nego ih ostaviti u onim centrima. Sto se brakova tice, licno nemam nista protiv, samo da mi ne bodu oci malo malo svojim paradama i pravima, ima mnogo bitnijih i ugrozenijih kategorija od njih, malo sebi na znacaju dali..

clock-img

11.06.2018, 15:25

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da, mislim da se tema zove Svedska legalizovala crkvena vencanja...
U toj temi pise u kojim sve zemljama je legalizovano.
Mi smo daleko, slazem se, po prihvatanju da su homoseksualci normalni a ne bolesni ljudi, a pogotovo kada su crkvena vencanja i ostale krajnosti u pitanju...

,,Carpe diem"

clock-img

13.06.2018, 18:29

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja sam koliko se secam ao odlicno se secam ucila da je homoseksualnost, isto kao i nekrofilija i pedofilija i niz drugih, poremecaj sexualnog nagona.Aman pa ko ih dira, neka se setaju neka rade kako hoce,a ne svaki put kada se spremaju za "paradu ponosa" cela zemlja se uzburka. Neznam samo na sta su ponosni!Toliko toga bi imala za reci, ali ne zelim da se nerviram,jer svako ima svoje misljenje.''

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!