IZVORNA PORUKA: Olga RR
i to , hm , sta , Bozja volje , mislim daaaj Verolino
i ti i ja znamo da su gejevi apsolutno zlostavljani i da su njima , ukoliko su deklarisani cak i osnovna ljudska prava uskracena
i mozemo mi tu da palamudimo , kako smo ka zaaa ili kako se zgrazavamo alii , onomad , rece jedan mudar covek : kad su vodili Jevreje cutao sam jer nisam Jevrej , kad su vodili komuniste , cutao sam jer nisam komunista i kad su dosli po mene vise nije bilo nikog da nesto kaze
nije to demagogija , to je vec vidjeno
Ja sam spomenula prirodu, ne Boga.
Apsolutno zlostavljani???? Ja sam onda potpuni debil ili imam veoma razumno okruzenje koje nema afinitete da bije homoseksualce. Takodje, zivim u Beogradu i da nije bilo one nesrece sa Francuzem ne bi se digla takva medijska halabuka. A klinci koji su ubili Francuza su slicni klinci koji su metalnim sipkama tukli mog brata i njegovu devojku, ni krive ni duzne (eto jedan dr nauka i mr nauka su dobili batine od grupe neandertalaca. Takvi bi tukli i homoseksualca i svakoga. A gde su ostali milioni ljudi u Srbiji koji su ili pasivni, ili bogoradaju ali nikada nikoga ne bi ni povredili ni uvredili. Kriminal se ne moze izbeci, ni u slucaju gejeva ni u svim ostalim slucajevima).
Sto se tice ovog podebljanog, ja nikad ne cutim, ali pored "holokausta nad bitnijim" ovde nemam zbog cega da bucem. No svako ima svoje.Neko drzi parolu zbog gejeva, ja je drzim zbog nekoga ko je zaista nemocan, ko nema uslove da zadovolji svoje osnovne bioloske potrebe ili umne potrebe. Naravno, i emotivne, ali homoseksualac ima zadovoljenu emotivnu potrebu-on je sa onim koga voli, zar ne? I ja sam sa onim koga volim i ne trazim da paradiram zbog toga.. Ja nikada u zivotu homoseksualca uvredila nisam, da ga povredim ne bi mi palo na pamet, ali da stanem u red ulicnog proklamatora slobodnog seksualnog opredeljenja, necu. Necu, zato sto ni sa svojim nisam mahala po ulici. A da sam zelela da budem zastitnik i proklamator ne bih o tome pisala na forumu, vec bih otisla direkno da ih podrzim. I da prodje sto godina i dalje cu biti misljenja da su gej parade potpune nebuloze. Takvoj vrsti pomodarstva necu podleci.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.