cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Gastritis

clock-img

16.12.2019, 23:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Mama jo, ne znam da li je probala aloju? Mnogi sada rade sa njom pa je nije tesko nabaviti a stvarno je zdrava i pomaze u mnogim stvarima. Moj brat je pio, mnogo mu je pomoglo. Nemoj me držati za rec, ne secam se da li je njemu cir nestao ali se preporodio, nije imao bolove, nije mu smetala hrana... 

clock-img

16.12.2019, 23:07

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Nije aloju probala, evo pre nedelju dana joj je tek otkriven. Akutni cir.
Dobila je terapiju lekova, gomilu nekih lekova, antibiotici jedno vreme la onda preparsti gvozdja jer je imala neko manje unutrasnje krvarenje.
Sad gledamo sta moze hranom da se ucini. Tek smo krenuli. Bas cemo nabaviti aloju, i zaboravih na nju.

Vrlo moguce i da je tvom bratu nestao cir... cula sam za par slucajeva, cak joj je i dr rekao da jeste moguce. Sad posto je kod nje akutni, mozda ce joj trebati vise vremena... ide na kontrolu za 3 meseca.

,,Carpe diem"

clock-img

17.12.2019, 08:15

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Evo citam da su i na prethodnoj strani mame pisale za aloju. Neka obavezno proba. Moguce da je bratu nestao jer on vec 2 god nema problema a nema vise ni terapiju. Ali bas cu ga pitati kada se cujemo. Meni je aloja pomogla da se resim cisti koje nisam uspevala da resim lekovima. Vec sam krenula na neke pretrage zbog operacije kada sam otkrila aloju i bukvalno su nestale za manje od 30 dana 

clock-img

17.12.2019, 09:16

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sjajno!
Probace sigurno, sad cu odmah da pogledam ko radi sa alojom, kod koga da porucim. Hvala bubi user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

17.12.2019, 09:37

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Sjajno!
Probace sigurno, sad cu odmah da pogledam ko radi sa alojom, kod koga da porucim. Hvala bubi user posted image

Znam jednu mamu iz NS koja radi s tim ako ti zatreba

clock-img

17.12.2019, 09:38

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Moze, pisi mi u pp za nju. Ja nikoga ne znam, bukvalno bih trazila po grupi MN preporuke.

,,Carpe diem"

clock-img

17.12.2019, 09:45

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Cuvarkuca vam je domaca aloja. Koristi se za ciste sto je bubi pisala, ja sam je pila kada sam imala ciste. Moja mama je trebala miom da operise, pila je aloju i proslo joj bez operacije. 

clock-img

17.12.2019, 09:46

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Pila je cuvarkucu sa medom ne pravu tu aloju. Od cuvarkuce joj proslo. Nemam opciju da uredim sa tel sad sam videmla da sam pogrrsno napisala. 

clock-img

17.12.2019, 09:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Kako se cuvarkuca pije?

,,Carpe diem"

clock-img

17.12.2019, 10:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Meni cuvarkuca nije pomogla za gastritis. A pravila sam nesto sa medom, ima recept na netu

clock-img

17.12.2019, 10:02

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Napisem i izbaci me i nista.

300 gr listica se opere i usitbi u secku. Doda se med i to se cuva 5 dana u zamracenoj tegli u frizu. Posle sebpije 2 puta ujutru i uvece 30 min pre jela na prazan stomak po 1 supena kasika. Nije lose kad se naviknes na ukus. Ne jedu se mlecni proizvodi sa tim. Moracu mamu da pitam koliko meda ide tacno. 

clock-img

17.12.2019, 13:51

clock-img

lepic

pencil-img

338

sAD SAM HTELA DA PITAM KAKO MOZE TO DA SE PIJE. ja sam mami uzimala neke lekove, ona uzima i sodu bikarbonu.

clock-img

17.12.2019, 14:43

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja sam kontala da se cedi, ali treba bas dosta cuvarkuce da bi se iscedilo toliko.

,,Carpe diem"

clock-img

18.12.2019, 06:40

clock-img

lepic

pencil-img

338

Tako sam i ja pokusavala da iscedim cveklu, nareneda se pa se cedi kroz gazu, ma nista mala casica.
a za gastritis ne znam sem nekih lekova sta bi pomoglo.