cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na lutriji?

clock-img

22.06.2018, 01:55

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Srecno svima, najpre moramo uplatiti tikete hehehe

,,Carpe diem"

clock-img

22.06.2018, 06:26

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Obezbedila decu i nas nekom kuuul nekretninom

clock-img

22.06.2018, 09:10

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Kupila kucu na moru user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.06.2018, 09:23

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Kupila kucu na moru user posted image

Nadam se da bi me se setila tada user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

22.06.2018, 09:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Putovala, putovala, putovala....

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.06.2018, 09:32

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Kupila kucu i onda samo putovala i putovala(ali to znaci da ne bi mogla ni da radim, morala bi otkaz da dam,jer imam malo odmora,koji nikad ne mogu da uzmem..sem 10 danauser posted image ) ili bi nasla neki posao gde sam "zamenljiva"user posted image
Sanjajmo, spavajmo..

clock-img

22.06.2018, 09:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ne bi me posao video user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.06.2018, 09:49

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

user posted image
Bas! Ne bi me video user posted image
Slazem se za putovanja, svaki dinar bih dala za neko putovanje!!

,,Carpe diem"

clock-img

22.06.2018, 10:01

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Kupila kucu i onda samo putovala i putovala(ali to znaci da ne bi mogla ni da radim, morala bi otkaz da dam,jer imam malo odmora,koji nikad ne mogu da uzmem..sem 10 danauser posted image ) ili bi nasla neki posao gde sam "zamenljiva"user posted image
Sanjajmo, spavajmo..

Isto. Nakupovala bih nekretnine, izdavala i isla od jednog do drugog grada.

clock-img

21.07.2019, 09:51

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Kupila nesto na Zlatiboru

clock-img

24.10.2019, 15:23

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Obezbedila bih svojoj deci krov nad glavom  da se nemuce vise , a ono sto bi ostalo donirala bi deci bez roditeljskog staranja

clock-img

24.10.2019, 18:48

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Zadrzala bih deo novca za putovanja I skolovanje dece, ostalo u dobrotvorne svrhe.

clock-img

24.10.2019, 19:46

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ulozila bi u neki porodicni biznis. I deo dala decijem selu i neki manji deo nasem vrticu.

clock-img

24.10.2019, 23:58

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Deo bih dala u humanitarne svrhe,a ostatak pametno uložila-na nekretnine,uživanje,na dete.Eh pusta želja.Nego,da bi čovek išta dobio mora da uplati tiket,pa-vredi razmisliti o tome-nikad se ne zna.Samo zdravlja da je,ostalo dođe i prođe

clock-img

25.10.2019, 07:58

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Pre jedno godinu-dve smo se mm i ja posvadjali bas oko para od lutrije. Rekla sam da bih deci kupila po stan i ostavila novac za skolovanje, nama jednu kucu i auto i putovala bih, putovala i putovala. On je smatrao da deci to nije dovoljno i izbila je skoro pa ozbiljna svadja. A onda smo shvatili da ne uplacujemo loto😂.

Inace, ne bih dala u humanitarne svrhe ali u siroj familiji imamo porodice koje dosta tesko zive i njima bih pomogla dosta oko kuca i skolovanja dece... Eventualno bih izdvojila pomoc za bolesnu decu, ali tu se i sada trudimo da uplatimo kad god mozemo i koliko god mozemo

clock-img

25.10.2019, 08:51

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ja sam igrala pre greb greb. Kad podignem platu kupim dva tri listica i najvise sto sam dobila je 3000din. Ali sada vise ne kupujem. To je bilo u vreme plate. Sada ne primam platu.

clock-img

25.10.2019, 08:55

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

IZVORNA PORUKA: bubulence

Pre jedno godinu-dve smo se mm i ja posvadjali bas oko para od lutrije. Rekla sam da bih deci kupila po stan i ostavila novac za skolovanje, nama jednu kucu i auto i putovala bih, putovala i putovala. On je smatrao da deci to nije dovoljno i izbila je skoro pa ozbiljna svadja. A onda smo shvatili da ne uplacujemo loto😂.

Inace, ne bih dala u humanitarne svrhe ali u siroj familiji imamo porodice koje dosta tesko zive i njima bih pomogla dosta oko kuca i skolovanja dece... Eventualno bih izdvojila pomoc za bolesnu decu, ali tu se i sada trudimo da uplatimo kad god mozemo i koliko god mozemo

user posted image

clock-img

25.10.2019, 09:13

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Bubi,nasmejala si me.Kad kažem u humanitarne svrhe-mislim na pomoć bolesnoj deci i onome kome je to stvarno potrebno.I sad pomažemo kad god je neka humanitarna akcija,mališani da ozdrave i budu srećni sa svojim roditeljima.Zdravlje je najveće bogatstvo.

clock-img

25.10.2019, 09:17

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Nije tema ali moram da kazem, svi smo mi humanitarci... Nedavno je devojka iz nase firme od svega 26god tesko obolela. U roku od par dana smo joj skupili novac za lecenje u inostranstvu. Prvo smo svi potpisali da nam se skine odredjena suma sa plate (2000zaposlenih), firma uplatila jos toliko. Frizeri su radili za dzabe samo se ostavljao prilog za nju, sminkali su na ulici, igrale se utakmice... Udruzenje za zastitu zivotinja dalo sav novac dobijen od opstine, opstina takodje donirala, Djordje David odrzao koncert... Znaci ne treba nama lutrija da budemo humani.... Na zalost, njen zivot se ugasio... Nije izdrzala, ali je sigurno otisla ponosna na svoje sugrađane 

clock-img

25.10.2019, 09:50

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pretuzno bubi. Ja bi kupila kucu i unajmila dozivotnu pomoc oko iste😂😂😂I putovala!

clock-img

25.10.2019, 10:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Zavisi koliko bih dobila,ali kad bi dobila eurolotuza to vec imam plan sta bih i kako 😁.Napravila bih svojim kucu,kupila ovdr stan da ni se nadje a preselila se na neko od grckih ostrva.Otvorila mini hotel sa restoranom u sklopu toga.A onda bih sa svoje tri najdraze ringerajke i kumom na deset_ak dana otisla na maledive 😊

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.10.2019, 10:07

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Von, posluga se podrazumeva 😂.Emice, a crnci na Maldivima? Masaze? Hladjenje? Sve u ceni 😁? 

clock-img

25.10.2019, 10:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bubi sve all inclusiv.Tvoje bi bilo samo da uzivas

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

25.10.2019, 10:29

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Bubi sve all inclusiv.Tvoje bi bilo samo da uzivas

Pa haajde kada si navalila... Sto se mora nije tesko 😂

clock-img

25.10.2019, 10:40

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Aman cekaj zeno da dobijem 😁

Ja jos nisam ni uplatila listic a ti stigla i do pakovanja 😂