cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Homoseksualnost

clock-img

03.10.2012, 18:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ako ćemo po verskim uputima, seks pre braka je strašan greh, hoćemo li odmah da linčujemo i osudimo sve koje su se trudne udale ili pak rodile decu a da se ni udale nisu?

Ko nije gresan nek prvi baci kamen?!
onda mora da si se udala nevina? ako jesi user posted image svaka cast, ali nemoj molim te da poredis dva pedera koja rade svakojake gadosti i hoce to da POKAZU SVJETU jer je to LJUBAV i dvoje mladih ljudi (musko-zensko) koji probaju sex prije braka?!

Nisam se udala nevina, udala sam se sa višen od decenije aktivnog seksualnog života, i na raspolaganju sam pravovernima da me kamenuju zajedno sa pederima jer ja ne vidim u čemu je razlika, biblija kaže NE i jednom i drugom a selektivni pravoverni biraju šta im od toga odgovara da upražnjavaju a šta ne???

clock-img

03.10.2012, 18:58

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Gae, ja mislim da treba dovesti nekog popu da te okadi. Mnogo se zazari zenouser posted image

clock-img

03.10.2012, 18:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

e ova rasprava gde je vera izgleda jako bitna ne sme nikako da prodje bez Pahomija
pa eto samo da ga spomenem

Pa njega je crkva podržala a homoseksualce osudila, dakle pedofili su ok, a pedere konjima za repove!

clock-img

03.10.2012, 18:59

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

parlament je doneo zakon , to valjda tako ide zar ne ? a ko je podneo taj amandman ili sta vec isto tako nemam pojma

Pa na to sam mislila. Sigurno neki gej. Znači ima ih u vladi, i nikome ne smetaju, kao što ih ima i u drugim branšama i sferama života. Rekoh ja da je srpski narod tolerantan i glavu dajem da ih niko ne maltretira niti dira, sem opet tih, huligana, nego oni proklamuju tu paradu iz nekih drugih razloga.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

03.10.2012, 18:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verolina

Gae, ja mislim da treba dovesti nekog popu da te okadi. Mnogo se zazari zenouser posted image

Meni kao ateisti je dozvoljeno da se popalim kad god i sa kim god bez obzira na pol i bračno stane. user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:00

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

i polaaaako spustamo loptuuuu , ommmmm
kasno je vec i ceo dan rasprava traje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.10.2012, 19:05

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

vec sam rekla da ne mogu da prihvatim da neko poredi VODJENJE LJUBAVI izmedju muskarca i zene (kao sto je Bog i rekao) ali posto si ateista cudi me da znas i to, i dva pedera ili dve lezbejke...ali dobro, ima veselijih tema, ovde sam samo iznjela svoje misljenje i drago mi je samo sto jos uvjek imam istomisljenike. A imam (samo) 21 godinu, tako da je moj stav itekako bitan i vazan! Pozz za sve user posted image i mame user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:08

clock-img

sanji

pencil-img

1583

i polaaaako spustamo loptuuuu , ommmmm
kasno je vec i ceo dan rasprava traje user posted image

Au bre žene ala ste vi tolerantne! user posted image Pitam se da li ste sve tako tolerantne i prema muževima, deci, svekrvama, ljudskoj gluposti, prosjacima na ulici i svemu ostalom. Da li ne pogledate čudno ili zgroženo kad neko kopa po kanti ili cigane koji sakupljaju hartiju.
Ajte i na ovoj temi malo tolerancije pa da se ne koljemo ako imamo različita mišljenja, Tolerancija valjda delom i znači prihvatanje tuđeg mišljenja! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

03.10.2012, 19:08

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Oprostices mi sto ne verujem u vas ateiste, jer pre umiranja svi Boga prizivate. Videla, nazalost, sto puta. Pred smrt niko od njih nije se molio logistickoj spoznaji, filozofiji zivljenja, nastojanju ka miru u svetu, nego se okrene Bogu ka skutima, hvatajuci poslednju nadu i grabeci, naravno, sebicno, za sopstvenu gu*icu i nadu da ce da produzi i jos malo zivne na onome svijetu:-P. Pravi ateista ne postoji, kao ni pravi vernik. Mi smo svi polu, na ovaj ili onaj nacin. I to je sasvim ok, samo ne znam sto to ljudi sebi ne priznaju.
I na ovoj temi svi mogu da drobe do sutra, nista pametno iz oprecnih misljenja proizici nece. Svako se svojega drzi, tenzija raste k'o i cena gradskog prevoza. A kad smo vec kod toga trebao bi GSP da uvede povlascene karte i za LGBT populaciju, posto su ugrozeni drustveni sloj. Eto predloga. Peticija i u Blic, posto vec VTO nije dospeo na naslovnu stranu, daj da obezbedimo LGBT populaciji da se ona omedji u A4 formatu Blic naslovniceuser posted image Mislim da oni sami boljke podnose informaciju da parade nece biti od vas pojedinih "ostrascenih" na ovom forumuuser posted image

clock-img

03.10.2012, 19:12

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Sanjii , pa ima tema BUDIMO HUMANI i ne vidim da se nesto puni
niti tolerantni a bogame ni netolerantni ne idu cesto tamo
boli tudja muka

clock-img

03.10.2012, 19:12

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Oprostices mi sto ne verujem u vas ateiste, jer pre umiranja svi Boga prizivate.
Pravi ateista ne postoji, kao ni pravi vernik. Mi smo svi polu, na ovaj ili onaj nacin. I to je sasvim ok, samo ne znam sto to ljudi sebi ne priznaju.

Amin!

"Bato, puno te volim"

clock-img

03.10.2012, 19:13

clock-img

Anoniman

vec sam rekla da ne mogu da prihvatim da neko poredi VODJENJE LJUBAVI izmedju muskarca i zene (kao sto je Bog i rekao) ali posto si ateista cudi me da znas i to, i dva pedera ili dve lezbejke...ali dobro, ima veselijih tema, ovde sam samo iznjela svoje misljenje i drago mi je samo sto jos uvjek imam istomisljenike. A imam (samo) 21 godinu, tako da je moj stav itekako bitan i vazan! Pozz za sve user posted image i mame user posted image

Bog je takođe rekao da je sex pre braka neprihvatljiv ali si TI odlučila da je to ok. Dakle ovde si ti IZNAD boga te ipak nisi vernik... A ja ako sam ateista nisam neobrazovana, čitala sam i bibliju i mnoge teološko knjige, najviše pravoslavne, odrasla sam u izrazito religioznoj porodici i jako puno provela u razgovorima sa pravoslavnim monasima. Od jedne mudre i stare monahinej sam davno naučila: pravoslavlje je mera umerena, monasi su da žive monaškim životom a ostali svetovnim... Ekstremni vernici su isto kao nevernici.

clock-img

03.10.2012, 19:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Od jedne mudre i stare monahinej sam davno naučila: pravoslavlje je mera umerena, monasi su da žive monaškim životom a ostali svetovnim... Ekstremni vernici su isto kao nevernici.

Znam da nema veze sa temom, i ja sam vernik, ali mi se ovo baš jako dopalo user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:17

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Aj sad da se prebacimo na temu o veri. Imam ja i tu štošta da kažem user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

03.10.2012, 19:18

clock-img

Anoniman

Joj ja neću!!! Prošli put se tamo tako zakuvalo da je tema bila zaključana, a nekoliko članica je napustilo forum....user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:20

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ocete da sad zakljucam ovu pa se vi spontano tamo prebacite user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:21

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

Vidim da mnogi imaju problem sa vjerom i vjernicima a tvrde da su ateisti, ja koliko znam ateiste ne zanima vjera a pogotovo ne zalaze u detalje.
Ja najbolje znam u sta vjerujem, sta podrzavam i kakav sam vjernik, tako da ... nema potrebe da mi govoris da sam iznad Boga kad u istog ne VJERUJES!
I nemoj da ovde prosipas svoje mudrosti jer si skrenula sa teme, pomenuo se Bog a ti se uhvatila kao pijan plota, otvori temu pa da se selimo user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:22

clock-img

Anoniman

ocete da sad zakljucam ovu pa se vi spontano tamo prebacite user posted image

user posted image mislim da je bolje da stavimo zarez bez zaključavanja bilo čega a teološke rasprave ostavimo za sledeći put da ne osvanemo nad tastaturama u predinfarktnom stanju user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:24

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

user posted image
Mlada mama, nemoj da se gneviš bespotrebno user posted image Još si mlada, pa ćeš shvatiti da neke stvari ne treba da uzimaš zdravo za gotovo. Nit će tzv. ateisti ikada shvatiti vernike, niti obrnuto, ma koliko se trudili i jedni i drugi.

"Bato, puno te volim"

clock-img

03.10.2012, 19:27

clock-img

Anoniman

Vidim da mnogi imaju problem sa vjerom i vjernicima a tvrde da su ateisti, ja koliko znam ateiste ne zanima vjera a pogotovo ne zalaze u detalje.
Ja najbolje znam u sta vjerujem, sta podrzavam i kakav sam vjernik, tako da ... nema potrebe da mi govoris da sam iznad Boga kad u istog ne VJERUJES!
I nemoj da ovde prosipas svoje mudrosti jer si skrenula sa teme, pomenuo se Bog a ti se uhvatila kao pijan plota, otvori temu pa da se selimo user posted image

Malo znaš. Obrazovan čovek nezavisno od verskog opredeljenja se interesuje za sve. Da li veruje u boga ili ne nema veze sa tim da li poznaje verska učenja. Čitala sam i pravoslavnu i katoličku i islamsku kao i literaturu mnogih drugih malih i velikih religija. To ima veze samo sa mojim obrazovanjem ne i sa mojim intimnim uverenjima.

clock-img

03.10.2012, 19:30

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

u licno obrazovanje ne ulazim user posted image ne zanima me da li ti imas 3 fakluteta, mastera bla bla, il si NK radnik, opet otvaras novu temu user posted image
Znam dovoljno tj bas onoliko koliko mi treba, druge vjere me ne zanimaju, vjerujem u jednog Boga i to je to.
A uopste se ne ,,gnevim,, samo iznosim misljenje i djelim ga sa nekim ko ne razmislja kao ja user posted image tako da raspravljam, a dovoljno godina imam da komentarisem!

clock-img

03.10.2012, 19:39

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ali ovde je rasprava o homoseksualcima a ne o veri
ima tema pa ko hoce neka se prebaci tamo
i molim vas da se ne prepucavate

clock-img

03.10.2012, 19:41

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

user posted image

clock-img

03.10.2012, 19:44

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Nisam ja potiv ateista,ono si sto si i za sebe si...to oko vere ili ne vere u Boga to je covekova odluka.Da li je covek musliman,katolik,pravoslavac,budista...pa i ako je ateista...to je njegova stvar i njegova spoznaja.Meni da neko tvrdi da je neka druga vera bolja i svetija od moje ja bih se nasmejala,a tako isto i toj osobi.Tako da je i ateistima smesno da neko veruje u nekoga koga ne vide.Vazno je kakav je covek u dusi.Ako je zao i pokvaren da svaki dan ide u crkvu dzaba mu.To mi dodje kao jos veci greh i sramota.

Ja boga ne psujem,ali par puta mi je izletelo iz usta pri velikom besu...eto gresnik sam,toliki vernik pa opet pogresih.Kao sto rece moja strina za moju svekrvu i od mog svekra majku...njih dve vernice pravoslavke pa kada pocnu da se proklinju i kunu ispadne ona kao ateista veci poboznik nego njih dve.

clock-img

03.10.2012, 19:46

clock-img

bea83

pencil-img

5169

user posted image user posted image user posted image Verka teraš me da se zbog tvojih postova vraćam na RRuser posted image

Inače da ne budem off, nemam ništa protiv homoseksualaca, jednostavno me ne zanima šta ko radi u svojoj spavaćoj sobi i sa kim...samo ne shvatam poentu paradiranjauser posted image Kad bi svi paradirali zbog svojih seksualnih sklonosti pa onda bi jedan dan trebala da bude parada oralnih seksomana, pa drugi dan ovih što vole zornjak...i tako u nedogled...a ja bi onda morala svako malo da šetam po graduuser posted image