cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problemi sa kolima

clock-img

18.06.2009, 15:53

clock-img

Anoniman

a u cemu je problem nado??????????? u parkiranju?????????????

clock-img

18.06.2009, 18:08

clock-img

Dora

pencil-img

3456

dok sam vozila ford eskort imala sam problema sa osiguračima i hladnjakom, sad nemam problema jer mi je auto godinu dana star...user posted image i jako je dobar, nemam zamerke osim što mi je malo kubika (1.600)

clock-img

18.06.2009, 19:02

clock-img

Anoniman

I ja imam eskorta, i stalno neki problemi sa strujom i ko zna cime. Skupo mi je jako odrzavanje. Sad je stigao do tog stadijuma da ne mogu ni da ga upalim, verovatno zbog osiguraca, sta li vec, pa je parkiran ispred kuceuser posted image

clock-img

18.06.2009, 22:41

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

a u cemu je problem nado??????????? u parkiranju?????????????

U parkiranju, u svemu... Kao autobus, sto Bebac receuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

19.06.2009, 00:02

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Zille

I ja imam eskorta, i stalno neki problemi sa strujom i ko zna cime. Skupo mi je jako odrzavanje. Sad je stigao do tog stadijuma da ne mogu ni da ga upalim, verovatno zbog osiguraca, sta li vec, pa je parkiran ispred kuceuser posted image

Mi smo došli do stadijuma da smo trebali dati grdne pare za tablu osigurača, ali nam je u međuvremenu rođak slupao autouser posted image pa smo ga prodali za delove, tako havarisanog. Inače, ford ima tu slabu tačku, ali auto kao auto je jako dobar, komforan i lak za vožnju...

clock-img

19.06.2009, 12:49

clock-img

Anoniman

Jeste Dora , ja ga obozavam, nerocito jer smo ga dobili za svadbu. Sad cemo izgleda ostati bez njega, jer njemu je svaka opravka skoro 100 evrica, pa kad se nakupi kvarova... A sto se tice komfora, sigurnosti, tu sam jako bila zadovoljna, narocito jer je moj auto karavan, pa stane u njega svasta.