cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koncerti

clock-img

21.04.2009, 12:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.05.2009, 12:26

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Lenny Kravitz u Banjaluci!

"Jedan od najpopularnijih rock pjevača na svijetu, Lenny Kravitz, gostovaće u Banjaluci 09.06.2009. godine na stadionu Borca."

IZVOR

E sad Eugenija:
- termin porođaja - 9. juni
- mesto boravka - Banja Luka, stan preko puta Borčevog stadiona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.05.2009, 12:31

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

IZVORNA PORUKA: eugenija

Lenny Kravitz u Banjaluci!

"Jedan od najpopularnijih rock pjevača na svijetu, Lenny Kravitz, gostovaće u Banjaluci 09.06.2009. godine na stadionu Borca."

IZVOR

E sad Eugenija:
- termin porođaja - 9. juni
- mesto boravka - Banja Luka, stan preko puta Borčevog stadiona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image jao Eugi,kaži bepcu da prvo odslušate koncert lepo do kraja,pa pojedi parče torte kao Tashina drugarica,pa onda polako na porođajčićuser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

04.05.2009, 12:35

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Izgleda da će biti tako nekako otprilikeuser posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.05.2009, 12:35

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 11:43

clock-img

Rina

pencil-img

675

Svake godine idem na waldrock festival ovde nedaleko od mene (vetroviti sever holandije),ove godine preskacem jer ne znam kako bi se bebi u stomaku to metalno ludilo svidjalo ( prosle godine: SLAYER,MORBID ANGEL,SYMPHONY X,BIOHAZARD....user posted image )

Maiden-e hocu obavezno da vidim kad sledeci put dodju, Zille,Eugi dodjite kod mene da idemo zajedno user posted image
Metallicu bih kad bi svirali po mojoj semi user posted image Ocekivala sam mnogo vise od zadnjeg albuma mada nije ni tako los...

clock-img

05.05.2009, 11:54

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Cool Rina, eto nas!!!!user posted image user posted image user posted image

Metallica, Unforgiven III mi se jedino baš, baš svidela sa zadnjeg albuma.. Mada mi je Unforgiven II favorit kada poredim sve tri..

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.05.2009, 12:00

clock-img

Anoniman

Jao Rina samo da se "otarasimo" stomaka i idemo u akcijuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 12:01

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Jel ono trava legalizovana u Holandiji? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.05.2009, 12:04

clock-img

Rina

pencil-img

675

Jeeeeeee dogovoreno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeste trava naravno,samo su cigarete zabranjene hihihi

clock-img

05.05.2009, 12:05

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

E jbg ne može se i jare i pare...user posted image user posted image

Ebem ti tulipanuser posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

08.05.2009, 15:21

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Juče je otvoren Merkator konačno u Banja Luci, pa je u to ime održan koncert sa nekim turbo vatrometom na kraju, koncert je odradila Ana Nikolić, nisam je nikada pre gledala, niti je volim nešto, ali odradila je profi posao... O Bože kakvo tela žena ima!

ŽENA JE STENA!

clock-img

22.05.2009, 10:11

clock-img

Rina

pencil-img

675

Jojjj meni se ide na koncert...ovaj waldrock je sad za oko 3 nedelje tada cu biti 6 meseci user posted image
Sta vi mislite...?user posted image

user posted image

clock-img

22.05.2009, 10:13

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Mislim da ne ideš jer to je ipak napor veliki za user posted image .

clock-img

27.06.2009, 22:41

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: Rina

Jojjj meni se ide na koncert...ovaj waldrock je sad za oko 3 nedelje tada cu biti 6 meseci user posted image
Sta vi mislite...?user posted image

user posted image

Ako imaš kartu, ajd prebaciš meni, a ti se pripazi malo, ipakuser posted image user posted image user posted image

Kod nas sutra na stadionu Lepa Brena, jadno moje dete, čime je zaslužilo ovo.. To me Vučko urekla!! Ebem ti Vučkoooouser posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

27.06.2009, 23:18

clock-img

Rina

pencil-img

675

Nisam isla a nisam nikog ni pitala kako je bilo...ma ajde bice koncerata...ihhh vec sam nasla 2 za oktobar posle porodjaja user posted image

clock-img

29.06.2009, 00:59

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Odgođena Brena, rasterala ih kiša i nevreme!

Nadam se da Gagi nije za dž otišla...

ŽENA JE STENA!

clock-img

29.06.2009, 01:09

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

ma provesce se nasa gagi svakakouser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

29.06.2009, 14:13

clock-img

Anoniman

Kod nas sutra na stadionu Lepa Brena, jadno moje dete, čime je zaslužilo ovo.. To me Vučko urekla!! Ebem ti Vučkoooouser posted image user posted image user posted image

vrlo sličnu poruku prijetećeg sadržaja mi je poslala draga Eugenija ....u subotu iza 23 časa ...isto ko da sam ja organizator Brene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali je zato sinoć mlada dama bila vrlo sretna jer je Vule sredio da nema da pjeva vasa i nasa Brena da ne budi malog Dimšu user posted image

clock-img

08.07.2009, 23:16

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

vrlo sličnu poruku prijetećeg sadržaja mi je poslala draga Eugenija ....u subotu iza 23 časa ...isto ko da sam ja organizator Brene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali je zato sinoć mlada dama bila vrlo sretna jer je Vule sredio da nema da pjeva vasa i nasa Brena da ne budi malog Dimšu user posted image

Vule, ebem te u čupavu guzu, evo je peva, ori se sve živo, a stan mi podrhtava kao tepsija pihtija..
Sreća, malac zaspao, da ne čuje zlo ušima..

ŽENA JE STENA!

clock-img

09.07.2009, 00:19

clock-img

stsanja

pencil-img

63

U subotu idem na Santanu u Bg ,obozavam ih...a pre toga Cecin na marakani

clock-img

09.07.2009, 07:05

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

E...ja vec skoro godinu dana nisam bila ni na jednom koncertu(ne racunam svirke u KST-u koje sam obilazila kad sam bila u Bg)... A sad cist bedak-prosle godine sam htjela na Wacken (najveci metal dogadjaj u De) i na Rock in Ring, naravno nisam nasla karte jer su se rasprodale vec u aprilu. A ove godine upoznam tipa koji radi ozvucenje na svim dogadjajima i koji je mogao cak da mi sredi da idem za free, ali kud cu bas sa povelikim stomakom(nije bas prostor za buduce mamice,a ja i onako ne znam da sjedim i kuliram)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

09.07.2009, 09:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Vule, ebem te u čupavu guzu, evo je peva, ori se sve živo, a stan mi podrhtava kao tepsija pihtija..
Sreća, malac zaspao, da ne čuje zlo ušima..

"sitnije cile sitnije ...pokaži mi najbitnije" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 09:43

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Meni bilo sinoc suuuupppeeerrrrrrruser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

09.07.2009, 10:00

clock-img

Rina

pencil-img

675

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

E...ja vec skoro godinu dana nisam bila ni na jednom koncertu(ne racunam svirke u KST-u koje sam obilazila kad sam bila u Bg)... A sad cist bedak-prosle godine sam htjela na Wacken (najveci metal dogadjaj u De) i na Rock in Ring, naravno nisam nasla karte jer su se rasprodale vec u aprilu. A ove godine upoznam tipa koji radi ozvucenje na svim dogadjajima i koji je mogao cak da mi sredi da idem za free, ali kud cu bas sa povelikim stomakom(nije bas prostor za buduce mamice,a ja i onako ne znam da sjedim i kuliram)

A vidi ti si u Kelnu...Uh,uh dobar wacken ove godine!!!! Meni dodje isto do tamo kao tebi iz Kelna..oko 400 km...Ja bih bas ovaj dogadjaj posetila jednom..ko zna!

Poslednji tekstovi

article-img