cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koncerti

clock-img

26.06.2011, 00:47

clock-img

Anoniman

Pa bolje da pitam, kad ne znam. Ja mislila to naziv za majku, babu... Šta znam. Na žalost, kad sam ja počela da učim i pamtim SFRJ više nije postajala, a ostala je samo ne reana mržnja koju su prenosili nacionalisti. Tako da nisam imala prilike da upoznajem susede, sem na mapi starog atlasa!user posted image

clock-img

26.06.2011, 00:49

clock-img

Anoniman

Htela sam da kažem "ne realna" pojela sam slovo L. Bila gladna.user posted image

clock-img

26.06.2011, 00:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

Pa bolje da pitam, kad ne znam. Ja mislila to naziv za majku, babu... Šta znam. Na žalost, kad sam ja počela da učim i pamtim SFRJ više nije postajala, a ostala je samo ne reana mržnja koju su prenosili nacionalisti. Tako da nisam imala prilike da upoznajem susede, sem na mapi starog atlasa!user posted image

No problem, odgovorila sam ti šta je, bolje što si pitala:)

clock-img

26.06.2011, 00:51

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: mikica sa

neka nas, neka user posted image
bas mi je drago. ma, znala sam ja da ti meni nisi tek tako simpaticna, ilidzanska snajkice user posted image

user posted image

ma volim ja mog Bosketa, ovde ni pibližnog njemu ne nađoh po dobroti i mudrosti, to se samo na Ilidži rađa:)

user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

26.06.2011, 01:02

clock-img

Anoniman

Vozili smo se fijakerom na vrelu Bosne, fantazija

Neko mi se smejao pa sam zato napisala prethodnu poruku. Ali nema veze, dobila sam odgovor. Hvala! user posted image .
E Čola se završio. Sad sam tužna. A počeo užasan film posle njega. user posted image

clock-img

26.06.2011, 01:57

clock-img

liliana

pencil-img

4820

MOja T. je  odgledala ceo koncert na TV i sve vreme vrtela guzom i igrala, a na kraju svake pesme sebi tapšala!!! Duša moja!!!
Ona je na mamu: ja kad sam imala oko 3 god.  imala sam 2 momka: Zdravka Čolić i Vlada Kalember!!! Oduvek mi je bio "loš" ukus!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

26.06.2011, 02:01

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

prebacujem post iy ptvog tromesecja ovde-nisam ynala da postoji tema user posted image

Moram da se pohvalim-upravo stigla sa Čolinog koncerta!! Ćerka je htela da ide, pa je mm nabavio 2 karte -za teren ( imolio Boga da on ne ide) Onda sam ja povela mamu i dete..i da vam kažem, bi mi malo frka, kako cu celu noć da prestojim na travi...međutim,ja ne bih bila ja kad ne bih na finjaka zamolila sve redom(od pandura koji me je pustio da se parkiram  skroz kod Asterixa-ko je iz Bg znaće o čemu pričam, pa do finih momaka na ulazu koje sam zamoolila da nas puste na tribine gde može da se sedi), te se nađosmo ničim izazvano na VIP tribini, i da vam kažem, super super smo se provele..NJih dev se bogme lepo izdjuskale, ja malo ljuljala, pa oonda iz sedećegpoložaja cupkala ramenima..u jednom trenutku bejah jedino biće u okruženju koje sedi i cupka-okolina verovatno pomislila ‚‚gle namćora!!Čovek je pevao skoro puna 4 sata!! I sve hit do hita!! Nislim, nikad ja to nesto u mladosti nisam slusala,  al~  kao i za sve one ljude tamo, to je bilo 4h  hit do hita!! A verovatno, da je jos toliko svirao, imao bi da odsvira  dovoljno pesama  a da ih svi znaju!!  Eto, pozdravljam vas...samo sam htela da podelim  utiske!

clock-img

29.07.2011, 13:01

clock-img

Anoniman

13.08. koncert Parnog valjka u Subotici user posted image user posted image user posted image Obrađujem mužića da idemo, ali mislim da se previše trudim-on je već pristao! user posted image Sad još samo da kupimo karte Jeeeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2011, 14:40

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Parni valjak user posted image
Ja sam bila na koncertu u Nisu pocetkom juna. Jedan od boljih koncerta na kom sam bila user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

29.07.2011, 14:51

clock-img

Anoniman

1. oktobar Džiboni u Novom Sadu, načula sam! user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2011, 14:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Eh, da sam blize dosla bih na koncert Dzibonija.

clock-img

29.07.2011, 14:54

clock-img

Anoniman

Razmisli, već se jednom uspostavilo da ti NS nije daleko user posted image

clock-img

29.07.2011, 15:00

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

To je bilo los potez, jer sam Teodoru bas namucila. Ali ne zalim sto sam upoznala divne devojke.user posted image Da imam neke rodjake, pa da se uputim u tu avanturu. Ovako mogu da cekam da dodje Dziboni u Pozarevac 2050. godine.user posted image

clock-img

29.07.2011, 15:01

clock-img

Anoniman

Ako ja budem išla na taj koncert u NS zvaću te pa da imaš uživo telefonski prenos user posted image

clock-img

29.07.2011, 15:01

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

I to je nestouser posted image

clock-img

29.07.2011, 17:05

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

a ja se radujem koncertu Galije u Zrenjaninu!! user posted image

clock-img

29.07.2011, 17:57

clock-img

nela79

pencil-img

1365

IZVORNA PORUKA: BubaMira

1. oktobar Džiboni u Novom Sadu, načula sam! user posted image user posted image user posted image

Ja ga cekam da dodje u Bg. Nadam se sto prije

clock-img

03.08.2011, 17:46

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Fat boy slim, 23.09. u Areniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2011, 11:50

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: AndreaK

a ja se radujem koncertu Galije u Zrenjaninu!! user posted image

i konacno....bilo je fantasticno!! Jedan od retkih bendova sa prostora bivse Jugoslavije koji zaista mogu da se pohvale dugom karijerom, odlicnim pesmama, sjajnim tekstovima!!

clock-img

05.08.2011, 13:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nela79

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja ga cekam da dodje u Bg. Nadam se sto prije

Tačno jeee! user posted image Dolazi 1.10. KLIK

clock-img

05.08.2011, 21:25

clock-img

Anoniman

Kupljene karte za Parni valjak!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2011, 21:59

clock-img

Anoniman

joj žene, 20. septembra je u BG Brian Ferry...on mi je na top 5 listi koncerata na koje moram da odem po svaku cenu, već godinama željno iščekujem dekicu da dođe...as sad ne znam hoću li uspeti da se organizujem user posted image

clock-img

05.08.2011, 22:12

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Idi sa mojim muzicemuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.08.2011, 22:15

clock-img

Anoniman

A tiiiiii, što ne ideš?

clock-img

05.08.2011, 22:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Vidis mogla bih. Imali smodogovor, ja idem na Amy on cuva Vanju, on ide na Brian-a ja cuvam Vanju. Imamo bebisiterku, mogla bi ona da ga cuva pa da idemo zajedno. Uopste nisam o tome razmisljalauser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.