cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Homoseksualnost

clock-img

05.10.2012, 13:25

clock-img

Ivana.

pencil-img

294

Problem sto roditelji ne prihvataju svoju decu homoseksualce i lezi bas u tome "sta ce reci svet" E sad se tu moze polemisati, sta je starije kokoska ili jaje. Nazalost kod nas je jos uvek bitno sta ce komsija da pomisli. Pa znam zenu u komsiluku koja nece da se razvede, jer nema gde da se vrati, jer su joj roditelji rekli da ih ne bruka. I ona cuti...i trpi.

clock-img

05.10.2012, 13:29

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Ivana.

Problem sto roditelji ne prihvataju svoju decu homoseksualce i lezi bas u tome "sta ce reci svet" E sad se tu moze polemisati, sta je starije kokoska ili jaje. Nazalost kod nas je jos uvek bitno sta ce komsija da pomisli. Pa znam zenu u komsiluku koja nece da se razvede, jer nema gde da se vrati, jer su joj roditelji rekli da ih ne bruka. I ona cuti...i trpi.

Tu nema raspravke sta je starije. Roditeljima ne bi od sopstvenog deteta trebalo da bude prece sta ce reci svet.Ili gresim?

clock-img

05.10.2012, 13:29

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: hanka

Najbolje da sve teme oko kojih nam se misljenja razilaze moderatori zakljucaju i eto resenja.
Ne znam samo koja bi onda tema ostala za diskusiju.

Nedostajala siuser posted image

clock-img

05.10.2012, 13:30

clock-img

Ivana.

pencil-img

294

Ne gresis ti, o tome i govorim. Ovde je sve izopaceno. Mi smo kao narod izopaceni. I ja imam malo dete i nikada, ali NIKADA ga ne bih odbacila zbog bilo cega. Ne interesuju me ni Zika ni Mika. A takvih je malo.

< Poruku je uredio Ivana. -- 5.10.2012 13:31:32 >

clock-img

05.10.2012, 13:33

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ima nas raznih.user posted image

clock-img

05.10.2012, 14:18

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Majouser posted image

Vuko, ja mislim da je to da su gej žene muškobanjaste više neka predrasuda, kao i da su svi gej muškarci isfeminizirani. To su oni koji su očigledni i koji se ističu, ali ja iskreno mislim da ima bar duplo više onih skrivenih, koji se ni počemu ne izdvajaju i za koje uvek kažemo "Nisam imala pojma" kad saznamo da su homoseksualciuser posted image

Pa jeste predrasuda. Ali ja zivim u drustvu gde kad si homoseksualac ili homoseksualka nisi tako anatemizovan kao tu. Pa neke od njih apsolutno vise ne interesuje da se budze jer za to nema potrebe posto se vecina zena ne oblaci kao nase tu (samo latinosi, nase se brzo prilagode i prestanu da se budze na taj nas nacin). A videla sam te koje sam pominjala totalno se oblace kao muskarci, muske cipele, kosulje, pantalone. Iz daljine ne bi znala kog su pola. Npr ako je malo deblja, ima i debljih muskaraca koji imaju malo gore u grudnom predelu. I upoznala sam sve sto su u braku. Dodaju suprugino prezime na svoje. Jedna je tako srecna bila kad je rekla moja supruga ce me slikati.

clock-img

05.10.2012, 14:19

clock-img

Anoniman

Za zdrav ljudski odnos mora nekad doci i do diskusije.
Ne razumem zasto ima toliko osoba ovde koje bi da prekinu diskusije ako se zaukaju ili da zakljucaju temu iako nema nikakvog osnova za to. Ako se prekrse pravila - zakljucace se tema, a to se nece desiti dokle god su sagovornici pristojni (bar po mom dosadasnjem iskustvu). Ako vam smeta zasto pricaju i dokle ce da razglabaju - otidjite same u te druge/lepse/pravicnije/mirnije/prijatnije teme, niko vas lancima ne drzi ovde niti vam sugerse da MORATE da citate i ucestvujete.

clock-img

05.10.2012, 14:34

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Verolina

Tu nema raspravke sta je starije. Roditeljima ne bi od sopstvenog deteta trebalo da bude prece sta ce reci svet.Ili gresim?

Trebalo bi. Ali nije tako nazalost.klikni

< Poruku je uredio vukosava -- 5.10.2012 14:36:24 >

clock-img

05.10.2012, 19:35

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

u bosni ih ima, al ne traze svoja PRAVA , bar ne jos user posted image kad budu trazili dobice user posted image
indy_25 jel vodis i djete da gleda ljubav i ostvarenje prava na djelu user posted image

Pa ne smiju na da traze prava kad su ih nalupali prosli put cak i policajce i novinare. Ja nisam jos uvijek vodila djete sto ne znaci da necu sljeece godine.Moja komsinica je vodila svoju djecu ko i bezbroj ostalih ljudi.

clock-img

05.10.2012, 21:36

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

shvatite da homoseksualizam nije zarazan. nece vam se dete inficirati ako vidi dvoje cika kako se ljube. koncentrisite se na svoj odnos sa detetom i potrudite se da mu prenesete sve najbolje, a videce svasta na ulici, a vaspitanje se nosi iz porodice, kuce.
ima toliko strasnih stvari od kojih treba sacuvati decu, da ne nabrajam sada... ovo svakako nije jedna od njih.

don't shit where you eat :))

clock-img

05.10.2012, 23:05

clock-img

Kugla12

pencil-img

52

ma gay je ok... user posted image

Jednom kad doneseš odluku, čitav svemir se udruži da bi se ostvarila.

clock-img

05.10.2012, 23:08

clock-img

Anoniman

Mlada mama je ocigledno mlada da shvati o cemu se ovde radi...

Jovice user posted image , sve si lepo rekla, ja zaista nemam nista protiv njih, mislim da su ljudi kao svi drugi, nije mi normalno to sto oni rade, ali takvi su kakvi su, i mi ih moramo prihvvatiti...

clock-img

06.10.2012, 10:36

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Stisala se tema Svako cudo tri dana. Zadrzali su ih u kucama, nema setnje. Nista ne vidim, nista ne cujem, nista ne znam. Nisu na ulici - dakle ne postoje.

user posted image

clock-img

06.10.2012, 11:08

clock-img

Anoniman

KLIK

I šta bi sad, predsedniče?

clock-img

06.10.2012, 11:12

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Ih Gae, to mora da si ti montirala, on to nikad nije izjavio... user posted image

"S obzirom na kontemplativnost i afirmacija dijapazonska ingerencija aspekta asocijacija kao i pistološki realitet smatram da to nema svrhe nikakve..."

< Poruku je uredio Lilla -- 6.10.2012 11:19:49 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

06.10.2012, 11:26

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Kaze mi drug danas: Pa kako mozes da podrzavas pedere sad kad imas dete?
Ja mu kazem da je to jedan razlog vise da povecam svoju toleranciju i ugasim mrznju, jer se nista dobro nikada nije izrodilo iz mrznje.
Spread your love, people!user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

06.10.2012, 11:58

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

gae kako si dooooooooobroooo namontiralauser posted image user posted image user posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

06.10.2012, 13:31

clock-img

Ivana.

pencil-img

294

IZVORNA PORUKA: vukosava

Stisala se tema Svako cudo tri dana. Zadrzali su ih u kucama, nema setnje. Nista ne vidim, nista ne cujem, nista ne znam. Nisu na ulici - dakle ne postoje.

Upravo tako. Ovaj problem treba sistemski resavati cele godine. A ovde se buka digne samo u oktobru, kada se "drznu" da prosetaju Beogradom.

clock-img

06.10.2012, 13:49

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Ivana.

Na zalost, gresis user posted image Moj jako dobar drug nije bio kuci nekoliko godina, jer ga njegov otac, inace alkoholicar ne priznaje za sina odkad mu je priznao da je gay. ajku vidja u prolazu, kad ona dodje u Bg, krisom od oca... A sin mu je toliko uspesan, obrazovan, pametan, cenjen i omiljen u drustvu... Ali neeee, bolje da je alkos kao on, da bije zenu i decu svaki dan, to ga ne bi bilo sramota! Uzas

clock-img

06.10.2012, 13:51

clock-img

Ivana.

pencil-img

294

A ja ne cujem da se neko od ovih "porodicnih" pobunio protiv toga. Da se digla ovakva hajka protiv takvih "moralnih gromada" sada ne bi imali prepune sigurne kuce i manjak istih.

clock-img

06.10.2012, 13:53

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Znam. O tome sam i pricala ranije. Mene ne bi bilo briga da li ce da me prihvate ostali, ako me ne prihvataju oni koje ja volim. I ne bih se trudila da me prihvate ostali, vec oni koje ja volim. Za ostale me zabole uvo.

clock-img

06.10.2012, 13:55

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

I mislim da bi podizanje svesti kod naroda trebalo da krene od drzavnih zvanicnika i uglednih ljudi pre svega. Oni prvi treba da izadju u javnost i kazu: ja sam gay i to je ok! Ako je 7 posto populacije homoseksualno, mora da je i bar 10 visokih funkcionera... Koliko poznatih glumaca, pevaca, sportista... da se objavi da je npr direktor skole, dekan na fakultetu gay i da je sjajan lik... Takva kampanja bi po meni imala efekta, parada bas i ne?!

clock-img

06.10.2012, 13:55

clock-img

Ivana.

pencil-img

294

I tu se opet vracamo na ono kokoska ili jaje. Jer je ovde prvo bitno sta misli komsija Zika.

< Poruku je uredio Ivana. -- 6.10.2012 13:56:09 >

clock-img

06.10.2012, 13:56

clock-img

Anoniman

To pije vodu samo ako se sa onima koje voliš odseliš na pusto ostrvo...

clock-img

06.10.2012, 14:04

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Imas malo vere u ljude Gae. Ja imam mnogo vise. U svemu se da uspeti ako se nadje pravi nacin. Parada to nije. Srz problema potice od najblizih. Odatle treba i poceti. Parada je na sredini neke lestvice "prihvatanja homoseksualizma". Na vrhu je usvajanje dece do cega iskreno ne bih zelela da ikada dodje. Nadam se da ce homoseksualci doci do zlatne sredine, to im zelim kao ljudskim bicima koja su ziva i imaju emocije. Toliko od mene.