cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Muškarci i šetnja sa djecom!

clock-img

08.04.2009, 15:27

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Gagi sve si upravu,hoće on ostati doma ponekad sa Sergejom,a ja odem na kaficu sa prijateljicom ili negdje...ne baš često ali sedmično sigurno jednom...ali eto meni smeta što neće sam da ga šeta,šta mu fali,a i ja bi se malo odmorila od njih dvojiceuser posted image user posted image user posted image a to za kad sam bolesna ću preokrenut ploču,definitivno!!Neće propast zemlja ako izgubi koju marku,nadoknadit će...a nama neće ništa biti,odrećemo se neke gluposti,i eto...

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

23.07.2017, 17:00

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mm nece u klasicnu setnju a decom ali idu da se voze biciklima ili autom do nekog igralista. Ili ode sad drugarima nadje se negde blizu nekog igralista pa dok se deca igraju on se druzi. A u aernje idemo uglavnom zajedno.

clock-img

21.07.2019, 13:58

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Mm ide u set_nju sa njima, izvede ih napolje da se izjurcaju i sl i to mi zaista puno znaci, a i deci.

clock-img

21.07.2019, 14:14

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Deca uzivaju sa tatom, sve moze..

clock-img

14.11.2019, 15:42

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Mm nije za 6 godina izveo dete a sada vec decu u bilo kakvu set_nju nezeli odgovornost , lakse je mama da ih pazi

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image