IZVORNA PORUKA: Olga RR
ponose se time sto jesu , sto ne kriju svoje opredeljenje
mislim da bi se isto tako mogla napraviti parada ponosa strejt osoba, ni one ne kriju svoje opredjeljenje...
zasto bi neko bio privilegovan ili povlasten samo zbog svog seksualnog opredjeljenja, ma kakvo ono bilo? zasto bi neko imao bilo kakvu prednost zato sto spava sa nekim (nebitno kojeg pola), onda odosmo u prostituciju?!
a ti 'huligani' koji tuku gejeve su obicni nevaspitani i zapusteni idioti koji bi i mater rodjenu pretukli ako im ne da nesto sto im treba, plus stoji cinjenica da su najveci homofobi latentni homoseksualci koji se boje sami sebe, pa moraju na nekome da se iskale.. znaci tukli bi i rome, i invalide i mozda silovali zene, ko zna... nego su im sad gejevi super dobrodosli da malo divljaju.. i jos cinjenica da se tu radi uglavnom o adolescentima, a znamo kakav je to buran zivotni period, treba se uklopiti u raju i raditi nesto sto je van svih pameti da bi se dokazali..
mislim da su ljudi namjenski stvoreni takvi kakvi jesu, a sve 'eksperimente' koji se obavljaju ne treba bas na sva zvona udariti, mislim koga briga sta neko radi?! radi sta hoces i pusti druge na miru, ne smaraj.. i slazem se da su puno vise diskriminisane druge kategorije ljudi, tipa zene, invalidi i sl. nego gejevi... to je samo izvikano malo previse, jer, zaboga, moramo biti u skladu sa tzv. demokratijom, a znamo svi najbolje kako izgleda ta crna demokratija, pogotovo ona sto nam je uvodi zapad i amerika...