IZVORNA PORUKA: gae_gr
Osim što nam nije svima razmnožavanje jedini životni cilj (već pisah da nam je to osnovna razlika izmežu nas i životinja) zanima me da li ste svesno da dokazujući neprirodnost homoseksualnog odnosa nemogućnošću da se razmnože direktno implicirate i da su svi heteroseksualni parovi koji nisu mogli ili nisu želeli da dobiju dete takođe neprirodni?
Draga Gea.. ja sam vec na samom pocetku rekla za ovo.. parovi koji ne mogu da imaju decu..to je njihova tuga, a ne neprirodnost..
Pri tom mislim na hetero naravno..
I dodala bih samo jos..
"Uzalud slepom namigivati, gluvom pricati, glupom dokazivati "
Mislim da ovde niko nikoga nije pokusao da procita, ali u pravom smislu i shvati sta onaj drugi govori.
Tako da je svako ostao na onome sto je sebi zacrtao..sto bas nije neka odlika..
Sustina i nije u tome da li je neko razlicit (toga ima i bice i ne treba gledati na to sa mrznjom i slicnim osecanjima), vec u tome da niko ne zeli biti provociran, da mu se neko namece, promovise, vrsi bilo kakav uticaj i slicno..
Ne znam da li je iko od vas razmisljao na siroko kada se radi o toj paradi?
Ja sam mnogo puta menjala svoje misljenje jer sam razmislila o onome sto mi drugi kazu. Retko kad vidim da to drugi cine.
O ovoj temi jesam razmisljala, slusala druge i savrseno utvrdila svoja misljenja
Lj.V.SH.
< Poruku je uredio Shishica -- 5.10.2012 9:37:00 >