cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: buducnost-istina ili teorija zavere

clock-img

05.10.2011, 11:31

clock-img

Anoniman

Hm, ništa novo... Čista politika, naša svakodnevica... Ne znam što ljude ovakvi podaci iznenađuju, pa sve vide kao neku zaveru user posted image user posted image user posted image  

clock-img

05.10.2011, 11:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

KAd budu hteli, ameri će problem sa Srbijom rešiti kao i sa svim drugim zemljama. Mi smo jako sitni da nas ne pregaze kao što su već neke pregazli. U tekstu baš i ne nađoh odgovor na moje pitanje, ali hvala Snelle.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.10.2011, 11:57

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Mina user posted image
Aj ja da probam da odgovorim. Jedni kažu da im "smetamo" zato što smo prilično bogati rudama, drugi da je zbog pijaće vode, jer budimo realni već danas je u svetu prilično nema, i kad-tad će se ratovati upravo zbog njenog nedostatka, postoji i treća teorija, nisam sigurna da znam ispravno da je interpretiram, pa neću ni pokušavati. Sve u svemu....začin C user posted image  

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

05.10.2011, 12:02

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Kad im bude trebala voda, pregaziće nas kao Irak, Avganistan, Libiju... samo će nešto da izmisle u da se ušetaju. Za to im ne treba trovanje. Rude? Evo Kosovo će da im da Trepču, ostalo baš i nije vredno truda. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.10.2011, 12:08

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Upravo tako. Ode Kosovo zbog Trepče. Ali ne bih se složila sa tobom da će nas pregaziti kao Irak, Avganistan...već nas gaze, preko 10 godina, ali polako, pomalo, valjda im je tako veće uživanje. I da, ne moraju čak ni puno da se muče, puštaju nas da se sami izmedju sebe uništavamo, nikad nije bilo više izdajnika, dušu svoju bi prodali zarad novca...Proklet narod user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.10.2011, 12:16

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Snelle
nikad nije bilo više izdajnika

Uh. Ko je po tebi izdajnik?

clock-img

05.10.2011, 12:18

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Lista je predugačka. A i ne bih o takvim stvarima javno.

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.10.2011, 12:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nisam  mislila da ih nabrajaš, nego da mi objasniš šta neko treba da čini da bi po tebi bio izdajnik? 

clock-img

05.10.2011, 12:26

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Minna, i ti i ja dobro znamo da šta god da kažem, ti se nećeš složiti sa mnom. Čemu onda moja objašnjenja, kad su osuđena u startu na nerazumevanje? Ti i ja imamo potpuno različit pogled na svet, i život uopšte. Ako baš želiš o ovom da razgovaramo, biće, daj Bože, prilike da se upoznamo, pa ćemo o svemu natenane user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.10.2011, 12:38

clock-img

viking

pencil-img

6644

Hej, nemojte da prestajete sada, ja se baš začitala user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

05.10.2011, 12:45

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Onda te pozivam na javnu debatu user posted image  

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.10.2011, 12:50

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Čemu onda moja objašnjenja, kad su osuđena u startu na nerazumevanje?

Kako čemu? Pokušavam da ukapiram kriterijume po kojima ti nekoga svrstavaš u izdajnike. Neka se mi ne slažemo oko većine stvari, ja sam samo radoznala i baš me zanima tvoje mišljenje.

clock-img

05.10.2011, 12:51

clock-img

Anoniman

mina radoznalost je ubila mačku user posted image

clock-img

05.10.2011, 12:54

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: viking RR

I ja, i ja. Verovatno bih bila okarakterisana kao izdajnik user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

05.10.2011, 12:54

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

peta kolona user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.10.2011, 12:55

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: n i n a

mina radoznalost je ubila mačku user posted image

Dobru mačku.user posted image

clock-img

05.10.2011, 12:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: viking RR

I ja, i ja. Verovatno bih bila okarakterisana kao izdajnik user posted image

user posted image user posted image user posted image stvarno?! Pst-to zato što si haker??? user posted image

clock-img

05.10.2011, 12:59

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Eto, nisam se još ni izjasnila, a neki već smatraju da me toliko dobro poznaju da smatraju da su po mom mišljenju i oni izdajnici.  Neka hvala, ovde stajem user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.10.2011, 13:04

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Poštujem user posted image
Mene su više puta nazivali izdajnikom i ustašom, pa me prosto zanima koji su kriterijumi.

clock-img

05.10.2011, 13:05

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Eto, nisam se još ni izjasnila, a neki već smatraju da me toliko dobro poznaju da smatraju da su po mom mišljenju i oni izdajnici.  Neka hvala, ovde stajem user posted image

Ma ne, nisam na to mislila. Stvarno nisam. Prosto, moja mišljenja o nekim stvarima su radikalna za one koji sebe smatraju patriotama, većina se ne slaže sa mnom user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

05.10.2011, 13:07

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ovo apsolutno važi i za mene.

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Prosto, moja mišljenja o nekim stvarima su radikalna za one koji sebe smatraju patriotama, većina se ne slaže sa mnom user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

05.10.2011, 13:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jedna od mojih omiljenih izreka-ako je ljubav slepa, patriotizam je izgubio sva čula.

clock-img

05.10.2011, 13:09

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Sta to bese patriotizam u zemlji Srbiji user posted image

clock-img

05.10.2011, 13:13

clock-img

Anoniman

Dobar dan-dobar dan!!! (Balkanski spijun)user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2011, 13:13

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: verolino

Dobar dan-dobar dan!!! (Balkanski spijun)user posted image user posted image user posted image

user posted image