IZVORNA PORUKA: gae_gr
Ovo što sam podebljala čak ni ne zavređuje komentar...
Što se tiče homoseksualaca u vreme naših roditelja, ćutali su i ženili se i udavali jer su im društvene norme tako nakagale, pravili, rađali i odgajali decu u brakovima bez ljubavi, živeli za pola ili sat vremena kad i ako ugrabe da se tajno negde sastanu sa nekim i varali svoje žene i muževe i čitave porodice živele nesrećno i frustrirano. To je kao ok???
Bas mi je krivo sto to ne zavredjuje tvoj komentar
Sto kaze Verka, zivo me interesuje kako cete to da objasnite deci, i da im ne izazovete haos u glavi??? Ocekujem da napravite peticiju, da se vec od sledece godine u uzdbenicima Prirode i Drustva (ako jos uvek postoji taj predmet ili su ga podelili,ne secam se) ubace ilustracije homoseksualaca
I sta sad ti jadni skriveni homoseksualci, treba da postanu drzavni problem broj 1?????? Pa koliko porodica drugih je ugrozeno zbog milion drugih stvari, pa ne zasluzuju ni jedan clanak u novinama, a kamoli ovoliku paznju. I jel to ok??? a ne to vise nije in...ili mozda ni to ne zavredjuje komentare....
I nek izadju slobodno, meni licno ne smetaju, ali mi smeta, da mi decu sutra ucece u skoli da je to prirodno. Eto toliko.