IZVORNA PORUKA: Leptiric123
Cekajte, cekajte...vama je bolje da nikad ne pogledate stvari od mm jer se plašite da mozete nešto naći, ako ne znaš ne boli te glava...Gde je tu ono malo ženskog ponosa? Često se desi da žena ništa ne zna jer veruje ili ne čeprka da ne nadje, a celo društvo zna, svi se sprdaju sa njom...ne treba nikada nikome, pa ni sebi potpuno verovati...nikad 100%.
Ja ne mogu da živim sa osećajem da ga s vremena na vreme istresem iz gaća. Meni je to bzvz.
Stava sam da istina uvek ispliva. Nekad pre, nekad kasnije. Za mene, iz ovog aspekta, nije bitno dal bi to bilo danas ili za 2g. Dokle god on brine o meni, o deci, dolazi kući da spava, raduje se sa nama... šta mene briga!? Mislim, ako postiže da servira još neku - vala, svaka mu čast!
I koji je to trip "celo društvo zna, sprdaju se sa njom"? Meni nije muž centar sveta! Ja njega mnogo volim i volela bih da budemo srećni do kraja života, ALI centar mog sveta smo moja deca i ja! Kada bi on pored ovog bogatstva od dvoje dece šetao drugu, ne bih ja trebala biti tema za sprdnju, već on!