U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Da li je neko isao u Dinopark u Svilajncu? Na slikama izgleda skroz zanimljivo pa me zanimaju utisci :) hvala :)
Vodila sam ja decu letos, svratili na povratku iz Vrnjacke Banje. Lepo je. Vredi otici, pogotovo ako su deca u tom fazonu, Stefan je bio fasciniran. Osim zabavnog, ima i edukativni sadrzaj, muzejske postavke, 3D bioskop o dinosaurusima, igraonica... Mi smo ostali 4-5 sati.
13.02.2016, 13:06
milicicak
7338
Didy, hvala. Mini buba je skroz u fazonu dinosaurusa pa se nadam da ce uzivati :)
< Poruku je uredio milicicak -- 13.2.2016 13:07:41 >
13.02.2016, 16:04
Didy
7274
A je l bio neko u Morahalomu u Madjarskoj kod Segedina u banji, tj. na bazenima? Mi vec neko vreme planiramo da odemo na vikend ili na celodnevno kupanje, pa me zanima da li je neko bio i kakvi su utisci.
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
28.07.2016, 23:12
dunja RR
30431
IZVORNA PORUKA: Didy
A je l bio neko u Morahalomu u Madjarskoj kod Segedina u banji, tj. na bazenima? Mi vec neko vreme planiramo da odemo na vikend ili na celodnevno kupanje, pa me zanima da li je neko bio i kakvi su utisci.
Mi planiramo sa našim drugarima iz NS. Oni su bili prošlog vikenda, kažu da je haos od gužve, ne može rukom da se zamane u bazenu. A to mi se ne dopada. Ne znam da li je radnim danima drugačije, zna li neko?
Šekspir
29.07.2016, 16:25
Sanjalicaaa
4698
Bas sam prosle nedelje gledala Suncanu reku. Obavezno javi kako je bilo. Mi smo prodli viken isli na Bovansko jezero i na Celije. Sada imamo u planu Zlatar, sl. nedelje Zaovinsko jezero.
01.05.2017, 04:49
dunja RR
30431
Sada vidim da nisam pisala ovde Sunčana reka je preeedivna, evo našeg iskustva OVDE. Sava je uživao, toliko je sve sadržajno, ambijent, smeštaj, hrana, reka, fantazija za decu!
Šekspir
01.05.2017, 04:54
dunja RR
30431
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa
Sada imamo u planu Zlatar, sl. nedelje Zaovinsko jezero.
Ja gledam jedan smeštaj na reci Drini (opet ). Ali moram sa proučim da li se odatle (to je podnožje Tare) lako stiže do gore, i koliko ima do Zaovine, a i do kupališta na Perućcu. Toliko mi se svideo program tog smeštaja, gratis organizuju svašta nešto u okolini, idealna opcija za avgust, pobeći iz Beograda, a posle samo produžimo za Bosnu.
Šekspir
03.05.2017, 14:39
IvanaSK RR
24772
Dunja, posalji taj link :) Mada, mozda odmor opet na kampovanje na Taru
04.05.2017, 10:31
Sanjalicaaa
4698
Mi smo za vikend isli u Prirodnjacki muzej u Svilajncu. Stvarno treba obici ako ste u prolazu. Moj G je bio odusevljen dinosaurusima. Mada je vise za stariju decu.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 4.5.2017 10:32:19 >
04.05.2017, 10:34
Ana RR
34337
Sanjalice, super mi planiramo odavno pa nikako da odemo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!
18.06.2017, 12:43
Sanjalicaaa
4698
Otišli smo na Zlatar na dan, dva.
18.06.2017, 13:30
IvanaSK RR
24772
Idem bas da pogledam po netu taj muzej u Svilajncu, sin voli dinosauruse :)
18.06.2017, 13:33
Sanjica26 RR
26974
Moja T je isla u taj dino park, a i ja sam isla sa ekskurzijom.
18.06.2017, 13:34
krin 40
5658
Ko nije bio,moja preporuka "Sunčana reka"..perfektno je.😃
18.06.2017, 13:54
Sanjalicaaa
4698
Ivana, sigurno bi se oduševio. Mi nikako da obiđemo Sunčanu reku. Imamo u planu.
18.06.2017, 14:01
krin 40
5658
Sanjalice divno je.Odmah posle na drugom mestu mi je Mokra Gora
18.06.2017, 14:06
Sanjalicaaa
4698
Krin, ja obožavam Mokru Goru. Meni je ona broj jedan. Imamo isti ukus, vjerovatno će mi se dopasti Sunčana reka.
18.06.2017, 14:07
IvanaSK RR
24772
Da, da, Suncana reka je super. Definitivno treba otici tamo.
18.06.2017, 14:13
krin 40
5658
Hoće sigurno.A jesi bila u Andrić gradu?Kad se dodje već do Mokre gore i to je blizu.Meni je nelogično da neko ode na Zlatibor a ne skokne do Mokre Gore koja je 30 km udaljena.I toliko toga za obići..vidikovac,kuću Tarabića,Bele vode...Ja sam rodjena Čačanka.Meni je sve to "komšiluk" tako da mi je Zlatibor već i dosadio😃
< Poruku je uredio krin 40 -- 18.6.2017 14:15:46 >
18.06.2017, 14:20
Sanjica26 RR
26974
Volela bih sve to da obidjem Krin sto pominjes. Mozda i obidjemo nesto ovog leta. Imamo nekoliko opcija.
18.06.2017, 14:22
Sanjalicaaa
4698
Krin, slažem se. Ali ima ljudi koji ne vole da obilaze. Odu na Zlatibor i ne mrdaju 10 dana. Bila sam i u Andrić gradu. Lepo je. Vozili smo se i brodićem po Drini, ali mi je Mećavnik lepši
P.S. baš prolazimo kroz Zlatibor
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 18.6.2017 14:27:02 >
18.06.2017, 14:46
krin 40
5658
Sanjice obavezno.Sanjalice uživajte i za nas.Ja vodim bebana u Ča u avgustu na dve nedelje.Imaće dva meseca pa planiram da odemo tamo na izlet😃
18.06.2017, 19:17
dunja RR
30431
I tu se slažemo :) evo kako smo se mi proveli tamo OVDE.
IZVORNA PORUKA: krin 40
Ko nije bio,moja preporuka "Sunčana reka"..perfektno je.😃