cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Bušenje ušiju

clock-img

03.03.2021, 13:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Daco mi mozda mjesec dana,i onda je pocelo bolit na desnom uvu.Kad smo stavili zlatne prestalo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.03.2021, 08:20

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sad svi stavljaju te medicinske?
Jeste ih vi nosile kad ste bile male?
Ko je nama decedesetih to stavljao? Niko...
Meni busili usi sa iglom... odmah stavili "prave" mindjuse i to je to user posted image

clock-img

04.03.2021, 14:59

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Maraj, ja sam ih nosila. Meni su usi 80 i neke budili u zlatari. Secam se kao juce kad me tata podigao na onaj pult. Busili su im isto sa pistoljem i tim medicinkama

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

09.03.2021, 08:17

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Maraj, i meni su busili usi iglom i odmah zlatne mindjusice, ali sad rade ovako. Nikad iglom ne mogu tako brzo da probuse kao pistoljem.
Zalila se da su je bolele usi tog dana, ali toliko je bila srecna i ponosna tako da tome nije pridavala veliki znacaj. Sad ih sama okrece, lakse joj je tako i ne zali se na bol.
A slatke su i te medicinske. Lepe je izabrala. Nosicemo ih koliko treba, pa menjamo

clock-img

09.03.2021, 10:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: Maraj

Sad svi stavljaju te medicinske?
Jeste ih vi nosile kad ste bile male?
Ko je nama decedeset_ih to stavljao? Niko...
Meni busili usi sa iglom... odmah stavili "prave" mindjuse i to je to user posted image

I meni su 87 busili pistoljem i prvo medicinke.Mama ih jos cuva 😁

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

09.03.2021, 11:32

clock-img

smeško

pencil-img

4271

И мени су бушили пиштољем и са медицинским. Не памтим било какав бол током бушења, него касније од алергије на медицинске минђушице. user posted image Можда је тако и боље. Престало је када су ми ставили златне.user posted image

clock-img

13.09.2024, 13:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

Probušismo letos uši u Bosni, neplanirano i skroz na brzinu (zadesili se u zlatari, svekar kupovao Mici minđuše i Savi lančić), ali dobro je prošlo. Prvi dan je bilo smešno, došli kući, kaže mama skini. Ja joj kažem pa ne skida se Mico 6 nedelja, da ti ne zarastu rupice. Kad je počela da urla - Neću sa ovim da spavaaam, Niste mi rekli da se stalno nose, aaaa. Ali drugi dan je već zaboravila.

Na moru, da li dok je plivala nemam pojma, ali prvi dan primetim (kada sam joj okretala minđušice, okretala sam jednom dnevno) da desna stoji ali nema šrafa pozadi. I ja šta ću, izvadim šraf sa mog uha/moje minđuše, i stavim joj, i evo stoji i dalje. Sad bih već mogla da joj izvadim ove medicinske i stavim joj jedne slatke zlatne koje je dobila od kume (ove nove što je dobila od dede sačuvaću joj kada poraste, da ima uspomenu), ali ostaviću još malo ove medicinske, neka ih, slatke su i one i baš joj lepo stoje.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image