IZVORNA PORUKA: oliveradj
Interesantna tema. Nisam imala bušene uši tražila sam minđuše u petom razredu i dobila bušenje ušiju nije bilo traumatično. Adrijani nismo bušili uši i nećemo još mada je dobila najviše minđuša za rođendan. Ona prosto obožava da dira uši ranije je čupala pa sam joj sklanjala ruku. Možda bi se povredila, a to mi ne treba nikako.
Ja sam ih mnogo kasnije probusila sa 25, a ponasala sam se
IZVORNA PORUKA: She Ra
.... drzalo me je neko vreme da stalno kupujem i menjam mindjuse, a sada ih ni ne stavljam osim za neke prilike..
Inace moje traze, a kako starija i pravi nakit, jos uvek se ne usudjujem da im dozvolim jer mislim ( sigurna sam ) da bi sa 10 godina pocela da ih menja a verujem da bi bilo kao sa Tashom.
Uopste mi niije palo na pamet da im busim usi kao bebama, jednostavno meni je to nekako nespojivo da beba treba da se okiti sa zlatom bilo mindjuse, bilo narukvice, a znam da to nije retka pojava cak naprotiv.
Koliko znam busenje usiju nije bolno, glavni razlog je sto ja to nisam zelela, drugo strah da se ne povrede, jer su bile izuzetno zivahne, a osim toga to se u NL ne radi kod beba, to rade samo islamisti. Okite bebu sa zlatom
.