cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koncerti

clock-img

02.12.2011, 15:23

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Da li bi neko išao na koncert od vas KLIK, pregovaram za karte? Da ne pregovaram bez veze, pa da na kraju niko ne ode, žao mi da propadnu karte i da ispadnemo neozbiljni.
Imamo mogućnost da dobijemo 8 karata, ako mi se prijavite ovde, SADA i kažete da bi išli (skupite se) vas 8 (deca i odrasli), onda ću tražiti.

Čekam vas sa rešenjem moje dileme:) Prvih 4 x 2 ili 3 x 3 + 1 x 2, kako god, prijavite pa će mo videti kako da raspredimo, do 8 osoba (prvi koji se prijave)

Držim otvorenu ponudu do večeras (nadam se da neče biti kasno), pa ako mi javite u tom vremenu POKUŠAĆU da dobijem karte (plašim se da nije kasno ali videćemo, javljam).

Treba nam 8-oro dece i odraslih, skupite se ako imate želju da idete ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2011 15:27:40 >

clock-img

02.12.2011, 15:24

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Dunja me iskulirala user posted image
Aaaa, ipak nisi user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 2.12.2011 15:26:13 >

clock-img

02.12.2011, 15:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Nisam Snelle, uvažila sam ti predlog user posted image

clock-img

02.12.2011, 17:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Da li bi neko išao na koncert od vas KLIK, pregovaram za karte? Da ne pregovaram bez veze, pa da na kraju niko ne ode, žao mi da propadnu karte i da ispadnemo neozbiljni.
Imamo mogućnost da dobijemo 8 karata, ako mi se prijavite ovde, SADA i kažete da bi išli (skupite se) vas 8 (deca i odrasli), onda ću tražiti.

Čekam vas sa rešenjem moje dileme:) Prvih 4 x 2 ili 3 x 3 + 1 x 2, kako god, prijavite pa će mo videti kako da raspredimo, do 8 osoba (prvi koji se prijave)

Držim otvorenu ponudu do večeras (nadam se da neče biti kasno), pa ako mi javite u tom vremenu POKUŠAĆU da dobijem karte (plašim se da nije kasno ali videćemo, javljam).

Treba nam 8-oro dece i odraslih, skupite se ako imate želju da idete ...

clock-img

02.12.2011, 18:09

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

mislim da treba da idete, super je za klince
ja bih mozda i isla opet, ali bas smo skoro bili i ne verujem da bi luka imao strpljenja da dva puta gleda slican koncert.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

02.12.2011, 18:17

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Dunjice jel to bese 17. decembara kad je i RR deda mraz? Ja bih isla, tj. mi. user posted image

clock-img

02.12.2011, 18:18

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Koncerti u Beogradu održaće se u Amfiteatru u Sava centru, 15. i 21. decembra, i to za bebe do 3 godine u 15 časova, a za decu od 4-12 godina u 19 časova.

Koncerti posvećeni malim novosađanima održaće se u “Čudo sali za džudo” u Spensu, 17. i 24. decembra, isto u terminima od 15časova za bebe do 3 godine, a od 19 sati za decu od 4 - 12 godina.

< Poruku je uredio Jeca* -- 2.12.2011 18:19:03 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

02.12.2011, 18:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Onda nam ne odgovara. user posted image

clock-img

02.12.2011, 20:17

clock-img

aster

pencil-img

625

Nama odgovara 21.12., u gradu smo.

clock-img

02.12.2011, 20:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Javite ako još neko želi, treba da se skupi vas 8-oro, ali inače mislim da je kasno a vidim da se niko ne javlja ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2011 20:23:07 >

clock-img

02.12.2011, 21:09

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Niko??? Pih, šteta user posted image

clock-img

20.12.2011, 20:51

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Dubioza kolektiv u Hali sportova 23.decembra!

Najbolji regionalni bend prema glasovima publike na ovogodišnjem izboru za MTV nagradu, bosanskohercegovački “Dubioza kolektiv”, nastupiće 23. Decembra na velikom novogodišnjem koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu.

Bend će ovim nastupom okončati uspešnu koncertnu sezonu, a biće to I svojevrsna promocija novog albuma “Wild wild East”, sa kojeg su se već izdvojili hitovi “Eurosong”, “USA” I “Making money”, ali I prilika da fanovi čuju svima znane numere poput “Kokuza”, “Waltera”, “Firme illegal”, “Blam blam”, “Balkan fank”, “Vlast I policija”, “Domaćice”... Poslednji nastup u Beogradu Dubioza kolektiv je imala na ovogodišnjem Beer festu, kada je ovacijama ispraćena od strane 80.000 ljubitelja piva I rokenrola.

Organizatori za koncert u Hali sportova najavljuju I iznenađenje u vidu specijalnih gostiju, ali za sada ne žele da otkriju ko će to biti. (Zna se, SARSuser posted image )

IZVOR

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

20.12.2011, 21:18

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Javite ako još neko želi, treba da se skupi vas 8-oro, ali inače mislim da je kasno a vidim da se niko ne javlja ...

hoce li biti karata za trkuljin nastup u NS,ja bih tako volela da idem user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

20.12.2011, 21:31

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

dunjauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.12.2011, 11:39

clock-img

aster

pencil-img

625

Mi smo imali karte za Trkuljin koncert 21. 12. koje su nam propale. Miš se razboleo (još nije baš zdrav) i nismo mogli da idemo user posted image user posted image . Baš nam se nije dalo, od 3 koncerta ni na jedan nismo otišli.

clock-img

23.12.2011, 11:50

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Dubioza kolektiv u Hali sportova 23.decembra!

Najbolji regionalni bend prema glasovima publike na ovogodišnjem izboru za MTV nagradu, bosanskohercegovački “Dubioza kolektiv”, nastupiće 23. Decembra na velikom novogodišnjem koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu.

Bend će ovim nastupom okončati uspešnu koncertnu sezonu, a biće to I svojevrsna promocija novog albuma “Wild wild East”, sa kojeg su se već izdvojili hitovi “Eurosong”, “USA” I “Making money”, ali I prilika da fanovi čuju svima znane numere poput “Kokuza”, “Waltera”, “Firme illegal”, “Blam blam”, “Balkan fank”, “Vlast I policija”, “Domaćice”... Poslednji nastup u Beogradu Dubioza kolektiv je imala na ovogodišnjem Beer festu, kada je ovacijama ispraćena od strane 80.000 ljubitelja piva I rokenrola.

Organizatori za koncert u Hali sportova najavljuju I iznenađenje u vidu specijalnih gostiju, ali za sada ne žele da otkriju ko će to biti. (Zna se, SARSuser posted image )

IZVOR

super su. Ja ih baš gotivim. Mada bih nekako malo radije na Trkuljin koncert.
Aaaaaaaaaaaaaaa hoću da živim u NS. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

29.12.2011, 18:48

clock-img

Anoniman

Eyesburn veceras user posted image

clock-img

30.12.2011, 12:07

clock-img

aster

pencil-img

625

Sinoć sam bila na novogodišnjem gala koncertu u Sava Centru - Karmina Burana i Misa Kriolj. Bilo je super user posted image user posted image

clock-img

30.12.2011, 12:57

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Pa bilo je Kojot pre neko vece opet kod Ivon na Studiu B. Opet se tripovao na svetlauser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

30.12.2011, 19:18

clock-img

Anoniman

Glenn Miller Orchestra - Sava Centar, Beograd @ 20.30h
Kada:18.01.2012
Gde:Sava Centar - Beograd

Skoro sigurno cu ici. Organizovacu obe babe da zajedno cuvaju dete posto m nece biti tu. Mama ce mi ionako ostati da spava.

Mina user posted image

clock-img

13.01.2012, 13:51

clock-img

Anoniman

Jesi ti videla kako su strasna ona svetla kod Ivon user posted image

clock-img

13.01.2012, 21:58

clock-img

Anoniman

Kojot ... user posted image

U Misu pa to je super user posted image

clock-img

23.01.2012, 12:01

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Sad sam pročitala, Metallica 8.maja na Ušću.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.01.2012, 12:11

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: minavb

Sad sam pročitala, Metallica 8.maja na Ušću.user posted image

Mrzim Ušće. Ja sam gotovan, hoću da sednem i iskuliram kad mi dođe. Mrzim gužvu.
Ali, ako koncert bude kao onaj na Partizanovom, biće fenomenalno!

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

23.01.2012, 12:19

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jel ono vreme u mesecu?user posted image
By the way, uvek možeš da posadiš cenjenu guzicu u prašinu.user posted image
Kako god, Metallica je moj dobar drug i ja moram da idem pa makar bilo i u Svrljigu.user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 23.1.2012 12:20:42 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.