cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Izleti

clock-img

18.06.2017, 20:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

18.06.2017, 20:07

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Dunja, divan članak i slike. Definitivno moramo da idemo.
Danas smo posetili manastir Mileševa, predivan je. Jedan od najlepših manastira za mene.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

19.06.2017, 14:35

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Imamo bas divne srednjekovne manastire. Ja sam ga nekad sa horom posetila. Ali za mene je najlepsi utisak ostavila Ravanica i Manasija.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.06.2017, 08:44

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Sanjice, ja sam iz tog kraja. Baš mi je drago da ti se sviđaju! Manasija je meni nekako čarobna. Sa onim zidinama, kao sa te vrati u ta vremena.

Inače, Zlatar je divan. Promašili smo neki put pa smo zalutali, ali smo se tako nauživali prirode. Ma predivno je. Zašli smo u neke delove gde uopšte ne prolaze automoboli, samo krave user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

20.06.2017, 12:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sanjalice, sto ne rece da si odatle? Skoknucu ti. user posted image Mozda cak i avgusta. Moj muz sluzbeno ide cesto tamo.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 20.6.2017 12:41:29 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.06.2017, 14:50

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Da, da, Sanjice. Tamo su mi mama i tata. I mi smo planirali tamo krajem avgusta. Javi kad budete išli pa da organizijemo neko druzenje ako se poklopimo u isto vreme user posted image

clock-img

10.09.2017, 12:26

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Juce smo pravili divan izlet u SR.Karlovce na Grozdjenbal :) Odusevljeni smo, slusali smo vojvodjanske pesme na Trgu, set_ali sa nasom bebanom, obisli crkve i katolicku i pravoslavnu, Karlovacku Gimnaziju, isprobali razna lokalna vina i kuglof. Prelep predah od beogradske svakodnevice :)

clock-img

26.12.2017, 20:39

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja sam ove godine dva puta bila na izletu potez Golubac- Lepenski vir-Donji Milanovac i bas sam uzivala. Dunav mi je najlepsi u tom delu, pa sve do Djerdapa. A pogled i predeo....prelepo

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

07.08.2019, 06:27

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

IZVORNA PORUKA: Dragce86

Juce smo pravili divan izlet u SR.Karlovce na Grozdjenbal :) Odusevljeni smo, slusali smo vojvodjanske pesme na Trgu, set_ali sa nasom bebanom, obisli crkve i katolicku i pravoslavnu, Karlovacku Gimnaziju, isprobali razna lokalna vina i kuglof. Prelep predah od beogradske svakodnevice :)

Bila i ja pre par godina, bas je lepo.

clock-img

07.08.2019, 08:30

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Mansuper je da.pobegnes negde na dva dana, mi smo u maju skoknuli do Soluna na dva dana, mnogo znaci da se na kratko pobegne iz svakodnevnice.

clock-img

07.08.2019, 10:23

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Gde god. Potrebna je organizacija lepa a i vreme .

clock-img

07.08.2019, 10:44

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Hvalatas last minute na bookingu, cak i u centru strofom su hoteli dosta snizeni kad rezervises, ali mora danas za danas

clock-img

15.07.2020, 18:13

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Da li je neko skoro poset_io Vlasinsko jezero? Utisci?

clock-img

28.07.2021, 11:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nije baš za ovu temu, ali ne znam gde da pitam user posted image

Da li može neko da preporuči neki splav/restoran/kafić na keju gde ima lepih kolača?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.07.2021, 11:21

clock-img

nata11

pencil-img

9228

IZVORNA PORUKA: physio70

Da li je neko skoro poset_io Vlasinsko jezero? Utisci?

Divlja lepota - ukratko.

Ne znam sta da ti kazem. Fenomenalno za krvna zrnca, zdravlje. Sem setnje i nekog lencarenja pored jezera (koliko je to moguce od buba i pijanih sabana vikendom) ne znam sta bih ti preporucila. Provozas se brodicem, jedes u tom jednom normlanom restoranu koji ima (da ga ne reklamiram) i ides dalje. Bas ako si toliko premoren pa da leskaris u smestaju i sumi po ceo dan.

clock-img

03.08.2021, 10:57

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Jel kojim slucajem neko poset_io ZOO vranje?

clock-img

31.08.2021, 19:52

clock-img

smoli

pencil-img

77

Volela bih da poset_im tvrdjavu Golubacki grad. Deluje mi kao lep jednodnevni izlet.

clock-img

08.02.2024, 12:07

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Zdravo svima. Nadam se da nisam promasila temu. Za praznike sledece nedelje idemo u Piran (Slovenija). Da li je neko bio, sta bi nam preporucio da obidjemo? Prvi put idemo, kolima, tako da sve u krugu do 100km dolazi u obzir. Hvala.

clock-img

08.02.2024, 13:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Bambino, nisam bila ali odavno planiramo. Jedva čekam da podeliš utiske user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.02.2024, 17:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25419

Bambino,uživajte,pa nam javi utiske.❤️