cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koncerti

clock-img

28.12.2018, 16:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Lesice, sjajno! Videla sam najavu za Rock operu ali nisam razmišljala o tome da bi mogli da idemo. Bravo za Lenkić user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.03.2019, 18:33

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Moja šćer i ja sutra idemo da đuskamo uz Brejkerse 😁

Eto, samo da se pohvalim ☺️

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

21.03.2019, 19:53

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

E tako se dete vaspitava! :)

clock-img

09.12.2019, 14:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Ja nikako ne uspeh da rezervišem karte za Čolu, čekala sam 6-i koncert, i čuh u petak kod I Ivanovića premijerno da ima 6-ti, i dok sedoh da rezervipem, pih, nema.

Kupila juče meni i sinku karte za Dečiju filharmoniju, za 6 dana, baš se radujem.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

09.12.2019, 14:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Joj divno, uzivajte les sutra user posted image
Dunja, vi za 6 dana user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

09.12.2019, 14:47

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja sam pretprosli petak bila Na Colinom koncertu, prosli petak na Deep Purple. Al sam ga iskombinovala, svaka mi cast user posted image

Oba sjajna na svoj nacin

Samo me Cola nervira sa ovom Arenom, 6 koncerata je rasprodao umesto da kao sav normalan svet saceka prolece pa da nam peva April u Beogradu na Marakani user posted image

clock-img

09.12.2019, 15:10

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ne pamtim kad sam bila na nekom koncertu.ne racunam ovo po klubovima kad neko peva..
slazem se sa milicicak za marakanu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.12.2019, 15:33

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ja ne mogu vjerovati ovo za Čolu. Kako će čovjek odraditi toliko koncerata user posted image
Milicicak, ja to razumijem. Mogu čak posle Hladnog piva negdje u kafanu. user posted image
Sljedeći vikend dolazi Urban, ali mislim da se neću moći iskombinovati, M je kući taj vikend, tako da ništa od toga.
Ovaj Ferry je bio savršen, bila sam na boljim koncertima, ali nikad na savršenijem što se tiče tona, zvuka, uvježbanosti... Svaka im čast.

clock-img

09.12.2019, 15:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Pročitala sam da ljudi pišu da se štedi malo, na koncertima, da bi sve izdržao, ai nek Mili kaže iz prve ruke da li je imala taj utisak.

IZVORNA PORUKA: bebilule

Ja ne mogu vjerovati ovo za Čolu. Kako će čovjek odraditi toliko koncerata user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

09.12.2019, 15:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja sam verovatno jedna od retkih osoba koja ne voli Čolu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.12.2019, 17:18

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Suzi, ja od 2000 nisam propustila ni jedan Colin koncert tako da mislim da sa punim pravom mogu da kazem da se covek uopste ne stedi. Ista atmosfera, glas, muzika i odlicna produkcija. Da, pusta publiku da peva ali to je uvek i radio. I vazi sto se stedi, koncert mu traje 3 sata. Poredjenja radi Deep purple su svirali i pevali 1,5h...

clock-img

09.12.2019, 17:21

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja nisam bas neki fan zdravkov,ali on je sam po sebi institucija,mega zvezda,ime,ne znam kako bih rekla.tako da veliko da za njegov koncert.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.12.2019, 17:55

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

I ja volim Colu, ok mi je on ovako, nisam bas preterani fan ali sam isla na njegove koncerte. U cudi sam bila da covek sa toliko godina 2h skace, trci, peva bez prestanka user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

09.12.2019, 20:08

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Čola-i nema dalje👍

clock-img

09.12.2019, 20:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Eto, svaka mu čast, e vala još kada bi bio 7-mi koncert, pa da uspem da uplatim pre nego se rasproda sve. Ali za NG peva u Budvi pa ne znam da li bi se upuštao da peva 7-i koncert par dana pred NG. Ali možda se i desi user posted image

IZVORNA PORUKA: milicicak

Suzi, ja od 2000 nisam propustila ni jedan Colin koncert tako da mislim da sa punim pravom mogu da kazem da se covek uopste ne stedi. Ista atmosfera, glas, muzika i odlicna produkcija. Da, pusta publiku da peva ali to je uvek i radio. I vazi sto se stedi, koncert mu traje 3 sata. Poredjenja radi Deep purple su svirali i pevali 1,5h...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

09.12.2019, 20:30

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Ako se desi da idemo zajedno. :) 

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Eto, svaka mu čast, e vala još kada bi bio 7-mi koncert, pa da uspem da uplatim pre nego se rasproda sve. Ali za NG peva u Budvi pa ne znam da li bi se upuštao da peva 7-i koncert par dana pred NG. Ali možda se i desi user posted image

IZVORNA PORUKA: milicicak

clock-img

09.12.2019, 20:36

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Heeej, pa to bi bilo sjajno!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

09.12.2019, 20:42

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Samo da smislimo sta cemo sa bebacima za sisanje. :) 

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Heeej, pa to bi bilo sjajno!

clock-img

11.12.2019, 23:16

clock-img

Slavkic

pencil-img

799

Zadnji koncert Parni Valjak