cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Izleti

clock-img

12.06.2009, 12:47

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Zove se Goransko jezero,kod Doboja,tačnije kod sela Lipac....ko želi nek dodje do Doboja,pa idemo an piknik skupa....danas se tek otvara ovogodišnja sezona,u pripremama suuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

12.06.2009, 12:48

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Bas je super. Za vikend sam isla u Kostajnicu, joj kako je lijepa Unauser posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

21.03.2010, 15:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

da malo podignem temu, volite li za vikend ili kada imati slobodne dane da odete nekuda na izlet sa porodicom?

< Poruku je uredio dunja -- 21.3.2010 15:27:37 >

clock-img

21.03.2010, 17:13

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Obozavam!

Mi svi volimo prirodu,imamo neko izletiste,Grza se zove ,tu u blizini i celog leta smo tamo svake nede nedelje,
Veca ekipa,kuvamo nesto u kotlicu ili grnetu ili ispod saca...

Lisine je isto nasa omiljena destinacija..
Kad mozemo da odvojima 2 dana kampujemo user posted image

< Poruku je uredio marince -- 21.3.2010 17:14:06 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

27.03.2010, 15:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Mi danas bili u prirodi , od ranog jutra , upravo smo stigli.....sprema se kiša inače bi smo još ostali. MMMM, baš mi je prijalo, trčanje,sport, vreme extra,prijatelji, savršenouser posted image

clock-img

15.04.2010, 22:38

clock-img

lenaa

pencil-img

917

mi imamo relativno blizu jedno poluostrvce cveca na koje planiramo da idemo u maju - tada je najlepse

clock-img

20.07.2010, 17:02

clock-img

Anoniman

Devojke ,  hitno hitno hitno !!! Gde da odem danas s prijateljima na jedno divno popodnevno kuliranje ? Mi smo u Novom Sadu , oni samo što nisu stigli po nas i planiramo da odemo negde , tu po Vojvodini , predložite mi neki lep gradić , mesto , izletište gde bi smo se lepo proveli danas popodne i ovih dana , ako bi smo opet išli ??? Please , svaki minut nam je bitan , i da nije baš u Srbiji nego tu po Vojvodini ...
Čekam nestrpljivooooooooooooooooo !!!

clock-img

20.07.2010, 17:10

clock-img

buhla

pencil-img

2564

na neki salas?
ja bila na onom 137 i super nam bilo!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

20.07.2010, 17:12

clock-img

Anoniman

Bili su oni na salašu user posted image , ja to odmah ponudila ali jok ... Neki grad , gradić , selo sa lepom ulicom za popiti kafu i izblejati , prošetati ... joooj , već me nervira što moramo mi da smislimo

clock-img

20.07.2010, 17:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Bubo, na Palickom jezeru si sigurno bila?user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.07.2010, 17:16

clock-img

Anoniman

Predložila sam Fantast u Bečeju , ali ne znam šta ima tamo , ima li nekih kafića , ulica za prošetati , nečeg urbanijeg sem dvorca ? 

clock-img

20.07.2010, 17:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Bubo, na Palickom jezeru si sigurno bila?user posted image

Predložio MM , kaže daleko im da se voze do tamo user posted image A ja baš htela u zoo ...

clock-img

20.07.2010, 17:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Eh, kako bih volela ja na Palicuser posted image Recicu muzu da me vodi za godisnjicu. Sad ce to jos malo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.07.2010, 17:33

clock-img

Anoniman

Gde su Vojvođankeeeeeeeee ? user posted image

clock-img

20.07.2010, 18:09

clock-img

Anoniman

Sremski Karlovci, Strazilovo...meni je tamo savrseno, mir neki divan...

clock-img

26.07.2010, 23:11

clock-img

vaca

pencil-img

34

mi smo bili pre par dana u Jagodinu u zoo vrt i aqua prak. I bilo je fenomenalno! Pogotovo aqua park! Samo je velika guzva zato treba otici ranije kako bi nasli slobodan suncobran i lezaljku. Mi smo se krili ispod tobogana i bas je bilo luuudoo!!user posted image

clock-img

05.08.2010, 16:55

clock-img

EyMa

pencil-img

1

Predlažem Oplenac u Topoli, ako uspete da zakačite u oktobru berbu groždja, možete se fino provesti,
ali ako ne volite gužvu bolje je ići neki vikend kada nema nikakvih dešavanja.
Stari letnjikovac Karađorđevića, Crkva Sv. Đorđa i predivan pogleda na Šumadijski kraj.
Možete popiti i kafu i ručati u starom hotelu.user posted image

clock-img

05.08.2010, 19:44

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: EyMa

Predlažem Oplenac u Topoli, ako uspete da zakačite u oktobru berbu groždja, možete se fino provesti,
ali ako ne volite gužvu bolje je ići neki vikend kada nema nikakvih dešavanja.
Stari letnjikovac Karađorđevića, Crkva Sv. Đorđa i predivan pogleda na Šumadijski kraj.
Možete popiti i kafu i ručati u starom hotelu.user posted image

Da, tu je baš lepo. Mi smo bili dva-tri puta. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

05.08.2010, 19:49

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa
Bas je super. Za vikend sam isla u Kostajnicu, joj kako je lijepa Unauser posted image user posted image user posted image

Ja tek sad ovo čitam. Moji su iz Kostajnice, ja sam tamo svako leto bila user posted image Uh, kako se dugo nisam kupala u Uni... Nisam bila sigurno 10-ak godina user posted image .

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

22.03.2011, 18:22

clock-img

madre

pencil-img

6600

zene, dajte mi neku idejicu gde bih mogla sa mm i bogdanom na par dana da zbrisemuser posted image a da to nije zlatiboruser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.03.2011, 19:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: madre

zene, dajte mi neku idejicu gde bih mogla sa mm i bogdanom na par dana da zbrisemuser posted image a da to nije zlatiboruser posted image

sada mi pade na pamet ETNO SELO STANIŠIĆ

ako se setim nečeg drugog, javljam

clock-img

22.03.2011, 19:15

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Meni je bilo lijepo na Palicu. Ne znam gdje ti tacno zivis pa da ne lupam, al tamo mi je bilo mirno a i ima prostora. taman za porodicu sa djecom.

clock-img

22.03.2011, 19:51

clock-img

madre

pencil-img

6600

dunja, bas sam o tome razmisljala user posted image jesi li bila tamo? je l znas kako je?
nela, kada si bila na palicu? i koji smestaj?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.03.2011, 19:59

clock-img

liliana

pencil-img

4820

A Tara, Vrnjačka Banja, Lepenski Vir,  Srebrno jezero... Ne znam odakle si- pa ne mogu baš konkretno...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

22.03.2011, 20:02

clock-img

nela79

pencil-img

1365

IZVORNA PORUKA: madre

dunja, bas sam o tome razmisljala user posted image jesi li bila tamo? je l znas kako je?
nela, kada si bila na palicu? i koji smestaj?

Nisam skoro, a bila sam smjestena u Subotici. Mada sigurna sam da na netu mozes da nadjes razne vrste smjestaja bas na Palicu. Ja sam bila u nekom hotelu, i ne sjecam se cijene ali nije bilo nista preskupo